2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhabalar gebelik diyabeti çıktıysa muhakkak diyetisyene başvurun. Çünkü beslenme programı hazırlanırken karbonhidrat oranı öğünlere dengeli bir şekilde dağıtılıyor. Burdan alacağınız herhangi bir liste size uymaz. Önce kendi sağlığınız sonra bebeğinizin sağlığı için uzmana danışınız

Kulak burun boğaza gittim üşütmüşüm, enfeksiyon da varmış. Bi güzel 4 tane ilaç yazdı doktor. Kadın doğumcuma da gösterdim sorun yok kullan dedi içinde antibiyotik de var. Zaten hayatım boyunca üst solunum yollarımda sıkıntı vardı, o kadar da dikkat ettiğim halde yine buldu beni umarım bebişe bi zararı olmaz zaten progestan, kan hapı, d vit, magnezyum, multivitamin de kullanıodum. Bebeğe olmasa da benim karaciğere olacak zararı bu gidişle

Çok geçmiş olsun canım.Bagisikligin düşük demekki .Bol sıvı tüket soğan sarimsaga gömül derim

Çok geçmiş olsun canım.Bagisikligin düşük demekki .Bol sıvı tüket soğan sarimsaga gömül derim
Sağol canım daha 20 günlük bebekken bronşit geçirmişim ben o zamandan beri hep sıkıntı yaşadım. Annem de 20 günlükken kuaförüne indirip orda büyütmüş beni, hep boya oryal perma ilacı kokuları arasında nolcaktım ki kimyasaldan olabildiğince uzak duruyorum ben kızım için ama ilaçtan kurtulamıorum

Allah şifa versin inşallah

Deneyimli yada araştırmacı anneler bişey sorucam :) süt sağma makinaları var ya onlardan hangisi iyidir fiyat performans olarak? Elektronik olanlar daha kullanisliysa şimdiden alicam, malum fiyatlar sürekli yükselmekte
Bunu ben de araştırıyorum. Alıcam maküne elektrikli o kesin ama çok pahalılar araştırmalarını arada burada da paylaş da faydalanalım
hem de nasıl. aksamları 10u zor görüyorum. 9bucuk gibi filan yatıyorum genelde
Bennde ben de erkenden uyuyorum. Tv de haydi çocuklar uyku vakti alt yazısı çokıyordu ya onu görüp yatan çocuk gibiyim şuan

Bildiğim kadarıyla dopru canım çünkü ilaç prokpestüsünde de aynısı anlatılıyor ben de o şekilde yapıyordum

Kızlar mide rahatsizliklariniz başladı mı. Göğsümün arasindaki yer bir yanıyor bir şey yedikçe anlatamam. O rahatsızlığın adı neydi yemek borusu yanması. Hamilelikle mi alakalı acep
Hamilelik reflüsü . Bende de vwr özellikle domates ve salçalı yemekleri fazla tüketirsem hemen yanma yapıyor. Hergün yaşıyorum o yanmayı sadece domatesi keşefedebildim. Başka yiyecekler de yapıyor belli ki ama ayırt edemedim henüz. Domatesi azaltınca daha rahatım ama. Süt ya da ballı ılık süt içince biraz rahatlatıyor. Bir de yatış pozisyonumu baş yukarda olacak şekilde ayarlıyorum o da biraz rahatlatıyor.

Benimm de çok ıslanıyor ama normal deyip takılmıyorım. Akıntı ter vs karışıyordur. Tek sıkıntısı çamaşır yetiştiremiyorum bi de siz siz olun tuvaletiniz gelince tutmayın ben yaptım öyle bir hata ve tuvaletim varken hapşırdım sonrasını ne siz sorun ne ben söyleyeyim. İnsanın elinde olmayan şeyler gelişiyor
Ooff analarina idrar mı kacirtiyo bu sipalar ya aman tek öyle olsun canim ben de haftaya gidince sorucam doktoruma nolur nolmaz

Kızlar mide rahatsizliklariniz başladı mı. Göğsümün arasindaki yer bir yanıyor bir şey yedikçe anlatamam. O rahatsızlığın adı neydi yemek borusu yanması. Hamilelikle mi alakalı acep
Benim de çok fena hatta mide asitinden boğazım tahriş oluyor sürekli bide boğaz ağrısıyla uğraşıyorum. Bana doktor rennie duo şurup verdi o biraz rahatlatıyor.

Kızlar bugün doğum fiyatı aldım İstanbul Beylikdüzü Kolan Hastanesinden. SGKlıya Normal 2500, zorunlu sezaryen 3300, isteğe bağlı sezaryen 4300 tl. Suit oda olursa 150 tl fark oluyormuş gece başına. Pandemiden dolayı da bir aksilik olmazsa 1 gece kalınıp çıkılıyormuş.Doktorum mesai saati dışında gelirse de 500 tl farkı oluyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_20200826-142959.webp
    22 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200826-143222.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20200829-223941.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 54
Geçen gün mandalina yedim o da daha olmamış ekşi , bol asitliydi. Mideme girdiği ile çıktığı bir oldu. Mide asidi boğazımı tahriş etti o derece. Süt deneyeyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…