2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de çok fena hatta mide asitinden boğazım tahriş oluyor sürekli bide boğaz ağrısıyla uğraşıyorum. Bana doktor rennie duo şurup verdi o biraz rahatlatıyor.
Eğer ilerlerse mecburen başlamalı şuruba. Çünkü yemek bile yiyemiyorum yanında su olacakki öyle yer yemez geçirsin diye

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişine

Kızlar aranızda duphalac kullanan var mıydı ne kadar süre kullandınız
telefonla bu bilgileri alabiliyor muyuz

Kizlar benim akintim artti ben gibi akintisi artan var mi? Islaniyor baya çamaşırm gunde 2 kez degistiriyorum. Hafif kivamli gibu bazen su gibi usuttum mu acaba diyorun yoksa normal mi bu aylarda

Kizlar benim akintim artti ben gibi akintisi artan var mi? Islaniyor baya çamaşırm gunde 2 kez degistiriyorum. Hafif kivamli gibu bazen su gibi usuttum mu acaba diyorun yoksa normal mi bu aylarda
idrar yolu enfeksiyonu olabilir

Acaba doktora gitsem mi cok cikmak iatemiyorum ama pandemi var diye. Ya da su falan iceyim bol bol gecmezse giderim.
Akinti artiyor diyor internettede çoğu site bilemedim
En son muayene icin gittigimde idrar yolu enfeksiyonu cikti cok az ve akintimda cok azdi. Dr 2 kerelik fitil, 1 kerelik efervesan bide krem verdi. Saglik ocagina gidip kan verebilirsiniz hizlica tedbirinizi alarak enfeksiyon onemli cunku

En son muayene icin gittigimde idrar yolu enfeksiyonu cikti cok az ve akintimda cok azdi. Dr 2 kerelik fitil, 1 kerelik efervesan bide krem verdi. Saglik ocagina gidip kan verebilirsiniz hizlica tedbirinizi alarak enfeksiyon onemli cunku
Saglik ocagim cok ilgisiz ama yarin bir gidip sorayim tahlil isteyim gecen gun istedim yapmadilar. cok tesekkur ederim.

İdrar yolu enfeksiyonu tahlilde mi çıkıyor yoksa doktorun alttan muayene etmesi mi gerekiyor ?

Günaydın kızlar trendyoldan bebeğiniz için alışveriş yaptınızmı yada alıcakmısınız
Ben sık sık bakıyorum ama çok uygun olmadığını düşünüyorum mesela bebitof aldım memleketimde bi yerden 120 lira hastane çıkışı,trendyolda o fiyata göremedim takımları hep daha pahalı

Instagramda uygun yerler var mesela hastane çıkışı yanına bol bol değiştirmelik tulum alacağım ben inşallah,çok uygun fiyatlar var,tabi yıkanıp kurulanınca kumaşları nasıl olur bilemem fakat alıp deneyeceğim

Günaydın kızlar trendyoldan bebeğiniz için alışveriş yaptınızmı yada alıcakmısınız
bende trendyoldn değil ama instagramdan isme özel hastane çıkışı siparişi verdm anne terliği tacı da var 250₺ işlemeli baskılı değil bide bebek arabası aldk onuda kayınpeder aldı acele ettirdi, bşka da bişey almadk daha :)

Kizlar günaydın, bende yavaştan almaya başlayacağım ama ilk neleri almam lazım acaba... Şimdi ilk basta dolap alayım diye plan yaptım...Allah nasip ederse sonra beşik yatak vs alsam erken mi olur acaba... Sonraki ay da kıyafet puset vs... Birde aklıma takıldı tarak alayım mi... Yenidoğan da tarak kullanılması uygun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…