2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bebek bakım çantaları var içerisinde fırca var tarak değil de. Bebek için gerekli olan diğer şeyler var nasipse bende ondan alacam

Kızlar bide benim oğlum doğduğunda 3.700 Gr 53 cm di şimdi ikinci gebelik üst alırken bedenleri nasıl alıcam bilmiyorum

Benim arkadaşımda beşiğini çok önceden internette indirimde almıştı beşiği kurdu üstüne de çarşaf örtü tozlanmasın diye pusetini de alabilirsin bebek arabasında doğumdan sonra alabilirsin taragida bilmiyorum canım ben önceki bebeğimde kullanmamıştım

Ben de trendyoldan chakra nın hastane çıkışını aldım kızlar bir tane yeter bence. Takip ediyordum zaten cidden indirime girmişti. Yorumlar da baya güzeldi aldım bakalım daha gelmedi.

Eklentiler

• D870EC77-038F-4F8C-B19E-41F39A72C4B7.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar lohusayken hep pijama mi giycez ya düğmeli, emzirme özellikli bi sürü pijama al dediler bana

Kızlar lohusayken hep pijama mi giycez ya düğmeli, emzirme özellikli bi sürü pijama al dediler bana

Canım tahminimce evde olacağımız için Bi süre. O sürede de ben rahat giymek isterim yani. O yüzden ben de sade pijamalardan almayı düşünüyorum. Böyle dantelli püsküllü değil de bildiğin pijama

Canım tahminimce evde olacağımız için Bi süre. O sürede de ben rahat giymek isterim yani. O yüzden ben de sade pijamalardan almayı düşünüyorum. Böyle dantelli püsküllü değil de bildiğin pijama
Bende yaa şu sabahlıklı gecelikleri öyle abartmışlar ki sanki sahneye çıkacaz. Utanırım ben onları hastanede giyinmeye

Pijama alttan muayene konusunda sıkıntı olmuyor mu hastane için de Normal pijama mı alalım
Benim ilk doğumumda 10 sene önce doğumdan sonra altımı gitdirmemişlerdi hemen canım sabah doğumum olmuştu akşam 4 gibi doktorum gelip alttan muaynemi yaptı daha sonra giyinip taburcu olmuştum hemen

Bende yaa şu sabahlıklı gecelikleri öyle abartmışlar ki sanki sahneye çıkacaz. Utanırım ben onları hastanede giyinmeye

Ay sorma
Bülent ersoy muyum ben ayol diyesim geliyor onları gördükçe
Şu yeni gelin sunumları olayı yeni anneliğe de sıçradı. Kurdele takan mı ararsın gelinlik gibi lohusalık giyen mi ararsın kuyruğu 2 metre sabahlık giyen mi ararsın düğün makyajı yaptıran mı ararsın

Bebeğe yazık ya. Benim evladım pamuğa dokunabilecekken niye güpüre dantele taşa tuşa maruz kalsın diye düşünüyorum

Dantelli püsküllü eziyet değil mi zaten ya normalde bile onları giymek hiç rahat değilken yeni doğum yapan bi kadın için extra zorluk bence onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…