2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doğru demişler canım. Önden düğmeli rahat pijamalar en iyisi.. Ben heveslenip gecelik almıştım bir kere bile giymemiştim.
Ben sadece pijama altı giymek zor olabilir mi diye gecelik düşünmüştüm bu pamuklu olanlardan ama pijama daha rahatsa hep pijama alayım. Yine de bi tane pamuklu rahat bi gecelik alsam mı acaba bilemedim

Dantelli püsküllü eziyet değil mi zaten ya normalde bile onları giymek hiç rahat değilken yeni doğum yapan bi kadın için extra zorluk bence onlar

Kesinlikle katılıyorum. Bi tane dantelli geceliğim vardı da giyemedim valla kaşınmaktan bebişimi hiç o topa sokamam.

Esnek yumuşak pamuk kumaş candır

Bunun gibi mi kızlar? Bunun aynısı lcw 90 tl mi ne

Eklentiler

• Screenshot_20200910-171122.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
Aynen valla aman normalde de her şeyin en sadesini alırım hastane için de normal pijama alacam inşallah

İyi akşamlar hanımlar Dün bebek alışverişi hallettim çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp giydirmeyi, büyütmeyi nasip etsin Eminönü'nde havuzlu han diyr bi yer var İstanbul da olanlara öneririm bi hanın için de anne ve bebek için her şey mevcud. Ayrıca bana çok uygun geldi tulumlar, pijama takımları 15 liraydı. Lohusa takımını da sabahlıklı normal pamuklu bi şey aldım 150 ye daha uyguna da var. Sadece sabah erken gidip kalabalığa kalmadan almanızı ve özel araçla gitmenizi öneririm çarşının eski halinden eser yok bomboştu

Güle güle kullansın canımben de bi ağız bezi aldım ona seviniyorum

Pijama alttan muayene konusunda sıkıntı olmuyor mu hastane için de Normal pijama mı alalım
Normal doğum öncesi zaten hasta önlüğü giyiliyor. Muayenede sıkıntı olmaz. Hastanede istediğini giyersin zaten bir gece kalınır çıkılır ev ortamında süslü dantelli geceliklere gerek yok onu demek istedim en rahatından pijama yeterli olacaktır

Ben sadece pijama altı giymek zor olabilir mi diye gecelik düşünmüştüm bu pamuklu olanlardan ama pijama daha rahatsa hep pijama alayım. Yine de bi tane pamuklu rahat bi gecelik alsam mı acaba bilemedim
Sen bilirsin canm bende aynı senin gibi ikilemde kalmıştım. Bi tane gecelik alayım kalsın belki giyerim demiştim. Sen nasıl rahat hissedersen onu giyersin.

Tabiki şart değil ben de normal göğsü açılan pijamalardan alacağım... Çok süslü ve pahalı şeyler biraz kapitalizmin tuzakları gibi geliyor bana... Ki zaten kime giyicez o süslü şeyleri... Korona zamani kimse gelmez en yakınlarımizdan başka...
En güzel kıyafet kullanışlı ve rahat olan kıyafettirAllah nasip eder kızımı sağ salim kucağıma alırsam onu dantelle sıkmayacağım

Yok zaten öyle dantelli süslü şeyler hayatta giyinmem hastanede. Dediğin gibi rahat pijama alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…