2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İşlemeli takımı hangi sayfadan aldınız

Kızlar ya dünden beri sağ bacağımda felaket bi ağrı ve güç kaybı var. Kuyruk sokumundan başlayıp bacağa doğru yayılan. Siyatik sanırım. Ne yapmam lazım var mı bunu yaşayan

Kızlar ya dünden beri sağ bacağımda felaket bi ağrı ve güç kaybı var. Kuyruk sokumundan başlayıp bacağa doğru yayılan. Siyatik sanırım. Ne yapmam lazım var mı bunu yaşayan
Ben yaşadım ama güç kaybı olmamıştı parol içmemi önermişti doktorum bir de çok hareket etme çok yatma çok da yürüme demişti. Bi de gebeler için bel destekli korseler var onlardan önermişti. Sıcak ya da soğuk kompres de yapabilirsin ben soğuk yaptım o da iyi gelmişti tam kalça bel arasına. Geçmiş olsun canım çok pis bi ağrı

Çok teşekkür ederim canım deneyeyim ben de dediklerini. Dün biraz fazla hareket ettim ondan oldu herhalde. İnşallah geçer ya çok pis bişey

Bugun chacra
Kış mevsimine uygun mu?
Şimdi geldi kargom ben bayıldım işlemeleri çok iyi. bence kışa uygun içerisi zaten sıcak olacak iç badi üstüne de normal badisi yeterli olur diye düşünüyorum battaniye de var.

Eklentiler

• C27BCFDC-0A8D-48A1-A0CF-6FE0D3D7C931.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 61
  • D3364F3E-E945-44C5-981F-A371D791FA7A.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 61
Amin Allah razı olsun Ya alışverişini yapınca çok farklı oluyomuş kıyafetlerine bakıp bakıp ağlayasım geliyo benimki erkek hele ki kız eşyaları çok tatlı ya
Bende trendyoldan tulumlar aldım. Renkli renkli. Arılı tavşanlı. Çok tatlişler. Dolaba astım arada bakıyorum. Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin

Ben de bu ay almaya karar verdim kızlar ya.
Korona kötüye gidiyor baksanıza.
Dışarı çıkıp alamıyorum zaten
İnternetten ancak.
Yarın Bi gün de kargolara da yasak gelse mağdur olmayalım dedik eşimle.

Battaniye yorgan biberon emzik filan alıcam bu yıl.....
Rabbim hayırlısı ile giydirmeyi kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah

Benim de evde sabahlıklı pijama takımım var büyük beden bohçaya alınmıştı. Bir de penye geceliğim var yeter diyorum ben de. Sadece foto çekimi için beyaz bir gecelik istiyorum ben sade şık olanlardan ama pahalı olduğundan şuan onu da almıyorum. Hayırlısı
Ben de totomu kaldırım bebeğe ağız bezi aldım çok mühim bi iş hallettim
A en möhüm şey ama ilk alınması gereken

Kızlar ben geçen ay gaza gelip bir çok şeyini aldım özellikle iç zıbın doldurdum dolabı alt üst takım tulum pek almadım malum bu dönemde takı hediye edilemediğinden insanlar kıyafete yönelecek bol bol hediye gelir diye pek almadım. Birer tane aldım olur da gelen hediyelerin ayı tutmazsa mağdur olmayalım kızımla onun dışında battaniyelerimiz, biberon ve emziğimiz, müslin örtümüz, bebe şampuanı ve kremimiz, anne göğüs pedi, emzirme iç çamaşırı, ağız bezleri aldım. Ufak tefekler daha yorucu aradan çıksın istedim büyük parçaları biraz daha sona bıraktım. Alınacak çok şey var ama çocuk çabuk büyüyır her heves ettiğimi de almak istemiyorum az paralar değil çünkü

Evlenirken çeyize hiç borcam almamıştım nasılsa bi sürü gelir diye. Çocuğum olcak inşallah, hala borcamim yok hiç kimse getirmedi, ben de sonradan bi türlü almadim. Seninki de ona dönmesin bakiyim

Evlenirken çeyize hiç borcam almamıştım nasılsa bi sürü gelir diye. Çocuğum olcak inşallah, hala borcamim yok hiç kimse getirmedi, ben de sonradan bi türlü almadim. Seninki de ona dönmesin bakiyim
Bence de millete güvenip iş yapmamak lazım zaten korona var eve bence kimse gelmesin ya anne babalar abla kardeşler gibi birinci dereceler yeter zaten korona geçene kadar çocuklar 1 yaşına gelicek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…