2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
canım Eminönü'nde aldığın tulumlarin fiyat ve resimlerini atabilirmisin buraya merak ettim oraya gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Şimdi
canım Eminönü'nde aldığın tulumlarin fiyat ve resimlerini atabilirmisin buraya merak ettim oraya gitmemek için kendimi zor tutuyorum
En kısa zamanda göndereyim ama kıyafetlerini aldıkça daha da bi anlıyormuş insan bende öyle oldu

Bence de millete güvenip iş yapmamak lazım zaten korona var eve bence kimse gelmesin ya anne babalar abla kardeşler gibi birinci dereceler yeter zaten korona geçene kadar çocuklar 1 yaşına gelicek gibi
Çok doğru valla ben kabul etmeyeceğim, isteyen darilir isteyen kırılır. Hiç bişey yavrumun ve ailemin sağlığından kıymetli değil

Evlenirken çeyize hiç borcam almamıştım nasılsa bi sürü gelir diye. Çocuğum olcak inşallah, hala borcamim yok hiç kimse getirmedi, ben de sonradan bi türlü almadim. Seninki de ona dönmesin bakiyim
ay olur mu olur kız. Ben yine tedbirimi alayım doğru diyorsun çocuğum cıbıl kalmasın

. Geçen aydan 10 lu 5li hastane çıkışlarını almıştım. Bugünde bir tulum bir takım daha aldım. Evde bir takım daha vardı kutulu oğluş tan kalma. Fazladan oldu ama olsun giysin yavru kuş. İki penye battaniye emzik te alındı. Kıyafette 0-3 ay bitti. Sonra kalan aylarında yavaştan alırız. Ben kimseye güvenmedim valla hediye gelir anlamında. ailelerden uzaktayız kimse ne kendini ne de bebeğimi riske atmasın ev ziyaretleri uzunca bir süre olmayacak vakalar aldı başını gitti. Allah yardımcımız olsun dikkat edin kızlar ilk bebekte herkes hevesli olur kırılırlar diye düşünmeyin sağlık bu riske atmayın

Ben de onu düşündüm çıkıp alma şansımız yok maalesef mecbur netten alıcaz

Kızlar lohusam.com diye bir site var daha uygun geldi bana. İndirim varmış bir de
onemli olan kumasi ilk cocugumda suslu puslu takim almisdim ama cok rahatsiz ediyordu kumasi bu defa en onemlisi kumas rahatligi onemli insallahona dikkat edicem insallah

Şimdi geldi kargom ben bayıldım işlemeleri çok iyi. bence kışa uygun içerisi zaten sıcak olacak iç badi üstüne de normal badisi yeterli olur diye düşünüyorum battaniye de var.
Güle güle kullanınchakra benimde aklımda... Su an hastane setlerinde kendi sitesinde de indirim var ama kısa uygun mu diye bilmediğimden alamiyorum

Yaa bende eminönüne havuzlu hana gitmeyi çok istiyorum ama geçen hafta havuzlu handa 15 kişide virüs saptanmış dediler o yüzden korkuyorum gitmeye malesef

Erkek anneleri bi sorum var göğüslerinizin ucu ve etrafındaki yuvarlak karardı mı ? Nette okudum erkek bebeklerde oluyormus kapkara oldu nerdeyse benimki

sade şık olan istediğiniz gecelik modelini paylaşırmısınız kayınvalidemler almadan olmaz diyolar fikir olsun bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…