2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hala düşünüyorum. Düşünüyorum çünkü eşim gene bana bıraktı. Talha ismine yakınım. Salih Tuna ismide hoşuma gidiyor bilemedim kararsızım. Oğlumun ismi Said buğra yakın olsun istiyorum
bizimki de simdilik Ayaz Bulut insallah teyzeleri Rabbimiz saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

Erkek anneleri isim buldunuz muuu
Evlenmeden önce çocuk isimlri belli olan bir tiptim eşimde bilir bunu.yine de başka isimleri düşünüyorduk tabi.
Aramız limoni şimdi oğluma koyacağım isme bu ne köpek ismi gibi yok gel kuçu kuçu yapıor beni delirtiyor. Arkadaşlarımızın yanında da yapıp kendini destek bulmaya çalışıyor. Koymayacağım varsa da koyacağım senin inadına diyorum ben de. Kavga konusu oldu bizde anlayacağın

Ben sadece pijama altı giymek zor olabilir mi diye gecelik düşünmüştüm bu pamuklu olanlardan ama pijama daha rahatsa hep pijama alayım. Yine de bi tane pamuklu rahat bi gecelik alsam mı acaba bilemedim
Merhaba pijama alin mutlaka, ben kızıma hsmileyken 2 tskim pijama 1 takim gecelik almıştım. Geceligi hastane dışında hiç giymedim. Yeni bir sey almayacagim o takimlarim yepyeni duruyor valla.

Merhaba pijama alin mutlaka, ben kızıma hsmileyken 2 tskim pijama 1 takim gecelik almıştım. Geceligi hastane dışında hiç giymedim. Yeni bir sey almayacagim o takimlarim yepyeni duruyor valla.
Alcam canım çok teşekkür ederim. Evdeyiz tabi hep rahat pijama lazım olcak mantıken. Ama son aylarda kilo ve beden durumum ne olur bilemedigimden şimdi almak erken gibi geldi

Yaa çok güzel olmuuuss yapımı zor mu bunun? Elim hiç yatkın değildir böyle şeylere ama kalkissam yapabilir miyim acaba
aslında benim de elim çok iyi değil yaprakların boyutu biraz farklı oldu bir kaç pürüz var ama bence önce anahtarlık tarzı şeylerden başlayın onlar da kendinizi geliştirince kasnak alıp denersinz benimde ilk denememdi kasnaklı olarak tabi :) video izleyerek yapılablir bence tabi vakit ayırmak lazım birazda ama çok kolay yaprak yapımı falan onu rahatlıkla söyliyim herkes yapabilir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…