2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
çok teşekkür ederimm beğenmenize sevindim çünkü bnm gözüme yaprakları büyük geldi söksem mi ki dedim sonra vazgeçtim ilk emeğim diye öylece kaldı kızıma nasipmiş
Ben de senin gibi mükemmeliyetçiyim biraz İnan sen öyle görüyorsun Harika olmuş ben de yapmak isterim kızıma inşllah isme karar verelim de

ben de araştırma kısmındayım pusuya yattım

Gazamız mübarek olaaaa inşallah ayarlarız ya sıkıntı olmaz. Ben Bi dolap ayarladım işte şimdi. Organizerler aldım içine. Bi de banyo setini aldım. Küvet maşrapa kova havlu tırnak makası tarağı filan

Erkek anneleri bi sorum var göğüslerinizin ucu ve etrafındaki yuvarlak karardı mı ? Nette okudum erkek bebeklerde oluyormus kapkara oldu nerdeyse benimki
Evet geçen gün farkettim kapkara ben kızlarda olur diye biliyordum şaşırdım bide ucunu azcik sıktım sut geldi

Sen ne düşünüyorsun merak ettim erkekler istemedigi olunca illa bir kulp takıyorlar

Maşallah bende ekmek, hamur işi, pilav, makarna tarzı şeyler yemiyorum. Diyet gibi bi şeydeyim. İnşallah benim yavrum da sağlıkla doğar kilosu boyu yerinde bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…