2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Amigurumi oyuncak ve dönence ararken denk geldim bu sayfaya çok tatlış bir sayfa sahibi. Yaptırmak isteyen varsa bir baksın bence sayfaya ben çok memnunum dönence de bu sayfada yaptırıyorum müzikli ahşap ve amigurumi yine o da

Eklentiler

• Screenshot_20200912-130540_Instagram.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 79
Selam kızlar bende geçen gün afedersiniz ağda yaparken farkettim alt taraf kararmış bayağı göğüs uçlarımda karardı bayağı doğuma kadar zenci gibi olurum herhalde bide beyaz tenli olunca çok kötü duruyo yaa

sade şık olan istediğiniz gecelik modelini paylaşırmısınız kayınvalidemler almadan olmaz diyolar fikir olsun bize de
bende kapı süsünü kendim yaptım
fikir olması açısından bakabilirsiniz :))
Ay harika olmuş nasıl yaptın zor mu yapması. Ben de hastanedeli küvez ve yatak başı tül süsünü kendüm yapıcam ama bunu da becerirsem kendim yaparım valla
Beğendiğim gecelik modlini ekliyorım örnek olarak türevleri de var buldukça atabilirim.

Eklentiler

• Screenshot_20200912-143406_Trendyol.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20200912-143425_Trendyol.webp
    8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200912-143401_Trendyol.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bebislere oyuncak lazım oluyo mu ilk aylarda? Çıngırak falan ilgilerini çekiyo mu
İlk aylar pek ilgilerini çekmiyor. 4 ten sonra tepki verir hale geliyorlar. Benim gördüğüm kadarıyla tabi yoksa daha evvel doğurmadım tecrübem yok o yüzden almayı düşünmedim ben. Zaten bi tane uyku arkadaşı hediye geldi. Dopduktan sonra ihtiyaç hissedersem alırım diyorum

AminOluyor canım külotlu da alıcam bunlar az daha büyüyünce cıbıl cıbıl bacağına giydirmelik
He tamam ben de elbise ve kilotlu çorap almak istiyorım ama 1-3 arası elbise kullanışlı olur mu yoksa daha 3-6 ay için mi elbise baksam

Kızlar beni de ekleyin 17.01.2021

O da mantıklı canım. Ben o budizzden alicam bi tane. Bi kaç tane de çıngıraklı hışırtılı biseyler alicam. Oyun halısı ne zaman lazım oluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…