2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
O da mantıklı canım. Ben o budizzden alicam bi tane. Bi kaç tane de çıngıraklı hışırtılı biseyler alicam. Oyun halısı ne zaman lazım oluyo ki
Oyun halısını ben de düşündüm hatta sipariş vercektim ama bence o 1 yaştan sonra falan olur ben bebemi yatıramam halı üstüne yere

Ayy içimden aynısı geçti valla tokası çorabı ayrı güzel. Bizim ogluslar düz bu arada isim olarak da Yavuz Destan düşünüyoruz biz, hayırlısıyla
Adıyla yaşasın canım. Aynen dümdüz bir gömlek bir pantolon alıyoruz bitiyor. Bazen arada papyon takıyorum kreşte etkinlik yapacağız şık gelsinler deyince. Erkek çocukta aksesuar anlayışımız papyon bazı mağazalarda küçücuk alanı erkek çocuklara ayırıyorlar kız reyonuna bakıyorum kıyafetler derya deniz gel oğlum bizim kısmımız burası diyorum seçenek yok anacım napalım

Çok güzellerama kız çocuklarına takılan bandanalari çok erken zamanda tavsiye etmiyorlar... Gelinimiz çocuk Hastanesi'nde hemşire... İlk 18 ay iyi değil diyor...bende çok seviyorum ama bakacak
Çok yumuşak benimkiler canım ama zaten resim çekmelik ya da gezmeğe gitmelik bunlar, sürekli ben de takmam zaten anası gibi sıkıntılı olursa tutmaz kafasında

O da mantıklı canım. Ben o budizzden alicam bi tane. Bi kaç tane de çıngıraklı hışırtılı biseyler alicam. Oyun halısı ne zaman lazım oluyo ki
Oyun halısı anca 5-6 ay da anlar yerlerde yuvarlanmayı seviyorlar 6 aydan sonra o zamanlar hoş olur bence

Oyun halısını ben de düşündüm hatta sipariş vercektim ama bence o 1 yaştan sonra falan olur ben bebemi yatıramam halı üstüne yere
1 yaştan sonra yatmaz ki yerde girmediği delik kalmaz 1 yaş bebeyi tutamazsın sabit. 4 aylıkken oğlumu yatırmıştım oyun halısına çok hoşuna giderdi oyuncaklara ulaşmaya çalışırdı tutma çekme becerisine faydası olmuştu.

nerdne bulabilirz bunları link paylaşır mısn bende çok beğendim de :)

Ben de hareketlenince ise yaramaz diye düşünmüştüm 3-4 ay ideal

koltuğun üstüne koyarsın halıyı bir aydan sonra 40 ı çıkınca kullanırsın dedi bana arkadş kendisi öyle yapmış çok kullanışlıo oluo dedi hediye geldi bana da

Eklentiler

• FFACE1AE-75BC-4DB1-BFFA-5C957F8E167C.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 46
Kuzum ben de detaylı ultrasona gittim perinatolog baktı dediğin gibi erken söylemek için ve genelde yukarı çıkıyo ve senin durumda kesin yukarı çıkar dedi içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…