2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Prof perinatolog baktı. Şükür hicbir sorun çıkmadı ama fotoda ağırlık , haftası günü yazıyor ya 368 in yanında, haftam normalde 21+0 olması gerekiyordu burda neden 20+1 yazmış. Sizin raporlarda var mı böyle bir şey

Eklentiler

• IMG_20200912_220346.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 60
Canım her değerine göre kaç hafta kaç günlük olduğu yazıyor sonra onların ortalaması alınıyor ortaya ne kadarlık olduğu çıkıyor. Senin bebişin kilosu 1 hafta geri bu sonuca göre ama ultrason yanılma payı da var çok takılma yani önemli değil. Çok şükür sonucun tertemizmiş

Canım çok sağol. Kilo aldırıcı bir şeyler yesem düzelir mi. Bu gelişme geriligi demek degil di mi

Canım çok sağol. Kilo aldırıcı bir şeyler yesem düzelir mi. Bu gelişme geriligi demek degil di mi
Hayır hayır asla değil 1 hafta önde ya da geride değil ki sadece kilosu öyle gözüküyor diğeer değerleri değil. Sen yine kaşar kuruyemiş falan ye tabi ama gelişim geriliği falan asla yok

Doktorun iyi demiş gerisini boşver kuzum... Benimde genelde iki üç günlük oynama oluyor ama Dr iyi diyor düşünmemeye çalışıyorum o yüzden... Şimdi şekerden dolayı beslenmeme çok dikkat etmeye çalışıyorum bakalım sonuç ne olacakdaha kontrolume bir ay var nasipnolursa

Beslenmeme cok dikkat etmemiştim bir aydır, az dikkat edeyim bakayım sağol canım

Merhaba listeye nasıl ekleniyoyuz

Kızlar durduk yere kilo alıyorum doyasıya yedigümi bile sanmıyorum oglen yemegi de yemiyorum anlamadım basından beri 4 kilo almısım

Günaydın kızlar
Aşı dan sonra 3 gün geçti şükür ben bi belirti yaşamadım . Hafifçe omzuma doğru yatınca ağrıdı okadar. Herkeste aynı belirti olmuyormuş zaten de umarım acı eşiğim yüksektir

Kızlar sabah uykuda bacağıma kramp girdi feleğim şaştı nolcak bu ağrılar ya kalsiyum mu az alıyorum acaba ondan mı? Siz gün içinde nelerden ne kadar yiyip iciyosunuz kalsiyum kaynağı olarak

Her cihaz ve Dr farklı olcebılırmıs Bn de 1hafta ilerde cıktı Dr onemseme son adet tarihine gore orantılı Benm her ay takibime gore dedi

Kızlar sabah uykuda bacağıma kramp girdi feleğim şaştı nolcak bu ağrılar ya kalsiyum mu az alıyorum acaba ondan mı? Siz gün içinde nelerden ne kadar yiyip iciyosunuz kalsiyum kaynağı olarak
Valla canım bende çok nadir az cılız bi şekilde basladi .Ilaç kullanmıyorum ben .Ama kramp girdiği günlerde doktorun yazdığı magnezyumu içiyorum. Genel olarak herşeyi yediğim için maşallah kan değerlerim normaldi en son . Ozellille Yoğurt yumurta domates salatalık çok tüketirim mesela .yemek ayirt etmem her seyi yerim Tek sıkıntım balık o da mevsimi geldi sayılır ona da başlayacağım insallah

Ben de her şeyi tüketiyorum canım valla ama magnezyum ve kalsiyum yetersiz geliyo demek ki takviye şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…