2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar hastane çantanıza mama koyacak mısınız? mecbur sezaryen olunca süt bikaç gün gelmeyebiliyormuş haliyle de o süreçte mama veriliyormuş. Bir arkadaşım muhakkak al dedi de
Ben koyacağım. İlk gebelikte koymadım sıkıntı olmuştu. Bunda çantaya koyacağım ilk şey mama olacak. Benim sütüm 4. Gün gelmişti. Haliyle mama vermek zorundaydık. Ne olacağını bilemeyiz süt hemende gelebilir geç te

Peki hemşireler mi halledip verio sıcak suyu falan nasıl yapcaz

Peki hemşireler mi halledip verio sıcak suyu falan nasıl yapcaz
Hastaneye göre değişir herhalde. İlk mama vereceğiz dediklerinde mama yoktu eşim alana kadar yenidoğan yopunbakımından hazırlayıp getirmişlerdi. Sonra biz mama aldık sıcak su almıştı eşim kantinler çay ocakları oluyor su bulmada sıkıntı olmaz. Sıcak su mataraları oluyor onlardan alabilirsin. En az bir gece kalınır hastanede halledilir sıkıntı olmaz

Kız anneleri isim buldunuz mu ?
Bizim başından beri kararımız aynı “Ada” olacak kısmetse kızımızın ismi. Ben yıllardır bu ismi istiyordum eşimin de en çok beğendiği isim bu oldu. Diğer beğendiğimiz alternatifler ise Mila ve Maya idi belki düşünen arkadaşlara fikir olur.

Kızlar hastane çantanıza mama koyacak mısınız? mecbur sezaryen olunca süt bikaç gün gelmeyebiliyormuş haliyle de o süreçte mama veriliyormuş. Bir arkadaşım muhakkak al dedi de
Çevremde deneyimli olanlar hep mutlaka mama koy ve verme, sütünü bekle diyenlere asla kulak asma dediler hep canım. Çünkü dediğin gibi geç gelebilir, sıkıntı olabilir bebeği aç bırakmamak lazım. Sanirim sarılık riskini de artırıyor kan şekerinin düşmesinden ötürü

Cam biberon alsak çok mu ağır okur sağlıklı olsun diye dedim ama bilemedim
ben chicconun plastik olanindan aldim yenidogana cam kullanisli olmaz gibi geldi. Pp olanlar kaliteli plastik zaten saglik acisindan camdan bi farki olmuyormus

Kızlar bebislere oyuncak lazım oluyo mu ilk aylarda? Çıngırak falan ilgilerini çekiyo mu
Çıngırak olarak değilde pusetlere takilan oyuncaklar hepsi bir arada benim kızımın çok ilgisini çekiyordu 3 aylık ti eliyleuzanmaya alamaya filan çalışıyordu söyle biseyler

Bence hiç koyma gerek yok hastanelerde oluyor gerekli görürlerse hemşire veriyor zaten sen emzirmeye odaklan bir çay kasigida icse yeter alma ki mamaya guvenme

Ben chicco aldım biberonu ama mamajoo da alıcam yorumları baya iyiydi onun da.

Eklentiler

• Screenshot_20200913-151106_Trendyol.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200913-151120_Trendyol.webp
    12 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…