2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bide ne marka mama alalım ve biberon büyüklüğü Buda onemli
Ben oğluma hipp kullanmıştım. Buda bebeğe bağlı bazı mamalar kabız yapabiliyor. Tek delik biberon kullanılır ilk zamanlar 3 aya kadar. Yenidoğan en fazla 15-20 cc mama içer zamanla çoğalır. Umarım sütüm olursa doyasıya emziririm. Oğlumda ukte kaldı sütüm yoktu olmadı ne yaptımsada bunda inşallah olur

Sma ve aptamil i önerdiler bana ama evet bebeğe bağlı bu durum deneme yanılmayla bulcaz

Kızlar ya bebeğin döndüğünü pozisyon değiştirdiğini falan uzanırken çok rahat hissediyorum, hatta gece eşim de çok net hissetti döndüğünü. İçim eriyo, her hareketinde hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın ve bizleri de sağlıkla kavuştursun inşallah

Döndüğünü hissetmiyorum amaa bugün sirt üstü uzandigimda bariz hareketleri dışarıdan göründü... Bı hareket oldu karnimda çok duyguland bende... Canlilarin yaratılışı resmen Allah'ın varlığının kaniti

Aramızda öğretmen olan arkadaşlar vardı.24.haftaya ulaşan varsa idari izin alabildi mi?Herhangi Bir sorunla karşılaştınız mı acaba?

Aramızda öğretmen olan arkadaşlar vardı.24.haftaya ulaşan varsa idari izin alabildi mi?Herhangi Bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
Müdürüm izin verdi okula hiç gitmiyorum. Çocuklar dersten geri kalmasınlar diye canlı ders veriyorum. Ne izne ayrıldım ne ayrılmadım

Kızlar benim psikolojim bozuldu benim sanırım biraz beni rahatlatın lütfen28.haftaada annemler gelecek buraya erkek kardeşimle araba ile bebeğin eşyalarını toparlıcaz yrlesştiricez falan tabı ki çok istyrum gelmelerini ama bu virüs korkusu beni mahvetti hiç bişeye odaklanamıyorum o hafatada bebeği alırlar mı nasıl olur hamilelerin tedavisi nasıl oluyor hiç bilmiyorum aşırı bi korku hakimdeyim nerdeyse arayıp gelmeyin dicem annemlere o kadar yani nolur bana bişey söyleyin ağlayıp duruyorum

Ben aldım Cuma günü ama müdür yardımcısıyım. Doktorum sen gelmesen de olur durum bildirir raporunu eşine veririm dedi eşim gitti aldı okula bıraktı ben gitmedim bile. Müdür başyardımcımızı aradım sisteme girceklermiş öyle.

Canim hamilelere tedavi falan uygulanmıyomus genelde, ayakta grip gibi atlatiyosun. Annenler araçla geleceklerse, eğer mümkünse gelmeden önceki 14 gün evden çıkmamaları konusunda ricada bulun. Annenler er geç gelecek bebek için. Biraz sakin olmaya çalış

Nasıl yani bebeği alırlar mı onu anlamadm canım

Kuzum ole bi ihtimal yok hepsi faal çalışıyorlar titiz temiz insanlar ama koskoca 14 gün evde duramazlar gelip 3 gün kalıp gidecekler bende

Yani erken doğum mu yaptırıyorlar nasıl oluyo bilemedim aşırı panik haldeyim şu an ağlayıp duruyorum kronik hastalığı M yok ama çok huzursuzum stresliyim
Ya canım benim niye en kötüsünü düşünüosun ki maskesiz durmazsın belki de aramızda bilmeden atlatanlar bile vardır. En kötü örneklerini düşünme. Daha ailende olup olmadığı mechul niye bebeğini de kendini üzüp strese sokuosun ki? Ben şu an gribim eşim de öyle ve test yaptırsak belki de pozitif çıkıcaz ama biz yaptırmamayı seçtik evde kendimizi izole edioruz. Belki sadece grip ama insan korkuyor biz koronaymışz gibi davranıoruz. Zaten hamilelere bir şey yapamıolarmış olsak da. Burda arkadaşlar vardı olanlar onlar da evden çıkmadı 14 gün geçti gitti sonra. Lütfen yapma böyle

Tamam kuzum of ne bilim ağlıyorum hep sürekli sinirlerim bozuldu nedense bu ara

Tamam kuzum of ne bilim ağlıyorum hep sürekli sinirlerim bozuldu nedense bu ara
Bende de arada çok saçma nedenlerle oluyor ağlama ama sen kendine zulmediyorsun ve olumsuzu çağırıyorsun şu an resmen. İçini ferah tut Allah hepimizi bebişlerimizle beraber korusun inşallah

Bugün acayip derecede iştahım açık ya, takvime baktım reglimin 1.gününü gösteriyor. Her ay döngümde bi iki gün böle oluyorum sizde de oluyor mu bu durum kızlar

Kuzum ole bi ihtimal yok hepsi faal çalışıyorlar titiz temiz insanlar ama koskoca 14 gün evde duramazlar gelip 3 gün kalıp gidecekler bende
Hiç gerilme canım sen. Ben bizzat covid+ kişiyle temasta bulunup belirti de gösterince test yaptırmıştım belki hatırlarsınız. Test sonucu çıkana kadar inanılmaz hirpaladim kendimi. O süreçte sağlık ocağındaki doktor bi sürü gebe Corona hastası olduğunu ve hepsinin çok hafif grip gibi atlattığını söylemişti. Zaten ortada bişey yok, ağlayıp yorma kendini boş yere

Evet kuzum hatırladım seni çok teşekkür ederim destek olduğunuz için yedim bitirdim kendimi

Anladım aslında merak ettiğim şu.Diyelim ki çalışmaya devam ettim.Pandemi sürecinde 32'den 37'e kadar online olarak çalışan öğretmenlere mebin doğum sonrasına izinelrini eklemedigini duydum.Haftaya muhtemelen yogun bir ders programıyla enayi kullanırız diye düşünüyorum.Ben 37'e kadar çalışsam şimdi boşa mı çalışmış olacağım.Durum böyleyse izne ayrılmak istiyorum direkt.Çünkü evde ikiz kızlarımla online egitim veriyorum.Acikcasi bu durum zorluyor beni

Canım sanırım 24ten 32ye kadar olan kısım idari izin olduğundan 32ye kadar uzaktan çalışabilirsin ama 32 artık doğum izni olduğundan raporunu alıp doğuma kadar çalışmazsın. Ama o sırada okul açılırsa 32nde 37ye kadar doktorun izin verirse çalışır doğum sonrasına ekletirsin 5 haftayı. 32den itibaren seni çalıştıramazlar uzaktan da olsa ama bazı okullar 24 32 arasını çalıştırıyormuş ama iyi yanı ek dersini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…