2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maşallahçok geçmiş olsun... Ben sizin gebeliginize hayranim... Çevremde de sizin gibi rahat hareket eden hamileler var... Ben geçmişte yasadigim kötü tecrübelerden dolayı çok korkuyorum
canim iyi dusun iyi olsun aklina kotuyu getirme. Olacagi varsa oluyor zaten. Sen tedbirini al gerisini dusunme bi bakkala gidersin ekmek almaya bulasacagi varsa orda bulasir engel olamazsin. Bazi seylerde nasipten oteye yol yok

Geçmiş olsun nefes problemi yaşadınız mı. Bende burnum ne zaman tıkansa nefes alamicam covid mi oldum paniğine giriyorum
yok hic nefes problemi yasamadik esimde bende sadece bogaz agrisi burun tikanikligi yasadim ben

Kızlar nerdeyse 20 haftalık olacak ama ben hiçbir hareket hissetmiyorum. Acaba bişey mi oldu
Kilom da yok yağlı bi yapım da yok. Normalde İlk çocuk için 20 haftalıkken hissedilmeye başlanmıyor muydu?
Arkadaşım 22.haftaya kadar hiç hissetmemisti, normal deniyor 23e kadar sanırım

Kızlar nerdeyse 20 haftalık olacak ama ben hiçbir hareket hissetmiyorum. Acaba bişey mi oldu
Kilom da yok yağlı bi yapım da yok. Normalde İlk çocuk için 20 haftalıkken hissedilmeye başlanmıyor muydu?
Canım 21 hafta bitti benimde ama öyle hareket felan hissetmiyorum . Bebek plasenta gerisindeydi sanırım benim , belki de o yüzden bilmiyorum ama ne döndüğünü , hareket ettigini hissediyorum ne de dışardan bakınca belli oluyor. Bazen damar zonklamasi gibi oluyor o kadar

Çok geçmiş olsun canım. Bu aylarda grip nezle korona birbirine karışacak diyorlar zaten .Şahsen belki ben de korona mi oldum nezlemi bilmiyorum . 3 gündür boğazım da yanma var burnumda tıkanıklık aynen dediğin gibi .Ama hapşırma sonrasında oldu bunlar. Ateş tat kaybı halsizlik yok şükür . Paniklemem için bunların olması lazım diye düşünüyorum .

Kızlar özellikle sezeryan ile doğum yapacaklar hastahane çantanıza neler koyacaksınız kendiniz için ama bebek için değişimdi kendim için hazırlayayım diyorum

Hocam o bahsettiğiniz konuyu biliyorum ama şu süreçteki haklarımız biraz okul idaresi inisiyatifine bırakıldı malesef. Üst yazıyı ben de okudum. Gerekli hallerde idari izinli öğretmen okula çağrılır diyor. Tamamen okul ve müdüre bağlı kalıyorsunuz.

O bahsettiğiniz 5 hafta mevzusunu da şöyle açıklıyorlar. Yüz yüze eğitim olmazsa uzaktan eğitim çalışma gibi görünmüyor. Bu durumda eğer o haftalarda uzaktan eğitime devam edersek o dönemde yüz yüze olan haklarımız kaybolmuş oluyor. Eğer yüz yüze eğitim olursa tabiki ekletebiliyoruz ama diğer türlü olamaz diyorlar.

Atlet giymediğim için yardımcı olamıcam
Hamile külodu da almadım ben. Kendi külotlarım oluyo şu aşamada hala

Kızlar ateş ölçer olarak ne alicaksiniz? Bi tane kulaktan bi tane de koltuk altından ölçen alayım diyorum ben. Temassizlara nedense pek güvenemiyorum

Atlet giymediğim için yardımcı olamıcam
Hamile külodu da almadım ben. Kendi külotlarım oluyo şu aşamada hala
Ya benim de kendi külotlarim oluyo ama 4 tane falan hamile kulodu aldım bundan sonraki yaşamıma bunlarla devam etcem aşırı rahatmis ya nene donu gibi tepeme kadar cekiyom oh

Kızlar ateş ölçer olarak ne alicaksiniz? Bi tane kulaktan bi tane de koltuk altından ölçen alayım diyorum ben. Temassizlara nedense pek güvenemiyorum
Ben weewell temassız ölçer aldım ortamın suyun falan da derecesini ölçüo bikaç ay kulaktan ve koltuk altından zor olur diye aldım.

Ben weewell temassız ölçer aldım ortamın suyun falan da derecesini ölçüo bikaç ay kulaktan ve koltuk altından zor olur diye aldım.
Kulaktan ölçümler 6 ay öncesi yapilmamaliymis galiba. Suyu falan da olcmesi iyiymiş aslında ama temassizlarda diğerlerine göre sapma daha çok oluyomus genelde yorumlar o yönde. Ben de bi bakayım canım dediğine

Kulaktan ölçümler 6 ay öncesi yapilmamaliymis galiba. Suyu falan da olcmesi iyiymiş aslında ama temassizlarda diğerlerine göre sapma daha çok oluyomus genelde yorumlar o yönde. Ben de bi bakayım canım dediğine
En güzeli rektal ateş ölçümü her zaman da, uzman olmak lazım onun için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…