2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana doktorum gerek yok şeker yüklemesi yaptırma dedi Suyu iyi haftasıyla uyumlu gerek görmüyorum dedi o nedenle ben yaptırmıcam
Aslında benim de su seviyesi ve gelişim durumu normal ama doktorum fikrimi bile sormadan 17 Eylül'de sabah aç gel yüklemeni yapalım dedi. Doktorların da farklı görüşleri var bu konuda :)

50 mg şeker yükleme kan sayımı ve tam idrar tahlili üçlü paket şeklinde 130 tlydi ama hasta kayıttaki kız bana güven vermedi çarşamba gidicem ben bakalım cidden de o kdr mı
Banada muayene hariç +10-20 lira çıkar dediler baya şaşırdım, hastanede çalışan bi tanıdığa da teyit ettirdim Extra tam kan falan istemezse bu kadarcikmis perşembe günü görcem bakalım ben de

Aa sağlık ocağı bana test sonucunu getir dedi sadece. Hiç biz yapiyoz falan demedi
Bilemedim canım. Farklıysa işleyişleri. Banada sordu burda yapalım mı diye ilk gebeliğimde de sağlık ocağında yaptırmıştım yapalım dedim. Hastane uzak şekeri içip 1 saat beklemek lazım şu ortamda 1 saat hastane ortamında beklemektense bir gün önce alırım evde içip giderim daha mantıklı. Sonucu Dr a gösteririm baktıkları şey aynı sonuçta

Doğru diyosun canim valla bana da yapiyoz deselerdi orda yaptırırdım sakince. 1 saat mi bekleniyo onda? İnternette bi kaç saat aralıklarla kan alınıyo falan diyo o kadar vakit aç kalmak çok gözümde büyüdü benim

E bebekten aldım canım ben ikili 25 liraya. Markası neydi hatırlayamadım valla, e bebekin kendi markası sanırım
baby&mom sanirim bende aldim gecenlerde ikili Cok rahat ama yuksek bele aliskin olmayinca karnimi kasindirdi bende kivirarak giyiyorum

Evet bir saat sonra aç olarak kan vereceksin. Bana hemşire miden kötü olursa atıştıra bilirsin ama dayanabildipin kadar dayan dedi. Bunuda atlatalım da canm napalım annelik daha doğurmadan zor işte böyle

Kızlar nasılsınız yine Bayadır ugramiyorum aslında yazılanları okumaya çalışıyorum.biz iyiyiz çok şükür 770gr olmuşuz.24 haftayı bitirdik idare bana sınıfta verdi derste verdi izne ayrilmayacagim insalah boşuna değildir hatta bugun doktor 32dede çalışabilir verelim sonraya aktar evden ders vereceksin nede olsa dedi.varislerim için dopler yapıldı şimdilik iyi dahada artarsa kan sulandırıcı iğne baslatabiliriz dedi

Evet bir saat sonra aç olarak kan vereceksin. Bana hemşire miden kötü olursa atıştıra bilirsin ama dayanabildipin kadar dayan dedi. Bunuda atlatalım da canm napalım annelik daha doğurmadan zor işte böyle
Haklısın canım. Bundan sonrası inşallah doğuma kadar hızlıca akar gider de kavuşuruz minnoslarimiza sağlıcakla

Kızlar geçen süt sağma makinası sormuştum size. Mochi'yi deneyimleyen var mı aranizda? Fiyatı uygun, yorumlar da baya güzel gibi

Canım benim de acayip varislerim arttı mosmor oldu bacaklarım. Doplerle hangi doktor bakıyor. Ben de baktirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…