2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benim de 2 de en cok bebişi uzun uzun göreceğim için heyecanlıyım valla. rabbim bağışlasın, inşallah her şey yolundadır
Renkli usg fotosunu merak ediyorum bende. Oğluma dedim bugün bebeğin fotoğrafını getireceğim sana diye o da heyecanlandı sağlıklı haberini alayımda inşallah

Benimkini de radyoloji uzmanı yaptı canım. Gayet de ilgiliydi, her şeyi tek tek inceleyip anlattı bana

Normal pijama takımı alıp üzerine sabahlık alırım diye düşünüyorum. İnternetten bakıyorum ama daha karar veremedim. Beğendiğimiz güzel şeyleri burda paylaşırız birbirimize fikir olur Bir de uzun gecelik alacam düz ne olur ne olmaz dursun onu da sabahlıkla giyinirim insallah

Ben bunu aldım kızlar fiyatı uygun geldi ama daha gelmedi bakalım kumaşı falan nasıl

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-13-13-52-53-834_trendyol.com.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 70
Benimkinde radyolog baktı canım iyi geçti çok şükür

Eşler biraz öyle pimpirikli canım herşeyin en iyisi olsun istiyolar konu çocuk olunca gözlerine gelmiyo bişey biz 3 doktor kontrolünde ilerliyoruz hepsinide kendi iznine göre ayarlatıyo Tek gidemezmişim oda görecekmiş

Canım ben de dün yaptırdım. Radyolog baktı. 1 saat falan sürdü. Çok ilgili, herseyi açıklayan bir doktor baktı..

İnstagramda gördüm lohusasepeti diye bir sayfa. Epey sade ve kullanılabilir sanki. Burdan alan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20200915-160146.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20200915-160236.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 46
Canım ben de dün yaptırdım. Radyolog baktı. 1 saat falan sürdü. Çok ilgili, herseyi açıklayan bir doktor baktı..
Aa 1 saat nasıl dayandınız ya benim 20 dakika filan sürdü. Ama karnıma bastıra bastıra baktığı icin çok çişim geldi zor dayandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…