2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım ben gaviscon şurup içtim 2 kez 2 3 saat geçio gibi oluo sonra yine devam. Ama bir bardak ılık süt içince baya bi süre iyi hissettirio da benim bulantılar kötü. Ablamla ikimiz çok saçlı doğmuşuz annemin de hep bu aylarda midesi bulanıomuş öğürüomuş

Ilık süt bence de baya iyi. Aslında ben süt içince hem mide yanması hemde kemik ağrıları hafifliyo ama sütten yumurtadan bıkkınlık geldi biraz

Ilık süt bence de baya iyi. Aslında ben süt içince hem mide yanması hemde kemik ağrıları hafifliyo ama sütten yumurtadan bıkkınlık geldi biraz
Ben sütü çok severim çocukluğumdan beri. Anneannem anneme bu kızlar yılan gibi süt içiyor diodu boyumun uzunluğu da belki ondan oldu ama hamile kaldığımdan beri süt yerine daha çok ayran tükettim mide yanmalarım başlaynca içmeye başladım yeniden ama her sabah yumurta yemekten bana da gına geldi

Yılan gibi süt içmek mi vallahi ilk defa duydum böyle bi tabiri, ilginçmiş özellikle haşlanmış yumurta için, sarısına bi kaç damla limon sıkmak daha rahat yememi sağlıyo canım belki biliyosundur ama bilmiyosan bi dene. Bu sabah evden kahvaltisiz çıkıp iş yerinde hamur işi yedim hep ondan bu yanmanın kaynağı. O yüzden yumurtanın gözünü seveyim yine de

Yok kuzu bilmiodum limonu hiç. Ay evet canım baharat, hamur işi, kızartma falan yememek ve asitli içmemek lazım doğuma kadar. Mide bulantısına kola iyi geliyor ama onu içince de yanma oluyor bu sefer yanmaya da süt içmek gerekiyor ay delircem

Sonsuz bi kısır döngü

Merhaba arkadaşlar
Hepsiburada da bebek arabalarında indirim var
Biz almayı düşünüyoruz
Malum her geçen gün fiyatlar artıyor
Bakan var mı hiç? Önerisi olan?

Günaydın kizlar... Mide için bana gaviscon etki etmedi... Rennie surup daha iyi geldi... Ama ben yemeklerden sonra Falım sakız çiğnemeye başladım sanki o da iyi geldi... Bir de yüksek yastıkta yatıyorum...

Ben de dunden bu yana sağ kalcamdan belime ve bacağıma yayılan bir ağrı vargece uyutmadi... Dun bebek için magazalari dolandik ilk kez bu kadar çok dolandım çok yorulmuştum ondan mı yoksa siyatik mi... Ne yapmam lazım sizce...magnezyum kullanıyorum iki aydır...

Merhaba arkadaşlar
Biz almayı düşünüyoruz
Bebek arabalarini yerinde inceleyip almayı planlıyoruminternetten cesaret edemiyorum nedense bebek alisverisi için

Geçmiş olsun canım çok gezdiğin için olmuştur bana da oldu. Siyatik olan bölgeye yani kalçana soğuk ya da sıcak kompres uygulayabilirsin benimki öle geçmşti bir de parol içmiştim

Merhaba arkadaşlar
Biz almayı düşünüyoruz
canım bu konuda seçenek o kadar çok ki. bir kaç mağaza gezip öyle seçmeni tavsiye ederim. sonra yine beğendiğini internetten alırsın. herkesin arabadan beklentisi farklı cünkü. ben mamas&papas aldım mesela, çok konforlu ama biraz kaba ve büyük bir araba. katlandığında bile iyi yer kaplıyor, yani aracınız var ise bagajınıza sığmayacaksa hiç bakmanıza değmez. en portatif ve katlandığında minimal olan benim gördüğüm kadarıyla quinny ler

Bebek arabalarini yerinde inceleyip almayı planlıyoruminternetten cesaret edemiyorum nedense bebek alisverisi için
Dün ebebek gittik zaten yaşadığım yerde bi o var. Az seçenek gördük ama o bile kafa Karıştırmaya yetti cadillac air katar kıldık sanırım
benim içinde bebeğin konforu önemli canım. Herkes büyük alma ağır alma diyo da bu sefer kalite konfor düşüyor. Bende senin gibi konforu tercih edeceğim sanırım. Mamas papas bütçemizi aşıyor ama casual cadillac air gördüm inceledik sanırım onu alacağız o da büyük ve ağır ama kumaşı falan su geçirmez ve tok baya sürüşü süper zaten. Bakalım inşallah pişman olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…