2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aa 1 saat nasıl dayandınız ya benim 20 dakika filan sürdü. Ama karnıma bastıra bastıra baktığı icin çok çişim geldi zor dayandım valla
Inan farkına varmadım nasıl geçti zaman. Her yerini uzun uzun inceledi.. ben de sordum dün gitmeden, dolu mesane şart mı diye, gerek yok dediler..

Kızlar mide yanmam bugün zirveye ulaştı ya su bile içsem midem yanıyo hemde boğazıma kadar ne iştah kaldı ne keyif valla

Kızlar mide yanmam bugün zirveye ulaştı ya su bile içsem midem yanıyo hemde boğazıma kadar ne iştah kaldı ne keyif valla
Benimki boyut atladı bulantıya çevirio. Saçlanıyorlar diolar ama bu konuyla ilgili bir araştırma yokmuş sadece mide asitimiz artıyormuş bi de rahim de mideyi sıkıştırmaya mı başladı naptı Allah kolaylık versin ya hepimize. Analık Fenalık!

Of evet annemle kayınvalidem aa çocuk saçlaniyo diyip duruyolar ne saçı başı diye delircem çılgınlar gibi yanar mı ya bu mideler of sabah 10dan beri yanginlardayim. İlaç falan da fayda etmiyo anlaşılan, hiç boşuna doktordan istemiyim dimi? Biraz bile rahatlatiyosa isticem ama

Saçla alakalı değil büyüyen rahim mideyi baskılıyor. Dr a danış mutlaka rahatlatacak bişey verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…