2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Şeker yüklemesini benim de sağlık ocağım biz yapacağız dedi. Ama dpktoruma soracağım önce. Ben daha tetanoz aşısı da olmadım. Yarın onu da sorucam doktoruma tek doz mu çift doz mu diye. Ona göre yapacağız dedi sağlık ocağı.

Benim şeker yüklemesi de çarşambaydı ama şimdi korona mıyız bilmiyoruz ben gribim eşimde de ağrı falan var izole ediyoruz kendimizi. 2 3 hafta sonra gitsem geç olmaz di mi? 24 28 arasıydı sanırım şeker yüklemesi?

Aslında benim de su seviyesi ve gelişim durumu normal ama doktorum fikrimi bile sormadan 17 Eylül'de sabah aç gel yüklemeni yapalım dedi. Doktorların da farklı görüşleri var bu konuda :)
Evet kuzum sağlıklı olsunlarda inşallah doktor ne dese onu yapıyoruz

Canım benim de acayip varislerim arttı mosmor oldu bacaklarım. Doplerle hangi doktor bakıyor. Ben de baktirayim
Canım kadın dogumcu beni radyaloga yönlendirdi radyolog baktı kan akışında bı problem varmı diye baktılar sanırım ama şimdilik sıkıntı yokmuş ama doktorum dahada artarsa iğne kullanabilirsin belki dedi inşallah artmaz

Umarım öyle olur. Zira ben bu hafta 24.haftamı tamamladım. Ama okulda öğretmen eksiği olduğu için müdürüm uzaltan eğitime devam etmemi istedi.

32.ile 37. Hafta arasına ise süreç yaklaşınca netleşecek sanırım.şuanda uzaktan eğitim mi olacak yüz yüze eğitime başlayacak mıyız hiç belli değil.

Tesettürlü anne adaylari size bir şey danışmak istiyorum, hastane ve ev için pijama takımlarımızı veya geceliklerinizi nerden alacaksınız? Dışarıya koronadan dolayı çıkamıyorum... Şimdilik en güvenli alışveriş internet gibi duruyor...

Benimde su an takipte... Şekerim olcuyorum günlük... Tokluk şekerim sınırda çıkıyor bakalım doktorum ne karar verecek...
Diyetle çok kolay düşürürsün kuzum şekeri hiç dert etme ekmek makarna pilavı kes bol sebze ve et tüket hem sağlıklı beslen hem de şekerin düşer

Kızlar kontrolden çıktım. Gemel olarak iyiyis. Ama plesantamın bir ucu hala aşağı uzanıyırmuş. Not aldırdı hemşireye bir dahaki ay detaylı kontrolünü yapalım dedi. Bir de bir dahaki ay kan tahlillerimi ve şeker yüklememi gittiğim klinikte yapacaklarmış. Sağlık ocağında ücretsizdi ne güzel burada ücrete tabi ve pahalı. Eşim de tutturdu yapsınlar burda korona zamanı bi oraya bi buraya gitmeyelim burası temiz güvenilir bs diye. Bir de detaylı ıltrason için cumartesi randevu alfık o da 500 tl dedi. Daha uygun başka yer de vardı 300 tl ama cumartesi yapmıyormuş. Eşim de hafta içi izin alamam dedi. Ona da mecbur vercez 500 tl. Neyse sağlıklı olsun da bebiş. Tetanoz aşısına da tek doz yeterli dedi doktorum o sebeple 1 ay sonra olcam

merhaba güzel anneler. bugün ayrıntılı ultrasonumuz var nasipse 2de randevumuz. doktorum bir radyolağa yönlendirdi. sizin detaylı usglerinizi perinatolog mu yaptı yoksa radyolog mu? bu aşamada perinatolağa gerek yok dedi doktor, iç organlara bakmak radyoloğun işi eğer riskli bir şey görürse o yönlendirecek perinatologa dedi. sizin nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…