2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
mamas papas gerçekten cok pahalı ama biz çok enteresan şekilde uyguna getirdik. mağazada ellerinde geçen seneden kalma bi model vardı, yarı fiyatına verdiler. o yüzden mağaza gezmek işe yarıyor, 1-2 yer de olsa bi dene şansını bence, tahmin ettiğinden daha uyguna alabilirsin :)

Hangi modeli peki seninkiii

Gerekli bişey mi canım bu
Valla bildiğim kadarıyla zaten hastaneden çıkmadan önce nasıl bakımı yapılacağını neyin nasıl sürüleceğini bize söylüyorlarmış. Yani bize kalan bi durum değil diye biliyorum. Ha ayrı bi sprey veya pansuman ilacı doktorlar öneriyorlar mi veya fix mi verilen bilmiyorum

Bana doktorum gerek yok şeker yüklemesi yaptırma dedi Suyu iyi haftasıyla uyumlu gerek görmüyorum dedi o nedenle ben yaptırmıcam
Merhaba çok kilo almadıysanız ve diyette gibi besleniyorsaniz belki gerek yoktur ama şeker yüklemesi önemli ve sirf benim doktorum değil takip ettigim bütün dr lar öneriyor. Benim ilk gebeligimde ilk aylarda fazla kilo almıştım sonuç olarak gebelik diabeti çıkmıştı diyetle kontrol altina almıştık ordan biliyorum.

Haklısın canım. Bundan sonrası inşallah doğuma kadar hızlıca akar gider de kavuşuruz minnoslarimiza sağlıcakla
Vakit hic geçmiyor gibi ben de haftalari nasıl sayıyorum...bir an evvel izne ayrılmak istiyorum zaten. Sabahlari koca göbeğimle işe gelmek 6-7 ' ye kadar çalışmak...araba kullanmak çok zoruma gidiyor. Çünkü haftasonlari hep dinleniyorum yürüyüş yapıyorum. Kadınlık zor be

kızlar size bişey sorucam, almanyadan eşimin teyzesi geldi 8 aylık bebeği var o hamileliğin de toplamda sadece 4 kere ultrasona girmiş almanyada zararlı diye ultrasonla bakmıyorlarmış, bana da sen sürekli giriosn çok zararlı istemiyorm de doktora dio ama zararlı olsa türkiye de ki doktorlar ayda bir bazen 2 kere çağırırmıydı kafam karıştı böyle birşey duyan varmı?

ben de aynı senin gibiyim rapor alıcam 12 ekimden itibaren, iş günü sayıyorm 17 kere daha gidicem işe çok yorldm artk sadece yatmak istiyorm

Zararlı diyorlar da zararı neye bilmiyorum. Sık Usg yi gereksiz görüyor olabilirler. Her ülkenin sağlık politikası farklı.

Cnm mideye basınç olduğu için oluyo süt dene kesinlikle bir bardak ılık süt yanında olsun üç yudum iç yanma başlayınca birdaha üç yudum direk içmek ise yaramiyo bak çok faydalı rahatlatir

Zararı neymiş sorsaydiniz keşke :) ultrasonun zararı konusunda kanıtlanmış bişey yok ki. Sadece bulunduğu ülkenin sağlık politikasi böyle izin verdiği için 4 defa girebilmis. Elimizdeki telefonlar, kullandığımız bilgisayarlar da radyasyon etkisi sebebiyle çok zararlı ama maalesef kullanıyoruz. Benim doktorum böyle konularda çok dikkatli ve sürekli uyaran bi doktor, kendisine çok güveniyorum. En son kontrolümde ayrıntılı ultrasondan sonra bide kendisi ultrasona aldı. Bence çok da duymayın açıklaması net olmayan dışardan sesleri

Tekrardan merhaba, Bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Maalesef gebeliğe bağlı şeker çıktı. Zaten ailem komple şeker hastası tahmin ediyordum. Açlık 67, doktor bu iyi şeker hastası değilsin demek ki, gebelikten sonra düzene gireceğine işaret dedi. 1 saat sonra tekrar kandan baktılar 160 çıktı. 140 aşağısı iyi 180 sonrası ilaç gerektiriyormuş. Şuan benim ortada olduğu için diyet verdi sadece. Takipte olacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…