2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bilerek mi erken yaptırdın yüklemeyi canım? 24 28 arası ya ondan sordum

Yoo hiçbir fikrim yok canım doktor yapalım dedi bende yaptırdım. Ben hiç bakmıyorum ne ne zaman doktor ne ne zaman derse uyuyorum
Bana 24ten sonra yapalım dedi ki riskli gruptayım kilolu olduğum için ama açlık şekerimde sorun yok ben 2 hafta daha beklicem. Peki bir belirti oldu mu sende şekere dair canım

Cnm Allah bağışlasın kaçıncı haftada bu sıkıntı cikmisti
Tesekkur ederim cnm. Ben hamile olduğumu bile anlayamadım çünkü kanamam olmuştu. Ilk zaman hafif hafif, gittikce arttı. Hic kan durmadı. 1 gün bile..
Doktorum, 14 haftalık civarıydım ki, plasenta da artık büyüdüğü için, usg den artık net görebiliyordu teşhisi koydu... Plasentan rahmin ağzına yerleşmiş dedi. Hamilelik bitene kadar heyet raporu ile yatarak geçirmem gerektiği kararını aldı. Fakat ne yazık ki, hareketsizlikten ve stresten olsa gerek, hamilelik şekerim de çıktı. Hepsi beni buldu anlayacağın.. 30. Haftamin dolduğu gece, aniden suyum açıldı...
Sabırsız oğlum geldi..

Bana 24ten sonra yapalım dedi ki riskli gruptayım kilolu olduğum için ama açlık şekerimde sorun yok ben 2 hafta daha beklicem. Peki bir belirti oldu mu sende şekere dair canım
Yok hiç olmadı ama ben meyve çok yiyordum maalesef meyve aşırı çok seviyorum zaten enseden hafif ağrı oluyor şeker yükselince ben oradan anlıyordum. Allahtan kilom az 1 kilo aldım 60ım şuan

Yok hiç olmadı ama ben meyve çok yiyordum maalesef meyve aşırı çok seviyorum zaten enseden hafif ağrı oluyor şeker yükselince ben oradan anlıyordum. Allahtan kilom az 1 kilo aldım 60ım şuan
Aa ağrı enseden olunca tansiyon değil miydi ki bende de kesin çıkıcak da işte doktor öyle dedi diye 26da gidicem

Ben 3 kere açlık tokluk şekerime baktırdımilk 2 sinde açlık 80 lerde toklukta110 küsür çıktı 3. Sünde açlık yine 80 lerde ama tokluk 335 çıktı çok moralim bozuldu birden bire çıkar mı şeker. Yediğim şeylerle alakalı olabilir mi acaba.

Ay cnm masallah bebeğin doğmuş yinede mutlu son

Bende cok korkuyorum bizim ailede de var hatta sülalede komple var .
Bende birde gebelikten önce pcodan dolayi insulin direnci vardi diyetini siki takip et yoksa igne ilaca gecis yaparsin dikkat et

Pijama takımim geldi kızlar ben çok beğendim kumaşı çok güzel gibi duruyor ama çok kalın değil ince.benim evimde çok soğuk olmuyor zaten bu kalınlıkta giyiyorum.55 kiloyum . s beden aldım iyi gelecek gibi duruyor daha denemedim havalansin biraz diye.hamilelikten önceki bedenimizi almak gerekiyor sanırım

Eklentiler

• IMG_20200916_164952.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20200916_164924.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20200916_165003.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200916_164945.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 52
Çok güzel, güle güle kullan..

Kızlar sırt üstü uzandığınızda genellikle geceleri karnınızda toplanma bir taraf daha yüksekmiş gibi oluyor mu, bu kasılma mı bebek toplanması mı ya

Kızlar sırt üstü uzandığınızda genellikle geceleri karnınızda toplanma bir taraf daha yüksekmiş gibi oluyor mu, bu kasılma mı bebek toplanması mı ya
oluyor çok ilginç bebek tekmenin dışında başka şeylerde yapıyor ve ben huylanıyorm gıdıklanıyorm gibi sertleşiyor tekrar yumuşuyor falan kasılma olduğunu sanmıyorm ama

oluyor çok ilginç bebek tekmenin dışında başka şeylerde yapıyor ve ben huylanıyorm gıdıklanıyorm gibi sertleşiyor tekrar yumuşuyor falan kasılma olduğunu sanmıyorm ama
Ya ben de sanmıyordum ama huylanmaya başladım artık Aralık grubunda okuduklarım da korkutuyor ama netten araştırıyorum 21.haftadan itibaren normalmiş ağrı vs eşlik etmeyen kasılmalar.

Benim tercihim de ağır ama konforlu bebek arabasından yana olmuştu
Bu sefer hem travel system hem de iki yöne de bakabilen bir araba almak istiyorum
BEN DE şimdiye kadar sadece iki sefer ultrasona girdim ama bu zararlı olduğu için değil bildiğim kadarıyla bebeği rahatsız ediyormuş bir de gerekli görmüyorlar

hangi ülkedeydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…