2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İlk gebelikte öyle oluyor alınacaklar baya çok. Sabah eşime diyordum aynısını nelerde almışız ilk hamilelikte çeyiz yapmışız diye. Şimdi sadece eksikleri Alıyoruz yenidoğan kıyafetler tamamlandı. Kendime pijama alacağım deterjanı oğluma stoklayarak aldığımdan bebeğe de aynısını kullanacağım şampuan da aynı şekil stoklu. Kıyafete yükleniyoruz son ay bezini alırız. 3 ay kaldı istesem hepsini aynı anda alırım ama bölerek alıyorum bende.

Şampuanı şimdiden alsak bozulur mu acaba... Trendyol da mustela da indirim vardı... Mustela iyi bir marka sanirim. İndirimden alsam bozulur mu üç aya kadar acaba... Endiseliyim

Ben bi turlu hastahane çantama ne koyacağıma karar veremedim ya bakıyorum listelere hepsi farklı bişey diyo
Ben ilk gebelikte çok şaşkındım hep listeler farklıydı bazıları çok abartı şeyler yazmıştı inan çoğu kullanmadan geri eve gelen şeyleri yazmıştı. Kafam karışmıştı. Hastanede uzun kalınmayacak önemli komplikasyonlar olmadığı sürece. Sade ama kullanım alanları önemli şeyleri koymak önceliğin olsun. Son ay herkes çantasında neler var payşalır ona göre hepimiz şekillendiririz neler koyacağımızı

Şampuanı şimdiden alsak bozulur mu acaba... Trendyol da mustela da indirim vardı... Mustela iyi bir marka sanirim. İndirimden alsam bozulur mu üç aya kadar acaba... Endiseliyim
Tarihleri uzun oluyor ben trendyolda indirimle aldım oğlum için 3 şişe unibaby kullanıyorum. İlk yenidoğan da sebamed var onu kullanacağım sonra diğerini kullanırım. Mustela kullanmadım ama tutulan bir marka 3 ay kısa alıp koyabilirsin

Göğüs ucu kremlerinizi unutmayın kızlar. Lohusalık deyince aklıma gelen tek şey göğüs ucu ağrısı ne yazıkki. Nerde ne öneri var okuyorum bende. Umarım İlki gibi olmaz da doya doya emziririm bebeğimi

Çok geçmiş olsun üzülmeyin stres yapmayın bu diyeceğimi de yanlış anlamayın alacakla olecege ne yazikki çare yok ama dediğim gibi siz stres yapmayın rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bende riskliyim ve sürekli yatıyorum bende daha hicbirsey almadim hazırlık olarak rabbim nasip etsin inşallah

Bende daha hiç birşey almadım 30. Haftayı bekliyorum ama kendim sürekli erken doğumlarım olduğu için çantamı hazırladım 2 tane pijama normal kiyafet tarak hırka terlik havlu çorap koydum kendim için bebeğim için daha alışveriş yapmadigimdan ötürü onu sonradan hazirliycam inşaallah

Ennn korktuğum konu bu herhalde ya. Doğumdan çok bunu araştırıyorum hep insallah süreç güzel ilerler hepimiz için

Ennn korktuğum konu bu herhalde ya. Doğumdan çok bunu araştırıyorum hep insallah süreç güzel ilerler hepimiz için
Kizlar bu konuda ne alacağız bizede fikir verin emin oldugunuzda... Bende alınacaklar listesine yazayim ama burdan ne alacağıma dair bilgi bekleyeyim....

Ben çok tecrübesizdim annem derdi de başıma geleceği bilemedim tabi. Verilen kremler sadece anlık geçirdi. Doğum öncesi başlamak lazım saf zeytinyağı ile ucunu nemlendirmek gerekiyormuş. Sonrası için gümüş kapak çok övülüyor bitkisel bir de krem buldum onu alacağım tedbirimi alayımda ben. Göz korkutmak değil amacım bilinçlendirmek. Kimisi acısız atlatıyor. Benim sütüm de azdı bebek emdiköe çatladı belki sütüm bol olsaydı çatlamada olmayacaktı

Kizlar bu konuda ne alacağız bizede fikir verin emin oldugunuzda... Bende alınacaklar listesine yazayim ama burdan ne alacağıma dair bilgi bekleyeyim....
Canim kesinlikle gümüş kapak alicam ben. Planlandığı gibi olursa doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başlamak iyi olurmuş. Bide garmastan pomat diye bi krem var onunla ilgili cook övgü vardı mutlaka onu da alicam. Yeni doğum yapan arkadaşım sadece doğru emzirmeyi öğrendiğini söyledi bana ve hiç yarası olmadı. Yani bebeğin memeyi iyi kavramasi ve bunun için azıcık annenin de bilinçli olması gerekiyo galiba. Videolar falan izliyorum ben insallah faydalı olur

Yok canım göz korkutmak istemezsin tabi ki biliyorum. Bu konudaki tecrübeni paylasiyosun doğal olarak. Benim de göğüs ucum inanılmaz hassastır kendim bile kolay kolay dokunamam yani o derece. Sanırım o yüzden biraz daha fazla tedirginim bu konuda

Kızlar bebeklerinize müzik dinletiyor musunuz ya ben hiç dinletmiyorum daha
Canim ben müzik falan dinletiyodum da bugün ilk defa Yusuf suresi dinlettim. Nasıl hareketlendi anlatamam ya bak tüylerim diken diken oluyo hatırladıkça. Ara ara denedim hep aynı. Bence başla sen de, duyuyolar artık annesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…