2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Şimdiden zeytinyağı sürmeli miyiz erken mi sizce ?
Lasinoh göğüs ucu kremini de çok övdüklerini duydum hep. Ondan da alırım bir tane diyorum.

Bu arada çatlak için krem /yağ sürmeye devam eden var mı ?
Çatlayan veya hiç çatlamayan oldu mu aranızda kızlar?

Bende gümüş kapakla ilgili çok güzel yorumlar okudum, duydum. Kesinlikle alim diyorum ama 200lerden aşağıya inmiyor maşallah. Umarım işe yarar tabi öncelikle gerek kalmaz hayır sonra napacağız atsan atılmaz satsan satılmaz.

Allah nasip ederse 2.ye 3.ye kullanırız

Canim zeytinyağı yada herhangi bişey sürmek için erken daha. Göğüslerle hiç oynamamak lazım hormon uyarımı olmaması için.son haftalarda başlarsın Allah'ın izniyle. Çatlama için ben arada aklıma gelirse hindistan cevizi yağı sürüyorum ama aşırı düzensiz. Henüz bişey yok bakalım

ben simdidem almicam yaza dogru almayi dusunuyorum. Simdilik sadece puset alicam

ebebek in markasi baby mom gumus kapak aldim 120 liraydi dusunurseniz. Bu arada hergun yatmadan once bebek yagi suruyorum cok hafif bi catlama oldu gogsumde yine de

Arkadaşlarınıza deyin ki verin bir de ben deneyim belki benim bebeğim kullanır böylelikle hem onlar evde bir fazlalıktan kurtulur hem sizin ihtiyacınız görülür
Valla benim oğlum tepe tepe kullandı 4 yaşındaydı en son neredeyse yamuldu sonuna kadar parasını hakeden bir arabaydı

Aynen bende çok kullanacağımı sanmıyorum arabayı...o yüzden ekonomik konforlu çok yer kaplamayan bir şey istiyorum...bugün Allah nasip ederse yoyko nün fabrikasına gideceğiz... Fabrikası çok yakın su an bulunduğum yere ( maksimum 2 km) eğer orda kafama yatarsa yoyko alacağım. Kardesimde yoyko aldı memnunlar...ama tabi incelemedim daha bende...

Bebek Arabası kişiye çocuğa kalmış bi durum benim binek arabam yok oyüzden bu model almıştım kizima
Doya doya kullandım benim elim ayağım oldu altına dünyanın eşyası aldı pazara biyere giderken yuklenip gidiyordum dolmuştu otobüste inme binmek çok rahat ettim kızım 3 yaşına kadar bindi bu pandemide unuttu binmek artık yürümek istiyor bende sarıp sarması kaldırdım arabayi uns oğula kullancam
Kuzenim de benimkini benzer bi araba almıştı çocuk hiç sevmesi binmedi değiştirdi başka aldılar yok onada binmek ismedi iki tane araba yepyeni köşede duruyor artık 2.ye nasipse
Herkes çok büyük araba dedi ama tek elle kullanabiliyon arabayi çok rahat ma bazen mağazalarda reyonlarda sıkıntı oluyor kapılarda geçmiyor ama olsun taksiye binerken sıkıntı oluyor ama olsun bebeğim içinde cok rahat etti[/QUOTE]

Son düzenleme:
Biz ilkinde bu yöntemi uyguladık ama bizim kız hiçbir şekilde arabada durmak istemedi, evden arabayla çıkıyorduk 5 dk içinde çocuk benim kucağımda bir arabayı ittirme derdi çıkıyordu. Sonra arkadaşa geri verdik, kanguru ile gittik her yere.

Yegenimde aynı seyi yaşadıko yüzden bende korkuyorum ya binmek istemezse diye

Ya bir de ben 2. Çocukta düşünmediğim için bir yandan özeniyorum almışken iyisi olsun diyorum bir yandan da fuzuli masraf etme diyorum kendi kendime
Arkadaşlarıma derdim de biri 2. Hamile, diğeri 2. İçin çalışmalara başladı , diğeri kız kardeşine verecek, biri arabanın tipini kaydırmış, biri de arkadaşından almış, ikisi de şehir dışında. Yani hiçbirinden bir hayır yok bana

Kızlar bende araba almayı düşünüyorum ama öyle çok büyük meblağlar vermeyi istemiyorum doğrusu hem pandemiden dolayı hemde kış bebeği olacagi için bu ara instagram da çok önüme geliyor 4 baby arabası onu düşünüyorum hoş duruyor yorumlarında okudum kötüde değil üstelik taşıma ağırlığı 25 kg ya kadar çıkıyor

Ben hiç çatlamadım canım zaten karnım da hala yok gibi bir şey

Kızlar doktora geldim vajinal ağrı için , doktor alttan muayene etmedi. Varis varsa zaten ilaç yazamam dedi , akintimin olup olmadığını sordu bende beyaz var biraz deyince fitil verdi haftada iki olarak kullancm. Ama neden alttan bakmadigina anlam veremedim hoşuma gitmedi. Enfeksiyona suyun haricinde yapabilecegim bir sey var mı eğer enfeksiyonsa tabi

Ya kronik akıntı sorunum var 3 doktora gittim hepsine de söyledim rahatszı olduğumu da biri de alttan muayane etmedi. Biri zorunla 2 günlük fitil verdi ama geçmedi.
Artık zorla alttan bakın diyeceğim bugün pembe geldi akıntım . Belki rahmimin girişinde yaram var enfeksiyonun var ne saçma ya.sadecee bebeğe bakıyorlar anneyele ilgilenen yok.
Doktoruma yazdım kimbilir ne zaman dönecek.
Ay bu konuda çok dertliyim siz yazınca nefes almadan yazdım resmen

ya enfeksiyon cok riskli bir durum aslında, kendi de dedi erken doguma sebep olur dikkat edelim dedi ama idrar testi felan da istemedi. Cok tuhaf. Geçmiş olsun size de ben sağlık ocagina gideceğim yine de idrar testi için. Size de bakmaları için ısrar edin bence de

Bende araba almaktan vazgeçmek üzereyim küçük bir ilçedeyim ve 3 sene daha burdayız. Gideceğimiz yere arabamizla gidiyoruz zaten. Kanguru alacam inşallah. Burdaki arkadaşlar da kullanamadık diyince hevesim de gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…