- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
- 333
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #15.981
Ben çok tecrübesizdim annem derdi de başıma geleceği bilemedim tabi. Verilen kremler sadece anlık geçirdi. Doğum öncesi başlamak lazım saf zeytinyağı ile ucunu nemlendirmek gerekiyormuş. Sonrası için gümüş kapak çok övülüyor bitkisel bir de krem buldum onu alacağım tedbirimi alayımda ben. Göz korkutmak değil amacım bilinçlendirmek. Kimisi acısız atlatıyor. Benim sütüm de azdı bebek emdiköe çatladı belki sütüm bol olsaydı çatlamada olmayacaktı
Bende gümüş kapakla ilgili çok güzel yorumlar okudum, duydum. Kesinlikle alim diyorum ama 200lerden aşağıya inmiyor maşallah. Umarım işe yarar tabi öncelikle gerek kalmazCanim kesinlikle gümüş kapak alicam ben. Planlandığı gibi olursa doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başlamak iyi olurmuş. Bide garmastan pomat diye bi krem var onunla ilgili cook övgü vardı mutlaka onu da alicam. Yeni doğum yapan arkadaşım sadece doğru emzirmeyi öğrendiğini söyledi bana ve hiç yarası olmadı. Yani bebeğin memeyi iyi kavramasi ve bunun için azıcık annenin de bilinçli olması gerekiyo galiba. Videolar falan izliyorum ben insallah faydalı olur
Allah nasip ederse 2.ye 3.ye kullanırızŞimdiden zeytinyağı sürmeli miyiz erken mi sizce ?
Lasinoh göğüs ucu kremini de çok övdüklerini duydum hep. Ondan da alırım bir tane diyorum.
Bu arada çatlak için krem /yağ sürmeye devam eden var mı ?
Çatlayan veya hiç çatlamayan oldu mu aranızda kızlar?
Bende gümüş kapakla ilgili çok güzel yorumlar okudum, duydum. Kesinlikle alim diyorum ama 200lerden aşağıya inmiyor maşallah. Umarım işe yarar tabi öncelikle gerek kalmazhayır sonra napacağız atsan atılmaz satsan satılmaz.
Canim zeytinyağı yada herhangi bişey sürmek için erken daha. Göğüslerle hiç oynamamak lazım hormon uyarımı olmaması için.son haftalarda başlarsın Allah'ın izniyle. Çatlama için ben arada aklıma gelirse hindistan cevizi yağı sürüyorum ama aşırı düzensiz. Henüz bişey yok bakalımŞimdiden zeytinyağı sürmeli miyiz erken mi sizce ?
Lasinoh göğüs ucu kremini de çok övdüklerini duydum hep. Ondan da alırım bir tane diyorum.
Bende gümüş kapakla ilgili çok güzel yorumlar okudum, duydum. Kesinlikle alim diyorum ama 200lerden aşağıya inmiyor maşallah. Umarım işe yarar tabi öncelikle gerek kalmazhayır sonra napacağız atsan atılmaz satsan satılmaz.
ben simdidem almicam yaza dogru almayi dusunuyorum. Simdilik sadece puset alicamMerhaba bende bugünlerde araba almasam mı acaba fikrine yöneldim. Arkadaşlarım hiç kullanmadık etmedik tertemiz duruyor diyince aklıma düştü. E şu an içinde bulunduğumuz durumu düşününce de pandemide bir yere çıkacağımızı düşünmüyorum zaten kış bebesi olacaklar.Puseti arabaya koyup gideceğim yere çıkartırsın,Alma araba diyorlar.
Ne diyorsunuz tecrübeli anneler? Sadece puset alsam yeterli olur mu?
Biz prego Quattro vip diye bir modeli beğenmiştik.aslında mağazaya gidip tek tek incelemek gerek açılıp kapanmasını görünce firkrimizin değiştiği oldu. Beğendiklerimiz 4000e çıktı. Ama herkes az kullanırsın dediği için alırsam o rakamalra çıkmam 2200-2500 civarı bir şey alırım diyorum.
ebebek in markasi baby mom gumus kapak aldim 120 liraydi dusunurseniz. Bu arada hergun yatmadan once bebek yagi suruyorum cok hafif bi catlama oldu gogsumde yine deŞimdiden zeytinyağı sürmeli miyiz erken mi sizce ?
Arkadaşlarınıza deyin ki verin bir de ben deneyim belki benim bebeğim kullanırMerhaba bende bugünlerde araba almasam mı acaba fikrine yöneldim. Arkadaşlarım hiç kullanmadık etmedik tertemiz duruyor diyince aklıma düştü. E şu an içinde bulunduğumuz durumu düşününce de pandemide bir yere çıkacağımızı düşünmüyorum zaten kış bebesi olacaklar.Puseti arabaya koyup gideceğim yere çıkartırsın,Alma araba diyorlar.
Biz prego Quattro vip diye bir modeli beğenmiştik.aslında mağazaya gidip tek tek incelemek gerek açılıp kapanmasını görünce firkrimizin değiştiği oldu. Beğendiklerimiz 4000e çıktı. Ama herkes az kullanırsın dediği için alırsam o rakamalra çıkmam 2200-2500 civarı bir şey alırım diyorum.
Aynen bende çok kullanacağımı sanmıyorum arabayı...o yüzden ekonomik konforlu çok yer kaplamayan bir şey istiyorum...bugün Allah nasip ederse yoyko nün fabrikasına gideceğiz... Fabrikası çok yakın su an bulunduğum yere ( maksimum 2 km) eğer orda kafama yatarsa yoyko alacağım. Kardesimde yoyko aldı memnunlar...ama tabi incelemedim daha bende...Merhaba bende bugünlerde araba almasam mı acaba fikrine yöneldim. Arkadaşlarım hiç kullanmadık etmedik tertemiz duruyor diyince aklıma düştü. E şu an içinde bulunduğumuz durumu düşününce de pandemide bir yere çıkacağımızı düşünmüyorum zaten kış bebesi olacaklar.Puseti arabaya koyup gideceğim yere çıkartırsın,Alma araba diyorlar.
Bebek Arabası kişiye çocuğa kalmış bi durum benim binek arabam yok oyüzden bu model almıştım kizimaMerhaba bende bugünlerde araba almasam mı acaba fikrine yöneldim. Arkadaşlarım hiç kullanmadık etmedik tertemiz duruyor diyince aklıma düştü. E şu an içinde bulunduğumuz durumu düşününce de pandemide bir yere çıkacağımızı düşünmüyorum zaten kış bebesi olacaklar.Puseti arabaya koyup gideceğim yere çıkartırsın,Alma araba diyorlar.
Yegenimde aynı seyi yaşadıkBiz ilkinde bu yöntemi uyguladık ama bizim kız hiçbir şekilde arabada durmak istemedi, evden arabayla çıkıyorduk 5 dk içinde çocuk benim kucağımda bir arabayı ittirme derdi çıkıyordu. Sonra arkadaşa geri verdik, kanguru ile gittik her yere.
Ya bir de ben 2. Çocukta düşünmediğim için bir yandan özeniyorum almışken iyisi olsun diyorum bir yandan da fuzuli masraf etme diyorum kendi kendimeArkadaşlarınıza deyin ki verin bir de ben deneyim belki benim bebeğim kullanırböylelikle hem onlar evde bir fazlalıktan kurtulur hem sizin ihtiyacınız görülür
Valla benim oğlum tepe tepe kullandı 4 yaşındaydı en son neredeyse yamuldu sonuna kadar parasını hakeden bir arabaydı
Ben hiç çatlamadım canım zaten karnım da hala yok gibi bir şeyŞimdiden zeytinyağı sürmeli miyiz erken mi sizce ?
Ya kronik akıntı sorunum var 3 doktora gittim hepsine de söyledim rahatszı olduğumu da biri de alttan muayane etmedi. Biri zorunla 2 günlük fitil verdi ama geçmedi.Kızlar doktora geldim vajinal ağrı için , doktor alttan muayene etmedi. Varis varsa zaten ilaç yazamam dedi , akintimin olup olmadığını sordu bende beyaz var biraz deyince fitil verdi haftada iki olarak kullancm. Ama neden alttan bakmadigina anlam veremedim hoşuma gitmedi. Enfeksiyona suyun haricinde yapabilecegim bir sey var mı eğer enfeksiyonsa tabi
Ya kronik akıntı sorunum var 3 doktora gittim hepsine de söyledim rahatszı olduğumu da biri de alttan muayane etmedi. Biri zorunla 2 günlük fitil verdi ama geçmedi.
Artık zorla alttan bakın diyeceğim bugün pembe geldi akıntım . Belki rahmimin girişinde yaram var enfeksiyonun var ne saçma ya.sadecee bebeğe bakıyorlar anneyele ilgilenen yok.
Doktoruma yazdım kimbilir ne zaman dönecek.
Ay bu konuda çok dertliyim siz yazınca nefes almadan yazdım resmen
Bende araba almaktan vazgeçmek üzereyimBiz ilkinde bu yöntemi uyguladık ama bizim kız hiçbir şekilde arabada durmak istemedi, evden arabayla çıkıyorduk 5 dk içinde çocuk benim kucağımda bir arabayı ittirme derdi çıkıyordu. Sonra arkadaşa geri verdik, kanguru ile gittik her yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?