2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
E peki ne dediler size sebep olarak/çözüm olarak? Çünkü kısa bir süre değil. Benim Max yarım gün sürüyor ama şimdiye kadar 3.kez oldu. Bitince cinsel ilişkiye girmeyin devam ederse takip edin dedi sadece doktorum.

Benim doktorum renksiz ya da beyaz renkli kokusuz kaşıntsız sızlamasız akıntının normal olduğunu söyledi. Hormonlardan olabiliyormuş
Evet yıllardır bu cümleyi duyuyorum ama benimki sarı,bej renkli oluyor genelde. Kokusuz ama miktarı çok ve yoğun. Bir de hamileyken 3 kez böyle pembe gelince korkuyorum

26 haftalık karnım bu sizce bu bebek nerde annem hala hayret edio. benimle aynı haftadakilere bakıorum üzülüorum belki de böylesi daha iyi bilmiorm ama

maaşallah ikiniz de pek tatlısınız benim göbüşün maaşallahı var, neredeyse hiç bir kıyafetim olmuyor. bir iki tane göğüs altından lastikli elbisem var sürekli onları giyiyorum daha hamile kıyafeti almadım ama havalar serinleyince alışverişten kaçamayacağım

senin erkekti dimi bu arada? hani derler ya erkek göbeği daha öne doğru büyür, kız ise geniş ve yuvarlak büyür diye. kendimle kıyasladım da benim yanlarım filan da dahil karnıma, baya yuvarlanıyorum ahahah senin dikine büyümüş gerçekten kız erkek farkı gibi :)

Kızlar kuzenimin eşinin doğumuna az kaldı. Hastane çantana neler koydun diye sordum size de fikir olsun paylaşayım:
15 adet bebek bezi
Yenidoğan ıslak mendil
Hastane çıkışı set
1 ince 2 kalın battaniye
Çorap
Ağız mendili
Biberon
1 tulum
3 tane çtçıtlı atlet
Alt üst takım şapkalı
Kendisine 1 gecelik 2 pijama takımı, terlik, çatal kaşık, 10 tane depend, 3 külot, bir iki paket orkid, kağıt havlu, havlu, hırka ve yelek, maske.
Evleri hastaneye çok yakın olduğundan çok abartmamış kuzenim evden alır gelir diye.

evet canim erkek

Bebek arabası meselesi açılmışken ben de yazayım, biraz araştırdım hep kafam karıştı ama sonrasında, sadece travel system almamaya karar vermiştim biraz daha ağır olmaları ve kısa kullanılma durumları yüzünden. En son çok yer kaplamayacak, hafif bir araba alayım, hatta ikinci elden alayım ama güzel bir marka olsun dedim. Geçen dolap'ın indirimi varken maclaren triumph'un biraz eski bir modelini 500 liraya aldım, inşallah memnun kalırım. Şu anda birinci eli 3000 lira. Tek düşündüren şey arabayı önden itememek ve benim aldığım modelinde bebek izlemek için şeffaf yerinin olmaması. Bir de 6 aylıktan itibaren kullanılabiliyormuş; ama onun için de yine bir puset almak gerekiyor, zaten kış bebeği, ilk aylarda çok çıkartabileceğimi düşünmüyorum dışarıya. Bir de yine kaliteli bir kanguruyu yine ikinci elden almayı planlıyorum, Ergobaby'i, Babybjörn'ü falan çok övüyorlar, onların doğumdan itibaren kullanılabilen bir modelini alırsam inşallah bebek taşıma için başka bir şeye gerek kalmaz diye umuyorum:)

26 haftalık karnım bu sizce bu bebek nerde annem hala hayret edio. benimle aynı haftadakilere bakıorum üzülüorum belki de böylesi daha iyi bilmiorm ama
Ne iyi oldu da bu konuya girdik herkes göbişlerini paylaştı bu sayede
Bu da benim 30 Ağustos'ta ki göbişim
Lastikli elbise veya \bluzla devasa oluyor

Eklentiler

• IMG_20200928_164601.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…