2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen haftaya salı randevum bu sefer kesin baktıracağım ben 20 gün önce yaptırdım idrar testi felan hamileliğim başında da çok az sınırın üstünde çıkmıştı. Önemsemediler, ben akıntıdan rahatsız oluyorum artık ıslaklıktan demiştim. Hiç ilgilenmemişlerdi.

Pembe hafif kılcal kanlı akıntm beni endişelendiriyor.
Hamileleğin başında olunca yerleşme kanaması diyorlar ama böyle 4.5.aylrda hiç yorum yapan yok. Benm gibi yaşayan var mı ?

Ben hiç çatlamadım canım zaten karnım da hala yok gibi bir şey
Aman olmasın, inşallah hepimizde de olmaz inşallah
Nasıl karnınız yok ya bende baya saklıyordum am artık skalnamayack kadar. Ayakkabı giyerken şimdiden zorlanmaya başladım şu an 57 kg oldum.siz kaç kilosunuz?

Ben kilolu bir anne adayıyım canım belki de ondan çıkmadı bir de kız benimki kalçalarım yayıldı bacaklarım kalınlaştı ama 7. Aya girdim hala karnım sanki 3 4 aylık gibi

Benim kanlı akıntı 12. Haftadan 6. Aya kadar devam etti. Bu aralar geçti. Ben sürekli evde havlu kağıt kullanıyorum. Kokulu akıntım hep devam etti. Sürekli havlu kağıdıda değiştiriyorum Daha sağlıklı geldi bana. İdrar tahlilide arada iki kez yaptırdık temiz çıktı.

Ben kilolu bir anne adayıyım canım belki de ondan çıkmadı bir de kız benimki kalçalarım yayıldı bacaklarım kalınlaştı ama 7. Aya girdim hala karnım sanki 3 4 aylık gibi
Benimde karnım başkalarına göre az çıktı... Uzun boylularda çok karın çıkmaz diyorlar

Kızlar göğüs pompası şartmı. Karar veremedim. Çalışmadığımdan ilk gebeliğimde almamıştım sürekli emziririm diye. Ne yazıkki sütüm olmadı Manuel almıştım onu kullanmıştım. Hani emzirdikten sonra sağmak gerekiyor ya diğer emme saatine kadar birikim olsun diye. Şimdi bilemedim sütüm gene olur mu olmaz mı gerek var mı inşllah bol bol olurda emziririm tek duam bu elektrikli değilde yine Manuel bişey alsam iş görür mü yada zaten evdeyim sürekli emziririm gerek yokmu

26 haftalık karnım bu sizce bu bebek nerde annem hala hayret edio. benimle aynı haftadakilere bakıorum üzülüorum belki de böylesi daha iyi bilmiorm ama
benim gövde küçüldükçe küçüldü o nedenle karnım yok gibi, bu gidişle ilkinde olduğu gibi bunda da hamile kıyafeti almıycam galiba. şu anda 3 aylık filan gibi duruyorum, bol da giyindiğim için bilmeyen anlamaz.

Benim doktorum renksiz ya da beyaz renkli kokusuz kaşıntsız sızlamasız akıntının normal olduğunu söyledi. Hormonlardan olabiliyormuş

26 haftalık karnım bu sizce bu bebek nerde annem hala hayret edio. benimle aynı haftadakilere bakıorum üzülüorum belki de böylesi daha iyi bilmiorm ama
İçkarın olayı diyorlar ya o oalbilr bence. Benim kuzenimd maşallah 4 kg bebekler doğurdu son günlerinde bile karnı 4-5 aylık gibi duruyordu bu nasıl bir içkarındır demiştik
Kıyafette çok etkiliyor bence. Belden lastikli bluz ve elbiselerde kendimi 8 aylık gibi hissediyorum bu gün dökümlü bir gömlek giydim önden hamile olduğum hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…