2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar Allah nasip ederse haftaya eşimin doğum günü... Evden çıkamıyorum ben eşim kovidden dolayı izin vermiyor... Benim kendi banka kartım vs esimdeona ne hediye alayım pahalı olmayan ama onu sevindirecek bir şey... Aslında aklımda bebeğin resmini çerçeve yapıp verilen şeyler var ya o var ama internette nerde yaptirabilirim acaba...

Bu fikir güzel canım

Benziyor diyetlerimiz... Benim sadece meyveler ara öğün de... Yemekle beraber yersem tokluk şekerim 140 i geciyor
Ben kahvaltıyı meyvesiz yapamıyorum canım.Bal reçel tarzı şeyler tüketmedigim için çocukluğumdan beri öyle alıştım.Yazin kavun,karpuz veya kiraz kisin portakal mutlaka bulunur kahvaltimda..Domates salatalık olmasın ama peynir ve meyve mutlaka olmalı.Diyetisyene soyledigim için kahvaltıya koydu meyvemi.1 tanesi de ara öğünde.Bu program bana çok iyi geldi.Ac kalmıyorum. Bu arada bizim gebelikte kilo takibi grubumuz var orda da paylaşıyorum eski listeleri gebelikte beslenme listeleri var.Ben önceki gebeligimde de kilo yüzünden diyet yapmıştım.60 la hamile kalıp 86 ile doğuma girdigim için Kilosunu takip etmek isteyenler gelsin gruba

Kızlar eşim bgn teste gitmişti sonucu yine pozitif geldi 15 gün geçti ilk testin üstünden. Böyle bir şey nasıl olabilir napıcaz biz şimdi
Geçmiş olsun kuzum biz de o durumu yaşadık. Eşim pozitif ben negatiftim. 22 evde karantinada kaldık. Testin tekrar pozitif çıkması durumunda tekrar 14 gün karantina altına alınıyor diye biliyorum Rabbim yardımcınız olsun

Geçmiş olsun... Hamilelikte karantina çok zor olmalıAllah yardımcınız olsun

Sağol canım peki siz 22 gün mü kaldınız toplamda? Eşinin 3. Testi negatif gelince mi çıktnz karantinadan?

Sağol canım peki siz 22 gün mü kaldınız toplamda? Eşinin 3. Testi negatif gelince mi çıktnz karantinadan?
Bize 22 gün kalacaksınız dediler 22. Günden sonra tekrar test yapmaya gittik gerek yok belirtiler kalmamış iyileştiniz deyip karantinayı bitirdiler. Galiba her ilde farklı uygulama var

Benim eşimin doğum günü de dündü. Çay demledim, ufak bi pasta aldım. Sana bu seneki en güzel hediyem karnimda dedim çocuğun bi sürü ihtiyacı varken hediye için extra para veremedim valla napiyim bebeğin fotoğrafı mantıklı bişey. Ben geçenlerde çerçeve yaptım bebitoyu evin baş köşesine koyduk çok da güzel oldu

Daha önce doğum yapan anneler
Size bir soru sormak istiyorum.
Şu depend külotlardan almak zorunda mıyız ya
Göbeğe kadar çekildiği için hiş hoşlanmıyorum ben
Rahatsız edici hissediyorum.
Adetim de az olur normalde.
Normal ped götürsem olmaz mı?
Çok mu yoğun kanama oluyor?

Canım boyun kaç

Kişiye göre değişiyor kanama. Benim sezeryan da çok azdı kanama damla damla gelmişti. Ped yeterli olmuştu. Zaten yatağa hasta bezi seriyorlardı hastane çıkışı ped takıp çıkmıştım. Sen yanına ped ve o dediğin kilottan al kanama çok olursa kilotu kullanırsın ne olacağı belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…