2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun...Diyetisyene gittin mi canım akabinde..Çıkmışken gitseydin.Benim diyetimi uygulamak kolay oldu.

Bugün çok soru soruyorum hakkınızı helal edin ama bebişleriniz normal doğum pozisyonuna dönmüş mü ya da ikinci hamileliğinizse ilkinde ne zaman dönmüştü hatırlıo musunuz? Dönmesi için napılması lazım acaba

27-28 haftalarda dönmesi mi gerekiyo canım? Erken değil mi daha hiç bilmiyorum o konuyu ben

27-28 haftalarda dönmesi mi gerekiyo canım? Erken değil mi daha hiç bilmiyorum o konuyu ben
Yok kuzu 32 36 arası dönüyorlar sanırım ama doktorum bugün niye pat diye söyledi ki aklımı karıştırdı ben daha 27deyim. Korkulcak bi şey değil diye söylüyorum 40a kadar dönen bebekler oluyor ama dönmezse de sezaryen dedi. Baş aşağı olup da dönenler de varmış hep öle kalmıolarmış. Ama ztn ben evhamlıyım şimdi takcam bu duruma nie makat gelişli diye

Bunu niye söylemiş ki doktorun. Zaten en ufak şeye takar durumdayız. Ne gerek vardı 32 den sonra söylerdi.

Bunu niye söylemiş ki doktorun. Zaten en ufak şeye takar durumdayız. Ne gerek vardı 32 den sonra söylerdi.
Sağolsun bizimki biraz empati yapamıyor başından beri her şeyi pat diye gereksiz yere söyleyip canımı sıkıo ama yine de iyi bi doktor diye ses etmiorm mesela 2li taramada papp a mom değerim yüksekti genetik hastalığı olur deyip durdu perinatoloğa gittim o dedi ki o değer çok önemsiz bebeğin gayet sağlıklı. Şeker değerlerim normalken ona da söylendi bugün bilemedim

Allah Allah ya bazı doktorlar cidden empati yoksunu. Gebelik zaten stresli ve hep evhamlı geçen bi süreç bide onlar yormasa

Allah Allah ya bazı doktorlar cidden empati yoksunu. Gebelik zaten stresli ve hep evhamlı geçen bi süreç bide onlar yormasa
Hiç sorma canım ya başından beri bana kilon var deyip durdu orda bunaltmaya başladı zaten ama seviyorum kadını başka doktor arayışına da girmedim hiç sanki demese ben bilmiorm obez olduğumu

Benim doktorum sağolsun iyiyse dümdüz iyi sorun yok diyo açıklama fln yok benim de işime geliyo aslında pimpirikliyim ayrıntılara takılmiyoruz

Tokluk şekerimi takibini yaptım hepsi normaldi bitanesi yüksek çıktı baya. O yanlıştır bakma sen ona dedi Bende inanıyorum ne derse inşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi

İnşallah canım ya keşke benimki de öyle olsaydı ama şans işte

Kızlar gün içinde ve uykuda sırt ağrısı olmaya başladı 2 gündür. Ağırlaştığımız için mi oluyo acaba bu
Bana da oluyor 2 gündür tam olarak da, hatta acaba pozitif miyim diye korkmaya başladım gerçi nefes alınca olmuo ama of hayırlısıyla bitse de şu günler deli çıkmadan

Canım daha çok doner.Bunu dert etme lütfen 33.34.haftalarda kesin olarak son pozisyonunu alıyor.Eskiden ebeler bile elle döndürürmüs bebeği.Makat geliş çok çok nadir görülen bir durum.Doktor biraz gereksiz konuşmuş

Sağol canım inşallah döner bekleyip görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…