2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar ben 21+4 te gittiğimde rahim ağzı uzunlugu 33 tü... Bugün 30 du... Dr bir şey demedi ama aklim takildi... Böyle azalması normal mi acaba

Kizlar ben 21+4 te gittiğimde rahim ağzı uzunlugu 33 tü... Bugün 30 du... Dr bir şey demedi ama aklim takildi... Böyle azalması normal mi acaba

Bana hiç bu konuda bilgi vermedi doktorum. Sizin rahim ağzı sıkıntınız olduğu için mi böyle ölçü veriyorlar?

G gamzisko küvet bakıcam Bimden demiştin görünce aklıma geldin A101e de geliyormuş haberin olsun canım

Eklentiler

• Screenshot_20201003-211803_Instagram.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 31
bana da hic bu olculerden bahsetmiyor doktorum bende sormuyorum aklima gelipde

Bazen kızlar öyle şeyler söylüyor ki diyorum ya ben hiçbir şey sormuyorum. Ya bu kızlar çok detaycı.

Bikini bölgemin sağ kısmında uzun süredir bir ağrı var. Onu bile sormuyorum. Diyorum baskı yapıyordur heralde. Ya da vajinal varis filan olmuşumdur. Pimpiriklenmemeye çalışıyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum.

aynen bende oyle canim. Bisey olsa zaten doktorum soyler diyorum cok guveniyorum doktoruma sanirim onemli olanda bu. Doktorunun tecrubesine bilgisine guven olmazsa endise artar

aynen bende oyle canim. Bisey olsa zaten doktorum soyler diyorum cok guveniyorum doktoruma sanirim onemli olanda bu. Doktorunun tecrubesine bilgisine guven olmazsa endise artar

Evet ben de öyle güvendiğim için sanırım. Çok takılmıyorum. Hamilelik sonuçta. Vücudumuz bebek üretiyor. Tabiki bazı ağrı sızı acı kanama vs olacak diyip geçiyorum açıkçası.

yazılanları okudum
25+5 te gittiğimde bebek baş aşağı dönmüş dedi bana da doktorum. erken doğum riski yaşadığım için panik oldum hatta bir an doğacak mı yani anlamadım falan dedim ama normalmiş.

rahim ağzı kalınlığım da 39 du. çok çok iyi dedi doktor ama mesela yine de yırtık yaşadım ben.
rahim ağzı kalınlığı 25 in altına düşerse riskmiş.

bu arada şeker yüklemesi yapmayı sevmiyorum dedi bana doktorum. ödem ve kiloya bağlı biraz dedi. biraz da çocuğun kilosuna bağlıymış.
sana yapmam gibi falan konuştu. bazı testler verdi kan vereceğim ona göre karar verecekmişiz.
benim kız 25+5 te 35 cm 900 gramdı. ben de 52 kiloyla hamile kaldım şu an 59 kiloyum. ödem falan yok çok şükür
vücudum hiç kilo almadı komple göbekte bütün kilo ve çok zorluyor daha şimdiden nefes alamıyorum.

Evet ben de öyle güvendiğim için sanırım. Çok takılmıyorum. Hamilelik sonuçta. Vücudumuz bebek üretiyor. Tabiki bazı ağrı sızı acı kanama vs olacak diyip geçiyorum açıkçası.
günydın kızlar doktorum kilosu hariç hiç birşey söylemiyor bemde sormuyorm boyunu sordm onu bile söylemedi bacak boyu ölçüyoruz ama skıntı yok dedi ne plasentanın yerini ne suyunun az mı çok olduğunu ne bebeğin baş aşşa durduğunu vs hiç söylemiyor bende sormuyorm napim heralde olması gerektiği gibidir yoksa söylerdi diyorum sizn gibi :))

Benimki de söylemiyor masallah deyip bitiriyorbi kilo söylüyor o kadar uyumlu mu haftası ile diyorum çok şükür diyor tam aradığım doktor modeli

Tatlı hamur işi yedikten sonra dudaklar , ağız içi biraz kuruyor gibi oluyorsa şüphe etmeli ama canın hamurişi cekiyor diye de tedirgin olma canım.

Brnim de öyle. Ortlama kilo söylüyor bazen boyunu söylüyor. Sıkıntı görmüyorum diyor. Suyu herşeyi normal diyor. O kadar hatta eşim soruyor sürekli eksik bişey var mı hocam filan diye. Yok diyor doktor hanım da. Öyle geçiyor. Pıt pıt kalp atışını duyunca zaten herşey uçuyor aklımdan. Soracağımı da unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…