2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
gecen cumartesi gittigimde donmustu canim

Canım ben bugün 50 mg şeker yükleme yaptırdım. Yüksek çıktı 140 sınırmış 160 çıktı. Doktor iki hafta dikkat et 26.haftada 75 mg şeker yüklemesi yapalım dedi. Biran önce çeki düzen vermem lazım kendime. Korktum biraz

Yaa tekrar yapmasınlar çok zor oluyor.Takip için cihaz aldın mi?

sen 4 momsun son çıkanını değil de 3 ya da 2 sine bakmışsındır son çıkanı 3200₺ falan 2. elini 1500₺ den aşağı görmesdim 4.0 olanı diyorum tabi ben, ben babyjörnde alıcam sanırım çünkü görümcem bana ana kucağı verdi tertemiz en kötü onu kullanırım diye düşündm biraz ağır babyjörnüde yanımda taşırım misafirliğe giderken babyjörnün de 2. ellerine bakıyorum ama temiz bulamadım ya sıfırıda 1500 olmuş bilemiyorm

Canım ben bugün 50 mg şeker yükleme yaptırdım. Yüksek çıktı 140 sınırmış 160 çıktı. Doktor iki hafta dikkat et 26.haftada 75 mg şeker yüklemesi yapalım dedi. Biran önce çeki düzen vermem lazım kendime. Korktum biraz [/QUOTE .!.:
canım belirtin varmıydı şeker ile ilgili

Bana da oluyor 2 gündür tam olarak da, hatta acaba pozitif miyim diye korkmaya başladım gerçi nefes alınca olmuo ama of hayırlısıyla bitse de şu günler deli çıkmadan
Ay aynen valla ya. Benim de iş arkadaşım pozitif çıktı, yine ona yorup duruyorum her şeyi. Allah korusun hepimizi

Yaa tekrar yapmasınlar çok zor oluyor.Takip için cihaz aldın mi?
Yok canım almadım doktorum da söylemedi al diye. Yediklerine dikkat et ama ölçüleceği hafta karbonhidrat felan biraz tüket çünkü ölçüm doğru olmuyor o zaman , yanıltıyor dedi. Sen aldın mi cihaz alayım mi bende

Canım üç litreden cok su içiyorum. Gece bile su icesim geliyor uykuda. Bir de tatlı yiyince ağzım hafif kuruyor gibi olmuştu. Hafiften şüphe etmiştim. Çünkü en başından beri hep tatlı ve karbonhidrat yedim. Hep canım cekiyordu.

Anladım canım. Bende su içiyorum ama canım istiyor havalarda sıcak hala ona yoruyorum. Benimde canım hamur işi istiyor tedirgin oldum şimdi ben de bu hafta gideceğim ilk gebelikte çıkmamıştı inşallah bundada çıkmaz

kızlar göbeğim de fotoda ki gibi kızarıklık oluştu ağrı sızı yok, nedeni ne olabilir panik yapmalımıyım şimdi fark ettim bende (yeşil olan yer kan sulandırıcı iğneden dolayı hep oluyor)

Eklentiler

• FAA1F03C-8845-414F-B21A-0E462879887B.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 51
kızlar göbeğim de fotoda ki gibi kızarıklık oluştu ağrı sızı yok, nedeni ne olabilir panik yapmalımıyım şimdi fark ettim bende (yeşil olan yer kan sulandırıcı iğneden dolayı hep oluyor)
Kaşıntı var mı canım. Vücudunun başka yerlerine bak var mı sırtına kollarına Vs

Aldim bana sabah akşam ölçüm yap dedi.75 TL zaten ucuz birşey.Sabah kahvaltıdan önce hemen açlık şekeri,ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra da tokluk ölçüyorum.Aksam da aynı şekilde.Not ediyorum.Diyete de harfiyen uyuyorum.1 kg verdim bu arada

y

cnm yok her yere baktım kaşıntı ara ara oluo ama şuan yok kaşımadm da yakın zaman da acaba allerji falan mı
Gebelikte ciltte gerilme sebebiyle kızarıklıklar, kaşıntı vb olabiliyor. Sonuçta geriliyor büyüyor. Sıkıntılı birseye benzemiyor geçici bir kızarıklık

Evet tabiki yoksa son çıkanalrı 5000_6000 TL ye kadar gördüm.
Bugün Chicco 4 in 1 i inceledim o da hoşuma gitti . Günboyu onda kalır diyordum baya yatak olarakta kullanıyorlarmış.
Yatağa bir türlü karar veremiyorum ya. Park yatak istemiyorum banne yanı alacaktım beşiğe döndüm. Yine Park yatak al dye aklımı çeliyorlar. Dert oldu bana

ben alacak olsam bende çok kararsız kalırdım görümcem verdi beşik onu kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…