2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Rahim ağzı ile ilgili bir problem mi var?3.gebeliğim en az 7-8 doktor değiştirdim toplamda hiç rahim ağzını ölçmediler.
Rahim ağzı kısalan kişilerde erken doğum ve gebelik kayıpları oluşabiliyor riskli gebelerde oluyor serklaj işlemi ile durdurmaya yada bu süreyi uzatmaya çalışıyor doktorlar herkeste olmuyor bu olay ama dikkat edilmesi gereken bir konu zaten kisalsa Dr size söyler

Hangi ölçüm cihazını aldın acaba archimom Benim de almam lazım.Kendimi şeker konusunda şüpheli görüyorum.Diyet yapmama rağmen ara ara el titremeleri yaşıyorum.Anne tarafım komple şeker hastası

Kızlar ayak numaralarınızda değişim oldu mu ben normalde spor ayakkabıda 40 41 giyiyordum artık sıkıyorlar. Eşimin 43 numara spor ayakkabıları çok rahat oluyor. Bgn kendime de 43 no spor ayakkabı aldım çok az bol. Böyle kalmazlar di mi ya

Inshallah ödem den sismistir cano , benim kuzeninde 36 ayak numarasi dogumda gerlikler bile olmadi 39 numara simdi yine 36 giyiyor .
Brnde daha siser diye bot alicaktim vaz gectim Ama simdilik bi degisiklik yok . Ztn hic ödem vs de yok bende ama sonuna dogru olabilir .
Ne yok diyorsam ertesi gün cikiyor da

Benim 36 numara ayaklarım şu an 38 kış için nasıl ve kaç numara ayakkabı alicam hiç bilmiyorum

Bende ödem yok işin garibi çok korkuorm 43 kalır kalır diye ya. Deichmanndan bulcam kalırsa böle napcam

Ben bu spor ayakkabıyla kışa kadar devam ederim kışın da eşimin harleylerini giyerim oldu da bitti maşallah
benim 36ydi simdi 36lar rahat olurken cok hafif sıkıyor yarim numara falan farketti sanirim

Ben korkuorum, annemin 38miş doğumlardan sonra 40 no kalmş ayakları eşim de korkuo ayak takıntısı var sağolsun

Ay ben de geçen sporlarımı giyeyim dedim. Olmadı ya kız sonra iplerini iyice genişlettim de öyle girdim içine. 38.5 ben de normalde. 39lar sıkmaya başladı. Heralde kışlık bot 40 alıcam eşimin de olmaz ki adam 45 giyiyor

Benim 36 numara ayaklarım şu an 38 kış için nasıl ve kaç numara ayakkabı alicam hiç bilmiyorum
Ben babetlerimde sıkıntı yaşamıyorum umarım spor ayakkabısına geçtiğimiz zamanda sıkıntı yaşamam. Ben hamileliğim başında kışın napacağım o kadar botunu giyemeyecek miyim diye düşünüyordum şimdiden şişersek yandık

Benimkiler de şişmeye başladı babete zor oluyor sıkıyor resmen Allah tan eşim spor ayakkabı almıştı 1 numara büyük almış bakalım nasıl olacak uzun zamandır dışarı çıkmıyorum Dr disinda

Ben hiç düşünmemiştim valla erkenden geldi başıma. Şimdi iş yerinde babeti giyiyorum sabahtan baya bol, öğleden sonra sıkıyo botlar için falan aşırı tedirginim. Yaşadığım yerde de önümüzdeki ay kar başlar öyle de soğuk

Sen şimdiden 1 numara büyük ayakkabı bak bence kış için

Lifecheck markasi canım.Icinde yedek pil,4 tane yedek iğne ucu,içinde 50 adet uc bulunan kabı,delme kalemi ve makinanın kendisi var.Cantasiyla birlikte veriyorlar eczaneden 75 TL ye aldım

Eklentiler

• 20201004_213637.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…