2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar nevresim takimi alacaksaniz soleyin nevresim takimlari kendi sitesinde 85 lira trendyoldan 57 liraya aldim haberiniz olsun Ben sunu aldim
Eki Görüntüle 2700129
Canım bende bunu aldım sen dedikten sonra baktım. Lansinoh göğüs pedi ve biberon temizleyici aldım. Güya indirimde ama inş öyledir

Eklentiler

• IMG_20201004_224029.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar doğum yapan bi arkadaşım emzirme uzmanına gitmiş ve uzman kesinlikle göğüs pedi kullanma demiş makyaj pamuğu gibi göğüs pamukları var onlardan al sürekli sil demiş. Göğüs pedleri oranın sürekli nemli kalmasını ve yaranın iyileşmemesine sebep oluyormuş. Kullanıp memnun kalanlar vardır belki bilmiyorum ama ben yine de duyduğumu söyliyim dedim

Deme ya geç kaldım desene şimdi aldım bende

Kızlar günaydın gebelikte bedenimizi nasıl bilcz. Pijama takımı alcm nasıl alcm bilemedim. Doğumdan sonra da hamilelikte de giymek istiyorum. 46-44 bedem arasında kaldım. Kilom suan 85 felan

Canım tekrar yapınca neden zor oluyor. Şimdi aklıma geldi sormak. Yaptirmazsak olmaz degil mi ikinciyi. Dikkat etsek felan
Tekrar yapılması değil ilk kez yapılması da zor. Bana 50 mg tarama değil direkt 75 mg tarama ve tanı yapıldı. Ben aşırı zorlandım şahsen. Ayılıp bayıldım yükleme bittikten son kan da alındıktan sonra.. Öğlene kadar sürdü öğlen yemeği yedim o kadar açlığın üstüne birden yeyince de fena oldum. Tansiyonum düştü. Ofiste 2 saat uyudum baş ağrım 1 gün geçmedi. Ama yapılacaksa da yapılacak.Takip ettiğim için yapmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…