2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Şimdi sabah aç kan veriyoruz. Şeker içip bir saat sonra tekrar kan veriyoruz demi. Bende bu hafta yaptıracağım açlığa dayanamıyorum nasıl olacak bilmiyorum.

Benim.biraz midem bulandı sadece açliktan o kadar zorlanmamistim. Senin zor gecmis epey

İdari izin alan öğretmen arkadaşlar Uzaktan eğitim yapıyor musunuz

Hayır yapmıyorum. Başta biraz müdürüm diretti. Ama bu sürecin hakkım olduğuna ikna ettim müdürü. Zira veliler beni çıldırtmak üzereydi. Ağrılarım da başlamıştı bilgisayar başında kıpırdamadan anlatmaktan.

Günaydın kızlar.Bende sağlık ocağına gittim 2.doz tetanoz aşımı olmak için birde aylık rutin testleri yaptırmak için ama bizim sağlık ocağı idrar testini yapmıyo malesef onuda mecbur özelde yaptırıyorum.Bu defa farklı bi ebe vardı 1 gün su değdirme koluna dedi.Geçen defa hiç bişey olmaz demişti diğer ebe

Şimdi sabah aç kan veriyoruz. Şeker içip bir saat sonra tekrar kan veriyoruz demi. Bende bu hafta yaptıracağım açlığa dayanamıyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Ac karnına veriyorsun şeker içip ictikten 1 saat sonra tekrar veriyorsun.1 saat daha bekleyip tekrar veriyorsun.Totalde 2.5 saat kadar sabah açlığı oluyor.9 da başlarsan 11.30 gibi bitmiş oluyor.Ben üstüne ani yemek yiyince kotu oldum

İlk gebeliğimde şekerden bir saat sonra kan vermiştim başkada vermemiştim gr mına göre mi değişiyor saatler
Hayır o 50 mg tarama testidir.Onda 1 kez veriyorsun.simdi tarama ve tani yapıyorlar yeni sistem bu her yerde yayginlasmis.3 kez kan veriyorsun toplam 2.5 saat kadar ac kalıyorsun

canim banada 1. dozda asiyi yapan ebe su degdirme 2 gun demisti 2. dozu baska ebe yapti o da 1-2 saat arayla buz koy dedi ben ikisinin dediginide yaptim acisi farketmedi ikiside 1-2 gun biraz agridi gecti

Kızlar günaydın
Ya birşey sormak istiyorum.
Çok arada kaldım.
Şimdi ben bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Kurutucuda değil de askıda kuruttum.
Ütü konusunda karar veremiyorum.
Ütü yapılmalı mı sizce?

Onu da şuradan düşünüyorum.
Şimdi zaten herşeyi steril olacak.
Ee bu çocuk nerden mikrop alıp bağışıklığını güçlendirsin
Bi taraftan da acaba diyorum 3 4 ay kadar ütülesem sonra mı bıraksam

Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Bu arada ağırlaşmadan bitireyim işlerimi dedim. O yüzden şimdiden yapıp dolabına koymaya başladım

Canim ben iç çamaşırlarımıza kadar her şeyi ütüleyen biri olarak bebeğin herseyinin ütülenmesi taraftariyim. Yetisebildigimiz yere kadar. Zaten dünyaya geldikten sonra istemediğimiz kadar mikroba bi şekilde maruz kalacak kuzucuklar

Kızlar gunaydın,

dün şeker yuklemesi testi yaptırdım. 22. haftadayım ancak ilerde gibi gördüğünden seker yuklemesi yaptır dedi doktor. Yüklemeyi yaptırdım 75 mg. sorun cıkmadı şükür. Ek olarak idrar kültürü ve testi, kan testi de verdim. kan testi sınırdan az aşağıda cıktı. sorun olmaz herhalde. yeni vitaminler ekledik. bilmiyorumgunde 6 ilac almak cok mantıklı gelmiyor.
Tiroid hapım
feramat
osteocare
balıkyagı ( kilo yapcakı icmek istemiyorum yaa)
d vitamini
multivitamin vinalac

bu arada cocuk magazası ebebekin en buyuklerinden birine gittim eski tadı yok gibi.. internet daha mantıklı geldi bilmiyorum. siz nerden alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…