2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben araya tulbent koyarak utulemeyi dusunuyorum herseyini.

Çok iyi düşünmüşsün son aylar daha zor oluyormuş. Bende bugün deterjanı sipariş verdim. Odasını bu hafta içi alacağız. Yıkayıp kaldırmaya başlayacağım bende

Bırakamıyorsun canım kızım beş yaşına girecek hala utuluyorum herşeyini başta hijyen için utuluyorsun sonra görüntü için

Ben doğuma bir hafta kala yıkamış ütülemiştim. Anacım gülmüştü her yıkamadan sonra ütüleyecekmisin demişti. Evet demiştim. Doğumdan sonra an olduki kurutmadan alıp giydirmiştim ütüye vaktim olmamıştı. Annem haklı çıkmıştı. Sen yapabildiğin kadar yap canım. İlk zamanlar hevesli oluyorsun en güzeli en temizi olsun istiyorsun

Ben ilk giysilerini hep ütüledim. Özellikle hastanede giyeceklerini...Şimdi de ütüleyeceğim.Araya tülbent koyarak ütülüyorum ben de..Mikroplardan ziyade ütülü olunca daha yumuşak oluyor kıyafetler..Tenleri hassas...Ama sonraki kıyafetlerini ütülemedim açıkçası..Bebek giysilerini genelde güneşte kurutmak daha iyi diye düşünüyorum ama burası Antalya.. her iklim dışarıda kurutmaya uygun olmayabilir.Bazı yerleşim yerlerinde dış mekan iç mekandan daha kirli oluyor.Dışarıda o kadar çok toz oluyor ki içerde kurutmak daha mantıklı olabiliyor.Tabi ki boş bir odada.

buharli mi utuluyorsunuz buharsiz mi?

Kızlar çok sağolun.
Tabana kuvvet.
Oturma odasına kurdum ütüyü
Kuruyanladı ütülemeye başlıyorum şimdi
Biter inşallah
Daha Bi dolu makine var.

Deterjan olarak da arkadaş yukarıda paylaşmış.
Siveno aldım ben.
Fitoterapi içindekiler.
Yani bitkisel içerikli.
Kokusu da çok hoş.
Tavsiye ederim.

Kızlar günaydın gebelikte bedenimizi nasıl bilcz. Pijama takımı alcm nasıl alcm bilemedim. Doğumdan sonra da hamilelikte de giymek istiyorum. 46-44 bedem arasında kaldım. Kilom suan 85 felan
Ya bende sütyen alacağım. 2 aydır sütyen kopması ekiyle hepsini giyip duruyorum. B cup tna c cup a geçim dedim ama göğüsler ne kdr daha büyür 1 beden büyük mü almalıyım?
Kızlar yardım eder misiniz?

Kolay gelsin Ütüye gelene kadar daha çok işim var oy oyy ama hiçbir şey yapasım da yok sabahtan akşama yatıyorum

ben hamilelikten once 80 kullaniyordum simdi 85 kullaniyorum canim emzirme sutyeni almistim cok rahat onu kullaniyorum simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…