2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kolay gelsiiin

ben hamilelikten once 80 kullaniyordum simdi 85 kullaniyorum canim emzirme sutyeni almistim cok rahat onu kullaniyorum simdiden
ayy ben 75 tim hep ama hamileligin sonlarına dogru 90 ollmustum ilk hamileligimde korkuncc, emzirme sutyenleri de cok rahatsız ya penye almıstım ben hic rahat edemiyorum

ayy ben 75 tim hep ama hamileligin sonlarına dogru 90 ollmustum ilk hamileligimde korkuncc, emzirme sutyenleri de cok rahatsız ya penye almıstım ben hic rahat edemiyorum
benimkide penye cok rahat ettim ama uclari belli ediyor biraz malesef

çok iyi düşünmüşsün canım. ben de odası için dolap siparişi verdim, ölcüye göre özel yaptırıyorum. 15 ekimde getirecekler, 15inden sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirsem mi diye düşündüm. sonra da dedim ocak ayına kadar daha 3 ay var tekrardan tozlanır durduğu yerde kıyafetler. belki yıkayıp hurça filan koyarım, öyle daha temiz kalır. ya da hiç acele etmesem de son zamanlara mı bıraksam kıyafet yıkama işini, kafam bi milyon

Yaa kuzum Bi saat ütü yaptım yordu beni

Bence don zamanlara bırakma.
Havalar da iyiyken hem.
Şimdi çamaşır sererken düşündüm.
Kışın hemen kurumaz da.
Yap kafan rahat olsun.
Ben öyle düşünüyorum
Hatta nasipse hastane valizini de eşya yerleştirirken halletmek istiyorum.
Zaten varya 2 3 güne ancak biter benimkiler.

haklısın valla. şimdiden bile iyi yoruluyorum, odasını badanasını kendimiz yaptık 2 duvardı 4 günde ancak boyadık ben de en iyisi dolaplar gelince başlayayım yıkayıp yerleştirmeye

ben hamilelikten once 80 kullaniyordum simdi 85 kullaniyorum canim emzirme sutyeni almistim cok rahat onu kullaniyorum simdiden
Ya benim göğsüm değil de göğüs çevrem büyüdü Bu işte bir gariplik yok mu? dediğim gibisütyenleeim oluyor kopçalar yetişmediği için ek takıyorum
Bende emzirme sütyeni alim hem doğum öncesi hem sonrası giyerim iki masraf olmaz dedim. Ama onda da bedene karar veremedim son üç ay daha fazla büyür mü

Ortalama 0-3 aylık ne kdar kıyafet almak gerekiyor kızlar?
Alanlar tecrübeli Lee yardımcı olabilir mi? Çabuk büyüyor çok almayın diyorlar ama ne kadar yeterli gelir bilemiyorum hiç

Alanlar tecrübeli Lee yardımcı olabilir mi? Çabuk büyüyor çok almayın diyorlar ama ne kadar yeterli gelir bilemiyorum hiç
Hediye gelirse çok alma.. Benim tulumlarla birlikte 5 takım oldu. Nasıl büyüdüklerini anlayamıyoruz elinde kalıyor hepsi. Her 3 ayda bir kıyafet alacağız mecbur. Kullandıkça neye ihtiyacın ne kadar onu anlarsın. Tulum lar çok kullanışlı oluyor beli falan açılmıyor iyi oluyor.

normalde kullandigindan 1 beden buyuk al bence ben oyle yapmistim iyi ki de oyle yapmisim. E bebekte fiyati da cok uygundu 18 liraya mi ne almistim yani olmazsa bosa gidecek diye uzulmeye degmez

cok cabuk buyudukleri dogru fakat surekli kusacaklar falan gunde 2-3 kiyafet degistirmek gerekecek cok da az almamak gerekir diye dusunuyorum

Ben 10ar tane atlet 10ar alt 10ar üst 3er hırka 3er takım 3er eşofman 3 4 tane şık kıyafet 4 5 tane tulum aldım. Nolur nolmaz. Sonra zaten ziyan olacak hali yok. En kötü başkasına veririm.

Nasıl ölçüyorlar

Ben 10ar tane atlet 10ar alt 10ar üst 3er hırka 3er takım 3er eşofman 3 4 tane şık kıyafet 4 5 tane tulum aldım. Nolur nolmaz. Sonra zaten ziyan olacak hali yok. En kötü başkasına veririm.
Oo sen baya almışsın canım ya masallah:) ben de 10 zıbın aldım en çok o lazım oluyo diye

Oo sen baya almışsın canım ya masallah:) ben de 10 zıbın aldım en çok o lazım oluyo diye

Ayy ben de kış bebesi diye emin olamadım. Biz bir katsa bebek 2 kat diyorlar ya. En azından atletin üstüne giyer diye aldım gitti işte hayırlısı olsun. ALLAH ağız tadıyla giydirmek nasip etsin inşallah

valla ben de tecrübeli değilim ama kafama göre bi hesap yaptım aldım bişeyler. artık eksikler olursa anlık da tamamlanır, internetten sipariş veriyoruz 2-3 güne geliyor nasıl olsa.

kabaca şöyle söyleyeyim:
3 tane tulum
3 tane patikli alt
4 tane patiksiz alt
8 tane çıtçıtlı body
1 hastane çıkışı (fazlasını almadım diğer aldıklarımdan da takım yapıp alırım hastane için yanıma dedim)
2 tane yandan bağlamalı atletli zıbın
8 tane çorap
1 tane pofuduk pijama takımı alt-üst
1 tane ince triko hırka
1 tane kalın montumsu hırka (doktora filan giderken kullanırım dedim)

şimdi şu yorgan gibi olan uyku tulumları var ya ondan var aklımda. 1 ve ya 2 tane de ondan alırım diyorum. sanırım ilk 3 ay için şimdilik başka bir şey almayacağım.

Ben bu markanın ten ve beyaz rengini aldım, penye rahat ama ben penye hiç sevmiyorum ama mecbur sanırım siyah da alıcam sanırım daha giymeye başlamadım hala eski sütyenlerim oluyor bana.

Eklentiler

• Screenshot_20201005-155758_Trendyol.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
Ayy ben de kış bebesi diye emin olamadım. Biz bir katsa bebek 2 kat diyorlar ya. En azından atletin üstüne giyer diye aldım gitti işte hayırlısı olsun. ALLAH ağız tadıyla giydirmek nasip etsin inşallah
Ben aldıklarıma çok aldım galiba diyordum sizin listeyi görünce içim rahatladı. Ne güzel almışımız. Eşim durduruyo beni. Yoksa bende her sevimli takımları almak istiyorum

haklısın valla. şimdiden bile iyi yoruluyorum, odasını badanasını kendimiz yaptık 2 duvardı 4 günde ancak boyadık ben de en iyisi dolaplar gelince başlayayım yıkayıp yerleştirmeye
Biz de kendimiz badana yaptık dediğin gibi tam 4 gün sürdü çok zor iş badana ama zevkliydi de bir duvara iskandinav dağları yaptık koyudan açığa güzel oldu diğer duvarları bembeyaz istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…