- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #16.521
kolay gelsiiinKızlar çok sağolun.
Tabana kuvvet.
Oturma odasına kurdum ütüyü
Kuruyanladı ütülemeye başlıyorum şimdi
Biter inşallah
Daha Bi dolu makine var.
Deterjan olarak da arkadaş yukarıda paylaşmış.
Siveno aldım ben.
Fitoterapi içindekiler.
Yani bitkisel içerikli.
Kokusu da çok hoş.
Tavsiye ederim. Eki Görüntüle 2700458
Merhabalar. Ben de iki hafta sonra idari izne ayrılacağım. İdari izinde ek ders ödemenizi alacak mısınız belli mi?Ben yapmıyorum zaten sınıfımı başka bir öğretmen arkadaşa vermişler ben idari izinliyim diye
ayy ben 75 tim hep ama hamileligin sonlarına dogru 90 ollmustum ilk hamileligimde korkuncc, emzirme sutyenleri de cok rahatsız ya penye almıstım ben hic rahat edemiyorumben hamilelikten once 80 kullaniyordum simdi 85 kullaniyorum canim emzirme sutyeni almistim cok rahat onu kullaniyorum simdiden
benimkide penye cok rahat ettim ama uclari belli ediyor biraz malesefayy ben 75 tim hep ama hamileligin sonlarına dogru 90 ollmustum ilk hamileligimde korkuncc, emzirme sutyenleri de cok rahatsız ya penye almıstım ben hic rahat edemiyorum
çok iyi düşünmüşsün canım. ben de odası için dolap siparişi verdim, ölcüye göre özel yaptırıyorum. 15 ekimde getirecekler, 15inden sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirsem mi diye düşündüm. sonra da dedim ocak ayına kadar daha 3 ay var tekrardan tozlanır durduğu yerde kıyafetler. belki yıkayıp hurça filan koyarım, öyle daha temiz kalır. ya da hiç acele etmesem de son zamanlara mı bıraksam kıyafet yıkama işini, kafam bi milyonKızlar günaydın
Ya birşey sormak istiyorum.
Çok arada kaldım.
Şimdi ben bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Kurutucuda değil de askıda kuruttum.
Ütü konusunda karar veremiyorum.
Ütü yapılmalı mı sizce?
Onu da şuradan düşünüyorum.
Şimdi zaten herşeyi steril olacak.
Ee bu çocuk nerden mikrop alıp bağışıklığını güçlendirsin
Bi taraftan da acaba diyorum 3 4 ay kadar ütülesem sonra mı bıraksam
Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Bu arada ağırlaşmadan bitireyim işlerimi dedim. O yüzden şimdiden yapıp dolabına koymaya başladım
çok iyi düşünmüşsün canım. ben de odası için dolap siparişi verdim, ölcüye göre özel yaptırıyorum. 15 ekimde getirecekler, 15inden sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirsem mi diye düşündüm. sonra da dedim ocak ayına kadar daha 3 ay var tekrardan tozlanır durduğu yerde kıyafetler. belki yıkayıp hurça filan koyarım, öyle daha temiz kalır. ya da hiç acele etmesem de son zamanlara mı bıraksam kıyafet yıkama işini, kafam bi milyon
haklısın valla. şimdiden bile iyi yoruluyorum, odasını badanasını kendimiz yaptık 2 duvardı 4 günde ancak boyadıkYaa kuzum Bi saat ütü yaptım yordu beni
Bence don zamanlara bırakma.
Havalar da iyiyken hem.
Şimdi çamaşır sererken düşündüm.
Kışın hemen kurumaz da.
Yap kafan rahat olsun.
Ben öyle düşünüyorum
Hatta nasipse hastane valizini de eşya yerleştirirken halletmek istiyorum.
Zaten varya 2 3 güne ancak biter benimkiler.
Ya benim göğsüm değil de göğüs çevrem büyüdü Bu işte bir gariplik yok mu?ben hamilelikten once 80 kullaniyordum simdi 85 kullaniyorum canim emzirme sutyeni almistim cok rahat onu kullaniyorum simdiden
Ortalama 0-3 aylık ne kdar kıyafet almak gerekiyor kızlar?çok iyi düşünmüşsün canım. ben de odası için dolap siparişi verdim, ölcüye göre özel yaptırıyorum. 15 ekimde getirecekler, 15inden sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirsem mi diye düşündüm. sonra da dedim ocak ayına kadar daha 3 ay var tekrardan tozlanır durduğu yerde kıyafetler. belki yıkayıp hurça filan koyarım, öyle daha temiz kalır. ya da hiç acele etmesem de son zamanlara mı bıraksam kıyafet yıkama işini, kafam bi milyon
Hediye gelirse çok alma.. Benim tulumlarla birlikte 5 takım oldu. Nasıl büyüdüklerini anlayamıyoruz elinde kalıyor hepsi. Her 3 ayda bir kıyafet alacağız mecbur. Kullandıkça neye ihtiyacın ne kadar onu anlarsın. Tulum lar çok kullanışlı oluyor beli falan açılmıyor iyi oluyor.Ortalama 0-3 aylık ne kdar kıyafet almak gerekiyor kızlar?
Alanlar tecrübeli Lee yardımcı olabilir mi? Çabuk büyüyor çok almayın diyorlar ama ne kadar yeterli gelir bilemiyorum hiç
normalde kullandigindan 1 beden buyuk al bence ben oyle yapmistim iyi ki de oyle yapmisim. E bebekte fiyati da cok uygundu 18 liraya mi ne almistim yani olmazsa bosa gidecek diye uzulmeye degmezYa benim göğsüm değil de göğüs çevrem büyüdü Bu işte bir gariplik yok mu?dediğim gibisütyenleeim oluyor kopçalar yetişmediği için ek takıyorum
Bende emzirme sütyeni alim hem doğum öncesi hem sonrası giyerim iki masraf olmaz dedim. Ama onda da bedene karar veremedim son üç ay daha fazla büyür mü
cok cabuk buyudukleri dogru fakat surekli kusacaklar falan gunde 2-3 kiyafet degistirmek gerekecek cok da az almamak gerekir diye dusunuyorumOrtalama 0-3 aylık ne kdar kıyafet almak gerekiyor kızlar?
Alanlar tecrübeli Lee yardımcı olabilir mi? Çabuk büyüyor çok almayın diyorlar ama ne kadar yeterli gelir bilemiyorum hiç
Ortalama 0-3 aylık ne kdar kıyafet almak gerekiyor kızlar?
Nasıl ölçüyorlarRahim ağzı kısalan kişilerde erken doğum ve gebelik kayıpları oluşabiliyor riskli gebelerde oluyor serklaj işlemi ile durdurmaya yada bu süreyi uzatmaya çalışıyor doktorlar herkeste olmuyor bu olay ama dikkat edilmesi gereken bir konu zaten kisalsa Dr size söyler
Oo sen baya almışsın canım ya masallah:) ben de 10 zıbın aldım en çok o lazım oluyo diyeBen 10ar tane atlet 10ar alt 10ar üst 3er hırka 3er takım 3er eşofman 3 4 tane şık kıyafet 4 5 tane tulum aldım. Nolur nolmaz. Sonra zaten ziyan olacak hali yok. En kötü başkasına veririm.
Oo sen baya almışsın canım ya masallah:) ben de 10 zıbın aldım en çok o lazım oluyo diye
valla ben de tecrübeli değilim ama kafama göre bi hesap yaptım aldım bişeyler. artık eksikler olursa anlık da tamamlanır, internetten sipariş veriyoruz 2-3 güne geliyor nasıl olsa.Ortalama 0-3 aylık ne kdar kıyafet almak gerekiyor kızlar?
Ben aldıklarıma çok aldım galiba diyordum sizin listeyi görünce içim rahatladı. Ne güzel almışımız. Eşim durduruyo beni. Yoksa bende her sevimli takımları almak istiyorumAyy ben de kış bebesi diye emin olamadım. Biz bir katsa bebek 2 kat diyorlar ya. En azından atletin üstüne giyer diye aldım gitti iştehayırlısı olsun. ALLAH ağız tadıyla giydirmek nasip etsin inşallah
Biz de kendimiz badana yaptık dediğin gibi tam 4 gün sürdü çok zor iş badana ama zevkliydi de bir duvara iskandinav dağları yaptık koyudan açığa güzel oldu diğer duvarları bembeyaz istedimhaklısın valla. şimdiden bile iyi yoruluyorum, odasını badanasını kendimiz yaptık 2 duvardı 4 günde ancak boyadıkben de en iyisi dolaplar gelince başlayayım yıkayıp yerleştirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?