2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
canim banada 1. dozda asiyi yapan ebe su degdirme 2 gun demisti 2. dozu baska ebe yapti o da 1-2 saat arayla buz koy dedi ben ikisinin dediginide yaptim acisi farketmedi ikiside 1-2 gun biraz agridi gecti
Aynen canım benimde 1. dozda hiç ağrım olmadı canım inşallah bundada olmaz banada aynen buz koy dedi ağrın olmaz dedi

Tulumlar konusunda ben hiç rahat edemedim, hele de patikli altlar ve patikli tulumlar çok çabuk giyilmez hale geliyorlar. Altını değiştirirken alt üst olanlarda hep daha rahat ettik.

Ben 80C kullanıyordum normalde baya sıkmaya başladı normal sütyenlerim. Dün ebebekten emzirme sütyeni aldım siyah 95 beden yazıyor cup yazmıyor penye zaten. Hiç penye giymezdim normalde ama aşırı rahat ettim şimdiden giyeceğim hem de 18tl fiyatı. Diğer renklerinden de alacağım. Bir de kutuyu açıp baktım orda boyutu 95 anca olur gibi geldi ve tam oldu. Sen de öyle yapabilirsin.

Biz de kendimiz badana yaptık dediğin gibi tam 4 gün sürdü çok zor iş badana ama zevkliydi de bir duvara iskandinav dağları yaptık koyudan açığa güzel oldu diğer duvarları bembeyaz istedim
Aaa biz de benzer bişey yaptık, pinterestten bir sürü şey beğenmiştim. Üçgen çizgi çektik iki duvarı yarıdan boyadık mint yeşiline diğer duvarlar da kırık beyaz gibiydi çok tatlı oldu gidip gidip odaya bakıyorum şimdi

Ben aldıklarıma çok aldım galiba diyordum sizin listeyi görünce içim rahatladı. Ne güzel almışımız. Eşim durduruyo beni. Yoksa bende her sevimli takımları almak istiyorum

Yaa benim de öyle hala gözüm kalıyor ne kadar tatlı güzel şeyler var öyle. Allahın ağız tadıyla giydirmek de nasip etsin

Tulumlar konusunda ben hiç rahat edemedim, hele de patikli altlar ve patikli tulumlar çok çabuk giyilmez hale geliyorlar. Altını değiştirirken alt üst olanlarda hep daha rahat ettik.
Olabilir canım. Alt üst takımlar zaten her zaman kullanılacak ben bebekte tulum salopet çok seviyorum. Bebeğe görede değişiyor kullanım. Bazı bebekler bazı kıyafette huysuzluk edebiliyor. Bakalım.

Dimi ben de öyleBöyle yaptık biz de dağları cadence ile yaptık çok kolay oldu bantla çizgiler çekip boyadık ama badana yordu :)

Eklentiler

• FDB35F2E-4C8E-45E1-B6C5-13F17D92128C.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 93
Dimi ben de öyle☺Böyle yaptık biz de dağları cadence ile yaptık çok kolay oldu bantla çizgiler çekip boyadık ama badana yordu :)
Oo siz baya zorlu işe girişmişsiniz biz düz iki üçgen yaptık eminim cok güzel olmuştur. Sağlıkla kullansın minnoş

Sizin bantları cıkarırken filan sorun oldu mu? Biz tam dedik ki heh işimiz bitti bantları cıkarırken alttaki duvarın boyası da bantlarla beraber kalktı sonra tekrar lokal alçı çekip boyamamız gerekti. Ya bantlar fazla kuvvetliydi boyayı kaldırdı ya da alttaki boyamız dandikti onu bilmiyorum. Sonuç ta böyle bişey oldu.

Eklentiler

• 8534701E-9E86-468F-84A5-44D7F51D4F75.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 83
Biz 5 tane fln bant aldık önce denedik duvarlarda çoğu kaldırıyord alttaki boyayı koçtaşta yapışkanı çok az olan bir bant bulduk onunla rahat yapabildik Çok güzel olmuş sizin de renk harika mint çok severim

Bir dahaki sefer için aklımızda bulunsun koçtaş bantı Hiç aklımıza gelmedi kaldıracağı bizim de valla siz çok iyi düşünüp denemişsiniz

annemin cok sutu varmis calistigi icin lavobaya gidip sagardim diye anlatiyor
Herkesin bir olmuyor maalesef inşallah ol
Merhaba canım ben herşeyini utuledim yerleştirdim bir süre ütülemek gerekli diye düşünüyorum daha sonra zaten baş edemeyip bırakırım bağışıklığı güçlenir zamanla ilk 3 ay biraz daha narin oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…