2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar eşimi ikinci pozitif nedeniyle 3 gündür ilçe sağlık müdürlüğünden arayan soran olmamıştı, gelen giden de olmadı. Eşim daha o gün bakanlığı aramıştı kayıt oluşturmuştu napcağımızı öğrenmek istiyoruz diye. Bugün bakanlıktan aradılar, karantinanız bitmiştir ikinci karantinaya gerek yok, ilaç da verilmicek dediler. Çok şükür eşim iyi ama biz tedbir amaçlı 1 hafta daha ayrı yatıcaz evde maskeyle gezicez aynen karantinada gibi devam. Bu arada 1 ay içinde 4 kere pozitif çıkan bir tanıdık var 3. Testinden sonra bakanlıktan arayıp azarlamışlar adamı test yaptırıp durmayın başlayın işinize diye. Nasıl bir sistemin içindeyiz Allah sonumuzu hayretsin

Aynen ben de en son onda karar kıldım. Bi 6 ay ütülesem yeter heralde

Memnun musun şampuanından? Benim yağlı saç tipim her şampuan olmuyor, hemen kepekleniyor

Evet çok memnun kaldım ben. Benim de yağlı saçlarım. 2 günde bir yıkandığım için sorun olmuyor ama 3 gün olursa yağlılık hissi oluyor. Dökülmesi filan çok azalttı şükür. Ben bebeğim için başlamıştım. Sonuçta dersimiz de emilim yapıyor bebeğe geçiyor bir şekilde diye organik ararken buldum. Roll on ve dudak kremini de kullanıyorum. Memnunum yani. Tabiki diğer şampuanla gibi çok köpürmüyor ya da aşırı gıcır gıcır hissi yok ama içinin temiz olması kafi benim için.

İyi akşamlar hanımlar. Benim sağ kasığım da kalkınca yürüyünce sancı oluşuyor 24.haftamdayım. Bazen günler olmuyo ama olunca gün boyu hep oluyor. Bunu yaşayan var mı

Ben sebamed kullanıyorum, benim de yağlı saç tipim. Repair shampoo benim kullandığım ama kepek karşıtı da güzeldir eminim. ph 5.5 olduğundan tercih nedenim.
Siveno biliyorum doğal, sebamedi de bi araştırayım. Teşekkürler ikinize de

İyi akşamlar hanımlar. Benim sağ kasığım da kalkınca yürüyünce sancı oluşuyor 24.haftamdayım. Bazen günler olmuyo ama olunca gün boyu hep oluyor. Bunu yaşayan var mı

Benim de çoook uzun süredir sol kasığımda var. Bebeğin ya da Rahmin baskısından dolayı diye düşünüp kafaya takmamaya çalışıyorum. Doğum sonrası geçmezse doktora gidicem.

Merhaba hanımlar. Bebek arabası ne karar verdiniz acaba butce olarak en fazla 3500 ayırdım bu fiyatlara ne sınır chicco aklımda ama yine de dusunuyorum Travel ler cok buyuk geliyor gozume daha pratik bisey arıyorum baston baktım ama Puset de olması gerek araba ıcın

Günaydın kizlar... Babam rahatsız... Şeker ve bel ağrısından dolayı günlerdir perisandi... En son ambulansla hastaneye kaldırıldı... Üç gündür hastanenin acil servisinde yatıyor... Pandemiden dolayı normal odalar dolu olduğu için boş oda bekliyor ve kan değerleri maalesef çok iyi değil..m ılık kanserinden supheleniyorlar... Üç gündür uyku düzenim ve beslenme düzenim bitti... Moralimiz çok kötüdua edin ne olur sonucu temiz gelsin.geceleri uyuyamıyorum gündüzleri yiyemiyorum kilitlendi resmen

Gecmis olsun sen sakin kalmaya calis bebis icin Rabbim inshallah sifa ve verir sonuclari tertwmiz saglikli bi sekilde cikar .
Üzülceseksin elbett ama bebis icin sakin kalmaya calis

Allah bol şifalar versin

Şekeri olup ta hünnap yiyen arkadas var mı
Bence benim gebelik şekerim var ve hunnap yediğimde gayet iyi oluyorum.Sanirim hunnaptan dolayı.Bu arada test yaptırmadım ancak zaten alerjim olduğu için gluten ve şeker yemiyorum.Meyvelerin de glisemik endeksi yüksek olanlarını tuketmiyorum.Az sayıda meyve yiyorum

Kızlar günaydın , hastanedeyim suan seker yüklemesi yapıldı 1 saat arayla kanımı alcaklar ne berbat bir şeymiş bu içtiğimiz tatlı şurup zor dayanıyorum suan kusmamak için bebeğim 1 kilo olmus doktor yine 2 hafta önden gidiyor 3bucuk kiloyu kesin gecer böyle giderse dedi bakalım şeker sonucunuda öğlen 2bucuk gibi öğreneceğim

Kiz bende otursum bekliyorum suan cano ozmn büyük ihitmalle sende gebelik sekeri var gibi genelde olan gebelerin bebisi kilolu oluyor ya önden o yüzden geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…