2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun RABBİM acil şifa versin inşallah temiz gelir sonuçlar

Kiz bende otursum bekliyorum suan cano ozmn büyük ihitmalle sende gebelik sekeri var gibi genelde olan gebelerin bebisi kilolu oluyor ya önden o yüzden geliyordur
Bende öyle biliyorum. Hatta kilolu doğan bebekleri tosuncuk maşallah anne iyi beslemiş diye severiz ya. Tam tersi şeker yüzünden kilo almış oluyormuş çocuk. Diyabet riski de yüksek tabi ileride. Ha genetik de var tabi

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

Aynen bende o yüzden yaptirdim testi sülalede masallah seker hastasi olmayan yok en azindan dogum icin hastaneyi ona glre tercih edicem

Kiz bende otursum bekliyorum suan cano ozmn büyük ihitmalle sende gebelik sekeri var gibi genelde olan gebelerin bebisi kilolu oluyor ya önden o yüzden geliyordur
Eşimde baya iri bi bebekmiş 5 kilo doğmuş kız kardeşleride aynı şekilde ikiz kardeşleri 2bucuk kilo doğmuslar bizim tarafta yok böyle kilolu doğan ama babasına cektiyse olabilir inşallah yoktur şeker

Allah şifalar versin çok zor bilirim ama sakin kalmaya çalışman lazım. Hayatta herşey bizim için ama şu anda öncelik bebiş olmalı öyle düşün.

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah

Bende o şekeri içtim sabah kanı verdim sonuç öğleden sonra çıkacak. Ayrıca idrar hemogram Vs içinde kan aldılar sağlık ocağında. Sonuç çıkınca Dr a giderim aylık kontrol için.. Umarım şeker normal çıkar. Dr içerken miden bulandım ı dedi evet dedim iyi bişey mi acaba mide bulanması. Gerçi o şekeri kim içse midesi bulanır. Neden sordu bilemedim

Masaallah ne güzel bende yarın gidicem bakalım kilosunu merak ediyorum inşaallah güzel sonuçlar görürüm şeker yüklemesi de yapılacak

Ya o şekerli su herkesi bi hoş eder bence beni çok zorlamamisti acikcasi ama çevremde gebelik şekeri olan bi arkadaşım onu içtikten sonra midede tutamadigini hemen istifra ettigini söylemişti bana belki ondan sormuştur canım bi bağlantısı varsa

Kızlar bu aralar burnum tıkanmaya başladı, gündüzleri sorun yok ama akşam saatlerinde başlıyo tıkanmaya uyurken zor oluyo sabah kalkıyorum açılmış. Siz de de var mı burun tıkanıklığı, acaba alerjik mi?

bende de var, gece uyurken hele tamamen tıkanıyor. Kbb ci tanıdığımız var o baktı geçen hafta, gebelikte burun içi etler ve kılcal damarlar şiştiği için oluyor normal dedi

Kızlar bişey sorucam açlık kan şekerim 80 çıkmış fakat tokluk kan şekerim 200 çıkmış doktor endokrin uzmanına görünsün demiş huzursuz olsun çok mu kötü çıkmış çok fazla bimiyorum bu değerleri

Kızlar bişey merak ediyorum doktor hep 2 hafta önden gidiyor diyo bana her kontrolde peki bu doğumu etkiler mi mesela erken doğum olabilir mi tecrübeli olan anneler cevaplarsa sevinirim sormayı unuttum bugun doktoruma

Canim sanirim tokluk baya yüksek çıkmış. Doktorunla konuştun mu başka bişey diyor mu? Mutlaka yönlendirmesini dikkate al ve git

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifasını versin inşallah aminn

Aynı sorun bendede var canım gündüz hiçbişey yok ama gece olunca burnum bi tıkanıyo çok rahatsız ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…