2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Normal ama onca şekeri aynı anda içmek.. Geçti gitti neyseki

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin .Umarım korktuğunuz gibi bişey çıkmaz

Beni de hiç etkilemedi sadece içerken boğazımı yaktı öksürdüm ama sonrasında ne fenalaştım ne de midem bulandı hatta hemşireler bile şaşırdı

Kızlar bugün miniğimin oda takımını sipariş ettik sonunda. Şifonyerle dolabı özel üretim olcak, dolabı bunun 3 kapaklısı yapılcak. Bi de şifonyerle dolabın kulpları ve yan çıtaları naturel meşe rengi yapılcak firmanın beşiği de vardı da ben sevmedim ondan hepsiburadadan baya araştırarak g&g marka sipariş verdik. Bugün çok mutlu oldum 3 haftaya kadar teslim edilcekmiş. Çok şükür

Eklentiler

• 20201006_154933.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 20201006_154920.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20201006-154655_Hepsiburada.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
Çok güzellermiş canım.Güle güle kullansın minik inşallah

Eşimde baya iri bi bebekmiş 5 kilo doğmuş kız kardeşleride aynı şekilde ikiz kardeşleri 2bucuk kilo doğmuslar bizim tarafta yok böyle kilolu doğan ama babasına cektiyse olabilir inşallah yoktur şeker
Inshallah bakalim bende bekliyorum sonuclari ben 1,4 kg dogmusum esim de 4 kilo kayinvaledem masallah 4 kilodan asagi bebe dogurmamis kaynim 5,5 kg dogmus

Cok begendim güle güle kullan inshallah . Ikea serisine benziyor ama ikea nin ki sifonyeri instagramda cok meshur olsada hic kullanisli degil cabuk cöküyor ic cekmeceleri . Bu baya kaliteli duruyor hayirli olsun

Cok begendim güle güle kullan inshallah . Ikea serisine benziyor ama ikea nin ki sifonyeri instagramda cok meshur olsada hic kullanisli degil cabuk cöküyor ic cekmeceleri . Bu baya kaliteli duruyor hayirli olsun
Sağol canım bu aslında konsol olarak geçiyor ama ben şifonyer olarak kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…