2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım 1 kilo normal değil mi ne kadar olması gerekiyormuş

Cok güzelmiş canım güzel günlerde kullanılsın inşallah kaça mâl oldu bu şekliyle

Kızlar kuzenimin eşi 36+6 doğum yapmış Pazar günü. Bugün öğrendim ben daha kızı oldu onun da . Normal doğurmuş 3150 gram, 49 cmmiş minik kuşumuz. Doğum hikayesini anlatmıcam tabi ki, o da bana anlatmak istemedi ama ben zorladım. Sadece şunu söylücem yürüyüş yapmamız şartmış, o kendine çok kızmış yapmadı diye. Ben bugünden başladım 20 dk yürüdüm, ufaktan başlamak lazım dedim, geç bile kaldım da. Çünkü başında kanamam olduğundan başından beri hareketsizim, dışarı çıkmak istemediğimde de evde koşu bandında yavaş yürüme kararı aldım. Sizlere de söyleyeyim dedim

Evet özellikle akşamları oluyo çok kötü bi durum ya zaten zor nefes alıyoruz o da eklenince üstüne tuz biber. Ama deniz tuzuyla yıkayınca açılıyor deneyebilirsiniz

kızlar selam benim de bugün şeker yüklemesi yapıldı 166 çıktı doktor 100 lük yapalım öyle kesin sonuca ulaşmış olucaz dedi, 25+4 bugün normalde sata göre ama doktor 26+4 dedi 1 hafta önden gidiyor kilosuda 960 gram biraz yüksek dedi 2 hafta sonra 100 lük şeker yükleyeceğiz

50lik mi yükledi ki?

Ben de yüklemeye 27. Haftada gideceğim bakalım benim ki ne olacak senin tombiş bir bebek olacak herhalde maşallah
Bakalım canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil Normal doğum yapmayı cok istiyorum inşallah kilosu yada baska bi sey sorun cıkarmaz normal doğum için

800gr civarından olması gerekiyormus canım ultrasonda 2 hafta önden 28 hafta olarak gözüküyor

Canım bunu moral bozukluğu olarak algılama. Şeker ihtimali var. Görümcemin de 2 hafta önden gidiyordu şekerden. O yüzden doğumunu erkene aldılar. 15 gün önce sezeryan oldu. Suyun azalması ve bebeğin irileşmesini söylemiş doktorlar. Ama çok sağlıklı doğdu maşallah moralini bozma. Glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmeye çalış. Hergün yürüyüş yap. Düzelir inşallah.

Bugun şeker yüklemesi yapıldı canım şekerim gayet güzel cıkt şükür

Çok geçmiş olsun İnşallah düşünülen gibi çıkmaz canım dikkat et kendine

Geçmiş olsun,geçecek olsun inşallah.Moralini yüksek tut baban ve karnındaki bebişin icin sen iyi ol, onlara güzel enerji ver

Tokluk oldukca yüksek çıkmış.Seker takibi ve kesinlikle diyet gerekecek.Vakit kaybetmeden endokrin görsun

Kızlar bişey merak ediyorum doktor hep 2 hafta önden gidiyor diyo bana her kontrolde peki bu doğumu etkiler mi mesela erken doğum olabilir mi tecrübeli olan anneler cevaplarsa sevinirim sormayı unuttum bugun doktoruma
sizinle gunumuz ayni.Hayir iri bebekte erken doğum olmuyor ne zaman dogacaksa o zaman doguyor ama normal doğum yapmak zor olduğu için 4 kg i geçerse sezeryana almak istiyorlar.4 kg bebeğin normal yolla dogmasini riskli görüyorlar.Dolayisiyla erken doğum olmuş oluyor otomatik olarak

Geçmiş olsun.Bir tik yüksek çıkmış keşke bastan 75 yükleme yapsaydı 2 kez uğraşmış olmazdınız.Evet kilosu haftasına göre 100 gr kadar yüksek ama çok değil normal yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…