2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım 1 kilo normal değil mi ne kadar olması gerekiyormuş
Ben 25+2 deyim.Bugun kontrole gittim 850 gr.6 gün önden gidiyor dedi.Ama o kadar oynar -200 gr ,+ 200 gr..Iri bebek denilemez fark çok fazla acilmadıysa.Gelişim geriligi de ayni şekilde 2 haftaya kadar normal.Eger fark giderek artip 3-4-5 haftalara ulaşırsa gelişim geriliği ya da tam tersi iri bebek teşhisi koyuyorlar

Bende de var havalara baglamistim ama hamileliğin etkisinde var mı bilemiyorum

Hayırlısıyla gelsinler ama bende çok istiyorum normal doğum kızım inşallah nasip eder rabbim
Hoşgeldin yoktun bayadır inşaallah normal olur hepimiz için hayırla tabi bende yarın Dr gidicem şeker yüklemesi için baklaim ne diyecek kilosunu da merak ediyorum

Geçmiş olsun.Bir tik yüksek çıkmış keşke bastan 75 yükleme yapsaydı 2 kez uğraşmış olmazdınız.Evet kilosu haftasına göre 100 gr kadar yüksek ama çok değil normal yine
sanırım 75 lik yükledi, e nabızdaki ekran görüntüsün de öyle yazıyor ama anlamadım bende çözeltinin üstünde de 50 yazıodu sanki

kaçlık yüklediğini bilmiyorm enabız da ki görüntü bu şekilde ama ben 75 lik diye anladm
Canım benim 1 saatlik tokluk değerim 164tü 2 saatlik 119du doktorum bana dikkat edelim dedi, perinatoloğuma sordum referans değerlerine takılma sonucun gayet normal dedi. Bence seninki de normal ki 75 gram yüklemede. 1 saatlik mi yaptı 2. Saatte kaç çıktı değer?

cnm açken kan aldı, çözeltiyi içtim 1 saat sonra gel dedi gittim bidaha aldı bitti, yani toplamda 2 kez aldı biri şekeri içmeden diğeri içtikten sonra 50 liktir belki de anlamadım ben tam

Beni
sanırım 75 lik yükledi, e nabızdaki ekran görüntüsün de öyle yazıyor ama anlamadım bende çözeltinin üstünde de 50 yazıodu sanki
Benim doktorum 50 gram yapcaktı ben sınırda ya da yüksek çıkarsa 100lük yükletmem dedim ondan 75lik yaptı. Bir daha da yükletmedim 175 gram bana çok geldi sen de iyice araştırsan mı

cnm açken kan aldı, çözeltiyi içtim 1 saat sonra gel dedi gittim bidaha aldı bitti, yani toplamda 2 kez aldı biri şekeri içmeden diğeri içtikten sonra 50 liktir belki de anlamadım ben tam
75lik 2 3 5 saatlerde oluyor keşke 2 saatlik 75 yapsaydı seninki tarama olmuş tanı değil

evet zatn dedi ki kesin sonuç değil bu dedi 100 lük yapımca anlıcaz dedi offf e şimdi 75 lik yapsın madem nedn 100 lük yapıyor anlamadm ki ben
Canım teşhislerde 100lük oluyor. Neyse sen üzülme doktoruna şeyi teklif et hocam ben 100lük istemiyorum bu sonuca göre diyetle devam etsem olmaz mı de? Ya yaptıran var 2 kez ama benim içime sinmedi 2 kere hem 50 hem 100 yaptırayım. Ondan 2 saatlik 75 istemiştim. Diğer arkadaşlardan da fikir al tabi, doktorun daha iyi bilir çok da karışmayayım

ama benim kesin 50 lik demi 75 lik değil demi cnm

Benim de şeker yüklemem yarın olacak nasipse ayrıca kan uyuşmazlığı iğnem de var

Hoşgeldin yoktun bayadır inşaallah normal olur hepimiz için hayırla tabi bende yarın Dr gidicem şeker yüklemesi için baklaim ne diyecek kilosunu da merak ediyorum
Hoşbulduk canım bebişin eksikleriyle uğraşıyoruz uğrayamadım inşallah hepimiz için en hayırlısından normal doğum nasip olur Bu arada sizler kaç kilo aldınız ben doymak bilmiyorum ya bu ara özellikle akşamları

Kızlar ya bu şekeri yükleme yapmadan kontrol altına alamaz mıyız. İlk 50 lik yaptırdım 160 çıktı ama tekrar yaptirasim yok dikkat etmeyle düzelmez mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…