- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #16.661
Ben 73 oldum 62.5 la hamile kalmıştımHoşbulduk canım bebişin eksikleriyle uğraşıyoruz uğrayamadım inşallah hepimiz için en hayırlısından normal doğum nasip olurBu arada sizler kaç kilo aldınız ben doymak bilmiyorum ya bu ara özellikle akşamları
Neler aldin ben de alicam30. Haftayı bekliyorumHoşbulduk canım bebişin eksikleriyle uğraşıyoruz uğrayamadım inşallah hepimiz için en hayırlısından normal doğum nasip olurBu arada sizler kaç kilo aldınız ben doymak bilmiyorum ya bu ara özellikle akşamları
Bugun cıktı gayet guzel sekerim canım şükürYarın mi yoksa bugün mü sonuçların canim
Bende bi 6 kilo aldım şimdiden bundan sonra hızlanıyor diyorlar bakalım ne olacak ama tutamıyorum şu boğazımıBen 73 oldum 62.5 la hamile kalmıştım
Canım bende kızartma, hamur işi, baharatlı şeyler yanma yapıyor. O nedenle yemiyorum artık. Süt içiyorum ılık süt, rennie tablet çiğniyorum ya da gaviscon şurup içiyorum. Limonlu soda da rahatlatıyor. Bu saydıklarımı yemediğimde yanmam olmuyor çok şükür.Kızlar reflü sorunu yaşayan ve bir çözüm bulabilen var mı ? Ben süt içiyorum yudum yudum anlık rahatlatıyor tek çözümüm bu ne yediğimde reflü olduğunu çözemedim ama baya rahatsız edici oluyor başladığında.
Bir de benim varis problemim vardı daha önce ameliyat da oldum ama hamilelikte çok arttı sol bacağımda var hiç ayakta duramıyorum çok ağrı yapıyor. Bugün doktora gittim doppler yaptı venöz yetmezlik yok ama sürekli hamile külotlu varis çorabı giymem gerekiyormuş hatta emzirme dahil hep giymeliymişim. Emzirme sonrası kontrole gelirsin o zamanki duruma göre tedavi planlarız dedi.
Allah şifalar versin çok geçmiş olsunGünaydın kizlar... Babam rahatsız... Şeker ve bel ağrısından dolayı günlerdir perisandi... En son ambulansla hastaneye kaldırıldı... Üç gündür hastanenin acil servisinde yatıyor... Pandemiden dolayı normal odalar dolu olduğu için boş oda bekliyor ve kan değerleri maalesef çok iyi değil..m ılık kanserinden supheleniyorlar... Üç gündür uyku düzenim ve beslenme düzenim bitti... Moralimiz çok kötüdua edin ne olur sonucu temiz gelsin.geceleri uyuyamıyorum gündüzleri yiyemiyorum kilitlendi resmen
Reflüye bende yudum yudum soğuk süt içiyorum tek çözümüm buKızlar reflü sorunu yaşayan ve bir çözüm bulabilen var mı ? Ben süt içiyorum yudum yudum anlık rahatlatıyor tek çözümüm bu ne yediğimde reflü olduğunu çözemedim ama baya rahatsız edici oluyor başladığında.
Bir de benim varis problemim vardı daha önce ameliyat da oldum ama hamilelikte çok arttı sol bacağımda var hiç ayakta duramıyorum çok ağrı yapıyor. Bugün doktora gittim doppler yaptı venöz yetmezlik yok ama sürekli hamile külotlu varis çorabı giymem gerekiyormuş hatta emzirme dahil hep giymeliymişim. Emzirme sonrası kontrole gelirsin o zamanki duruma göre tedavi planlarız dedi.
defneeeeIyi aksamlar güzel insanlar,
Kasim annesiyim surda bir kac haftam kaldi ve isimde kararsiz kaldik esimle.
Birde size soruyum dedim...
- Defne
- Öykü
(not: yurtdisindayim burda ve cevremde ,akrablarda bu isimler yaygin degil kimsede)
hayirli aksamlar
Merhaba...Ek ders ödemesi almadım bu ay yapılan canlı ders sayısınca alınıyor bildiğim kadarıyla bende hiç yapmadığım için müdürüm bana ek ders girmediğini söyledi.Merhabalar. Ben de iki hafta sonra idari izne ayrılacağım. İdari izinde ek ders ödemenizi alacak mısınız belli mi?
Yurtdışında yaşadığın için isimde türkçe karakterler olmasın bence, ilerde arkadaşları telafuzda zorluk yaşar. Öykü demek yabancılar için zor olabilir, Defne daha mantıklı geldi bana :) tabi en önemlisi sizin içinize sinmesiIyi aksamlar güzel insanlar,
Kasim annesiyim surda bir kac haftam kaldi ve isimde kararsiz kaldik esimle.
Birde size soruyum dedim...
- Defne
- Öykü
(not: yurtdisindayim burda ve cevremde ,akrablarda bu isimler yaygin degil kimsede)
hayirli aksamlar
Yurtdışında yaşadığın için isimde türkçe karakterler olmasın bence, ilerde arkadaşları telafuzda zorluk yaşar. Öykü demek yabancılar için zor olabilir, Defne daha mantıklı geldi bana :) tabi en önemlisi sizin içinize sinmesi
Hanımlar iyi geceler bana bir akıl verin nolur. Doğum yaklaştıkça korkularım panik ataklarım artmaya başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum o anlar da bu gece de bunu yaşadım ve uyuyamıyorum telaşa kapılıyorum. Bir yandan virüs bir yandan gebelik hepsi üstüste geldi ne yapabilirim. Gündüz iyiyim ama geceleri darlanıyorum
Çok düşünürsen kaygılanıtsın. Dua et canım.rabbim en güzel şekilde kucağına versin. Pozitif doğum hikayeleri okuyabilirsin. El işi örgü ile zaman geçirebilirsin. Kitap oku. Boş zamanlarını mutlaka bir uğraşla geçir. Yaşayacakların doğal bir süreç her kadın yaşadı yada yaşayacak. Kötüyü düşünme olumsuz düşüncelere daldığın anda kafanı dağıt müzik aç. Ayaktaysan otur. Oturuyorsa kalk dışarı bir iki tur temiz hava al. Üzerinde çok durma. Youtube da çok güzel örgü videoları var benim hem yeteneğim hemde zamanım yok içim gidiyor yapmak için. Kıymetini bil son haftalarını hamileliğin en güzel zamanlarını bu şekilde geçirmeHanımlar iyi geceler bana bir akıl verin nolur. Doğum yaklaştıkça korkularım panik ataklarım artmaya başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum o anlar da bu gece de bunu yaşadım ve uyuyamıyorum telaşa kapılıyorum. Bir yandan virüs bir yandan gebelik hepsi üstüste geldi ne yapabilirim. Gündüz iyiyim ama geceleri darlanıyorum
Anne karnında kiloya takılma canım. Son dk ya kadar değişebiliyor. Drun normal diyorsa normaldir. Kıyas yapma bence. Sağlıklı olsunda kilo hertürlü tolere edilirKızlar merhabalar günaydıngeçtiğimiz Pazartesi gün doktora gidip hem aylık rutin kontrol hemde şeker yüklemesi yaptırdım.şekerim normal çıktı çok şükür.kızımızda 880 gr olmuş.doktor normal demişti kilosuna da ama şimdi buradaki açıklama kısmına bakıyorum 960 gr yazıyor, kullandığım uygulamada da bu hafta için 1000 gr diyor. Bizim bebiş zayıf mı acaba biraz? Sizin bebişlerin nasıl kiloları?
26+1 de 880 gr geldi bu arada bizim minik☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?