2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben 73 oldum 62.5 la hamile kalmıştım

Neler aldin ben de alicam30. Haftayı bekliyorum

Kızlar reflü sorunu yaşayan ve bir çözüm bulabilen var mı ? Ben süt içiyorum yudum yudum anlık rahatlatıyor tek çözümüm bu ne yediğimde reflü olduğunu çözemedim ama baya rahatsız edici oluyor başladığında.
Bir de benim varis problemim vardı daha önce ameliyat da oldum ama hamilelikte çok arttı sol bacağımda var hiç ayakta duramıyorum çok ağrı yapıyor. Bugün doktora gittim doppler yaptı venöz yetmezlik yok ama sürekli hamile külotlu varis çorabı giymem gerekiyormuş hatta emzirme dahil hep giymeliymişim. Emzirme sonrası kontrole gelirsin o zamanki duruma göre tedavi planlarız dedi.

Ben 73 oldum 62.5 la hamile kalmıştım
Bende bi 6 kilo aldım şimdiden bundan sonra hızlanıyor diyorlar bakalım ne olacak ama tutamıyorum şu boğazımı valla kızım odasını yaptık anne yanı beşiğini aldık arabası puşeti kıyafetleri falan en son deterjanlarını bezlerini falan aldık bi pişik kremine karar veremedim fiyatlar da çok uçuk bi kendimin gecelik pijama vs eksiklerim var bugün geceliği sipariş verdim bakalım nasıl gelecek

Kızlar bu cati kemigi iki bacagin ozel bolgeni baglayan kemikler deglmi ? Bu aralar cok agriyor yururken biraz zorlaniyorum daha once hamilelik gecirmis arkadaşlarım bu normal bisey mi 28 haftada bu arada bebegim bas aşağı dönmüş ondan olabilir mi bu agri dun kontrlde sormayi unuttum

Canım bende kızartma, hamur işi, baharatlı şeyler yanma yapıyor. O nedenle yemiyorum artık. Süt içiyorum ılık süt, rennie tablet çiğniyorum ya da gaviscon şurup içiyorum. Limonlu soda da rahatlatıyor. Bu saydıklarımı yemediğimde yanmam olmuyor çok şükür.

Allah şifalar versin çok geçmiş olsun

Reflüye bende yudum yudum soğuk süt içiyorum tek çözümüm bu

Kızlar bu aralar kızım makat duruşlu olduğundan ne yesem mideme oturuyor gibi geliyor, ben de 2 3 gündür günde 1 bardak rezene çayı içiyorum. Hem uyumama da yardımcı oluyor hatta eşime de yapıyorum, gönüllü karantinamız hala devam ediyor artık geceleri uyumamız bile zorlaştızararlı olmadığını okumuştum yine de araştırayım dedim. Faydalarını paylaştım

Eklentiler

• Screenshot_20201007-013938_Chrome.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20201007-013947_Chrome.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 25
Iyi aksamlar güzel insanlar,
Kasim annesiyim surda bir kac haftam kaldi ve isimde kararsiz kaldik esimle.
Birde size soruyum dedim...

- Defne
- Öykü

(not: yurtdisindayim burda ve cevremde ,akrablarda bu isimler yaygin degil kimsede)

hayirli aksamlar

Hanımlar iyi geceler bana bir akıl verin nolur. Doğum yaklaştıkça korkularım panik ataklarım artmaya başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum o anlar da bu gece de bunu yaşadım ve uyuyamıyorum telaşa kapılıyorum. Bir yandan virüs bir yandan gebelik hepsi üstüste geldi ne yapabilirim. Gündüz iyiyim ama geceleri darlanıyorum

Merhabalar. Ben de iki hafta sonra idari izne ayrılacağım. İdari izinde ek ders ödemenizi alacak mısınız belli mi?
Merhaba...Ek ders ödemesi almadım bu ay yapılan canlı ders sayısınca alınıyor bildiğim kadarıyla bende hiç yapmadığım için müdürüm bana ek ders girmediğini söyledi.

Yurtdışında yaşadığın için isimde türkçe karakterler olmasın bence, ilerde arkadaşları telafuzda zorluk yaşar. Öykü demek yabancılar için zor olabilir, Defne daha mantıklı geldi bana :) tabi en önemlisi sizin içinize sinmesi

Tesekkür ederim burda ama ÖÜÄ karekterleri var sorun cikmiyor. Sadece biletlerde Ö harfi Oe oluyor ve Ü harfi Ue.
yinede tesekkür ederim

ben Kasim annesi olmama ragmen buraya yazayim:)
ayni korkulari bende yasiyorum. Suan yine kabus gördüm ve uyandim. Bende de cok kötü korkular basladi. Esim cok destekci ve ben yurtdisinda yasiyorum ebem var. Türkiyede ebe varmi bilmiyorum?!

Korkularima karsi haftada bir artik artik akupunktur yapilacak. Hem doguma hazirlik hemde korkularimin azalmasi icin.
Ilk basta hic ama hic takmiyordum cok seviniyordum,( hala cok seviniyorum ama korkularim daha agir basiyor).Virusden dolayi bende cok üzgünüm. Belcikada dogum baslayinca esler gelebiliyor,ondan önce olan bitene malesef gelemiyorlar( sanci odasina).
ve ben doguma hazirlik kursuna da basliycam türkiyede de böyle imkan varsa (hastanede yada ebelerle yapiosun) kesinlikle öneririm. Nefes alma verme teknikleri,dogum pozisyonu,sanci ve dogum agrisininin farkini vs ögreniyorsun.
Bir arastir türkiyede varmi böyle bisi.
Kendine iyi bak Allah herkese kuvvet versin bebislerini saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar merhabalar günaydın geçtiğimiz Pazartesi gün doktora gidip hem aylık rutin kontrol hemde şeker yüklemesi yaptırdım.şekerim normal çıktı çok şükür.kızımızda 880 gr olmuş.doktor normal demişti kilosuna da ama şimdi buradaki açıklama kısmına bakıyorum 960 gr yazıyor, kullandığım uygulamada da bu hafta için 1000 gr diyor. Bizim bebiş zayıf mı acaba biraz? Sizin bebişlerin nasıl kiloları?
26+1 de 880 gr geldi bu arada bizim minik

Çok düşünürsen kaygılanıtsın. Dua et canım.rabbim en güzel şekilde kucağına versin. Pozitif doğum hikayeleri okuyabilirsin. El işi örgü ile zaman geçirebilirsin. Kitap oku. Boş zamanlarını mutlaka bir uğraşla geçir. Yaşayacakların doğal bir süreç her kadın yaşadı yada yaşayacak. Kötüyü düşünme olumsuz düşüncelere daldığın anda kafanı dağıt müzik aç. Ayaktaysan otur. Oturuyorsa kalk dışarı bir iki tur temiz hava al. Üzerinde çok durma. Youtube da çok güzel örgü videoları var benim hem yeteneğim hemde zamanım yok içim gidiyor yapmak için. Kıymetini bil son haftalarını hamileliğin en güzel zamanlarını bu şekilde geçirme

Anne karnında kiloya takılma canım. Son dk ya kadar değişebiliyor. Drun normal diyorsa normaldir. Kıyas yapma bence. Sağlıklı olsunda kilo hertürlü tolere edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…