2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Özel hastaneye gidiyorum ama ebe ile görüşüp konuşma imkanı, var mı bir sorayım doğuma hazırlık için bu gece hiç uyuyamadım uyumayı geçtim artık bi yerde sabit oturamadım bile sürekli tuvalete çıktım. Birde annemler memleketten geldi sanırım ondan da korktum biraz virüs var mıdır hasta olur muyum diye. Çok teşekkür ederim size cümlemize Rabbim sağlıklı huzurlu gebelikler kolay doğumlar nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla büyütelim

Çok haklısınız ama o an gelince inanın bi şey yapamıyorum kendimi telkin edip yatıştırmaya çalışıyorum elimde tesbih abdest alıyorum namaz kılmak için bi yerde sabit duramadığım için onu da yapamıyorum inşirah okudum tesbih çektim. Örgü çok yaptım doğum videoları da izledim normal zamanlar da ama o an kitleniyo gibi oluyo insan şükür ki 4e doğru rahatladım 1 saat uyumuşum önceden çalışıyordum pandemiden çıkınca sanırım onun boşluğuda oldu. Aslında yakınımda benim gibi hamile olup dertleşebileceğim birine ihtiyacım var sanırım. Dualarınızı beklerim

Hepimiz sıkıldık bunaldık. Öyle bir anda hamile kaldık ki süreç desen zorlu zaten Allah yardımcımız olsun. Yalnızlık çok zor bende ailemden uzaktayım şu durumda kimseye görüşemiyoruz kaygılar korkular beynimizi ele geçiriyor ne yazıkki. Yaptıklarından fayda sağlayamazsan Dr yardımı almanı tavsiye ederim lohusalık sendromu denilen olayı biliyorsun doğum sonrası birde onunla uğraşma o daha zor canım ihmal etme dediğim gibi kaygıların çoğalır sa yardım almayı düşün

Kızlar bebeklerinizin hareketi rutine bağlandı mı? Benimkinin belli saatleri var artık resmen çok şaşırıyorum gece tekmeleriyle uyuyup sabah tekmeleriyle uyanıyorum çok şükür. Resmen uyutmuyo anasını şimdiden

Merhaba kizlarr cinsiyetten anlayanlar tahminde bulunur musunuz

Eklentiler

• IMG_20200930_115026.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 24
benimkinin saati yok cunku hic durmuyo

Evet belli saatlerde oluyor artık. Gece vurma yok sabahtan başlıyor. Öğlen yok akşam baya hareketli 9 dan sonra.. Uyku saatlerini burdan kestirebiliriz doğunca da aynı oluyor hemen hemen oğlumdan biliyorum çünkü

Evet belli saatlerde oluyor artık. Gece vurma yok sabahtan başlıyor. Öğlen yok akşam baya hareketli 9 dan sonra.. Uyku saatlerini burdan kestirebiliriz doğunca da aynı oluyor hemen hemen oğlumdan biliyorum çünkü
Oo valla dediğin gibiyse bize uykular haram o zaman gün içinde hep sakin ama gece olunca kuduruyoruz

Kızlar hastanedeyim bebiş iyi çok şükür 25+2 de 780 Gr geldi normal mi acaba kilosu bilemedim şeker yüklemesi yapıldı şimdi 50 mg bakalım sonuç ne çıkacak daha kan vermedim 11.20 gece veriem

Hemen hemen öyle oluyor cnm tabiki belli olmaz. Gece uykusuzluğu çok zor inşallah uyurlar kuzular
İnşallah canım. Normalde uykusuzluk beni acayip zorlar ama bebisten kaynaklaninca nasıl olur bilmiyorum. Herkes büyük bi sabır geldiğini söylüyo genelde :)

Bu konuya hangi birim bakar acaba psikologa mı gitsem terapistler normal hastanede yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…