2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu konuya hangi birim bakar acaba psikologa mı gitsem terapistler normal hastanede yok sanırım

Yanında kimsenin olmaması da çok kötü şu süreçte sosyalleşemiyoruz kimseyle evlerimizde geçiyo hamileliğimiz

evet ben her gece 3 dedin mi bi gözümü açıyorum tekmesiyle sonra haydi bismillah 4, 4bucuk, 5e kadar öyle devam dedim herhalde doğduğunda da gece 3te açıcaz gözümüzü uyanış o uyanış

Merhaba kizlarr cinsiyetten anlayanlar tahminde bulunur musunuz ♥
Eki Görüntüle 2701188
Cinsiyetin görülebileceği bir pozisyonda değil bacak arası pozisyonu değil.Bunun dışında cinsiyetin anlaşılabileceği (kemik yapısı vb) bilimsel bir standartizasyon yok.Doktorunuzun tahmini dışında tahminlere itibar etmeyin lütfen sonrasinda hayal kırıklığı yaşamamak için

Yok cnm haftaya öğreneceğim ztn

kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı, her şey yolunda şükür, yine 10 gün önden gidiyor minnoşum. şeker yüklemesi istemedi doktorum, tokluk şekeri ve bir kaç kan değeri daha baktırdı sadece. şeker de yok madem ben nasıl böyle kilo alıyorum acaba 9 kilo olmuş aldığım kilo toplamda hala limit içi sayılır ama yine de kontrollü gidelim dedi doktor

evet ben her gece 3 dedin mi bi gözümü açıyorum tekmesiyle sonra haydi bismillah 4, 4bucuk, 5e kadar öyle devam dedim herhalde doğduğunda da gece 3te açıcaz gözümüzü uyanış o uyanış
Ay ben şanslı mıyım ki maşallah benim kızıma hiç uyandırmıo annesini sabah da ben kalktıktan 1 saat sonra falan uyanıo kahvaltı için müsaade edio annesine

bir de idrar testi vermiştim, daha doktorla konuşmadım ama sanırım idrar testinde bir şeyler çıkmış. Lökosit +3 yazıyor, bakteri "BOL" yazıyor. umarım sıkıntılı bir şey değildir

Kilo sınırı kaç ki. Bende 8 kilo almışım toplamda hızla da almaya devam ediyorum. İlk gebeliğimde 8 kilo alarak doğuma gitmiştim bunda nasıl olacak bilmiyorum

Kilo sınırı kaç ki. Bende 8 kilo almışım toplamda hızla da almaya devam ediyorum. İlk gebeliğimde 8 kilo alarak doğuma gitmiştim bunda nasıl olacak bilmiyorum
sanırım sınır başlangıç kilona göre değişiyor. eğer normalde de kilolu isen 10 kiloya kadar, normalde standart kilolarda isen 15 kiloya kadar diyorlar. bunu internetten okudum ama, doktorum özellikle bi değer vermedi

Lütfen korkma canım inan bana doğum öyle çok korkulucak bişey değil.Düşünmemeye çalış.Bazı insanlar çok korkutuyo insanı bende senin gibiydim ilk hamileliğimde ama inanırmısın öyle anlatıldığı gibi hiç değilmiş boşu boşuna stres yapmışım.Hep dua ediyorum bana ve bütün hamilelere Allah benim doğumum gibi nasip etsin inşallah die 15 dk sürdü benim doğumum canım doğumhaneye girmemle çıkmam bir olmuştu

Ayy maşallah maşallah. Doğumla ilgili böyle mutlu konuşan birini gördüm sonunda Amiiin Rabbim kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…