2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar Bana bi akıl verin .haftaya abimin düğünü var korona vs tedbirler alınacak illa ve bende dikkat edeceğim tabi el mecbur gideceğiz. Kıyafette çok kararsız kaldım uzun elbise sardığı için göğüs falan belli popo sirt demiyorum bile . Çok elbise denedim en olanı buydu bi fevrilikle almıştım.Dun de trendyolda bu 2 kısa elbiseyi gördüm aldım. Bunlar daha içime sindi .özellikle fusya Siz nedersiniz ?

Eklentiler

• 20201007_144321.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 20201007_144428.webp
    11 KB · Görüntüleme: 78
  • 20201007_144355.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 76
Ben Fuşyayı beğendim zaten 1 saat sürecek düğün uzun abiye rahatsızlık verebilir

Ben pembe olani begendim

seker yuklemesi yapildi 75 lik. aclik 86 2. saat tokluk 97 cikti. sekerden süpheleniyordum ama cikmadi şükür Oglumda toplamda doguma 9 kiloyla gitmistim simdiden kizimda 9 kilo aldim nasil oldu bu is anlamadim. istedigim hicbirseyide yemiyorum hani yesem hamurisi tatli dondurma anlicam ama normal ve saglikli besleniyorum. Sekerden mi acaba demistim oda cikmadi. heray kesin 2 ya da 3 kilo aliyorum net neyse bebisim 1 kilo 80 gr boyu 34 cm mis. hersey yolunda sukur

Bu arada kizlar bu hastanede fotograf cekimi falan isleri icin ne dusunuyorsunuz. pandemiden oturu dogumda hastanelerin anlasmali tek bir fotografcisi var sanirim cekimi o yapiyor. ama ben oglumda yenidogan fotograflarida cektirmistim oyle bir albumu var . e simdi kizimada heves ediyorum studyoya goturemem 3 gunluk bebegi , evde cekim yapriz diyorlar eve misafir kabul etmeyecegim onlari mi sokucam esim zaten izin vermez dipdibe bebegin icine giriyorlar poz verdirtirken ne ypacagimi bilemedim. Esim cok guzel fotograf ceker profesyonel canon makinamizda var aslinda az biraz malzeme toplasam aslinda hallederiz esimle evde ,ben de tasarimciyim göz zevkime de guveniyorum ama bilemedim cok kararsizim

ya o anlar bir daha geri gelmeyecek o yüzden ben hastanede çekim yaptırmak istiyorum, hatta doğum videosu da istiyorum. ama dediğin gibi hastane sadece kendi anlaşmalı fotoğrafçısını kabul ediyor, onlar da çok iyi sayılmazlar örnek videolarını izledim. yine de anı olsun diye yaptıracağım galiba.

komik olan neydi? sordunuz bende cevapladim. Nub teorisi belli bebeginizde yatisi düz ve cizgisi de düz 30% oval yok. Olsaydi kiz olurdu bende ki gibi.
Canım neden bu kadar agresifsin benim hoşuma gitti erkek demen çünkü erkek istiyorum 1 kızım var 1 tanede oğlum olsun istiyorum öyle diyince hoşuma gitti kusura bakma .

Ben de yaptırmak istiyorum ama çok kararsızım bi fikri olan varsa dinlemek isterim

50 lik şeker yüklemesi yapıldı, açlık düşük tokluk 149 çıkmış, doktor dahiliye görsün dedi. Şekerli hiçbirşey yiyemeyen ben daha nasıl dikkat edeceğim bilmiyorum. Pilav yok, yağlı makarnalar börekler yok zaten yiyemiyorum. Bu aşamada sanırım beyaz ekmeği kes diyecek.
Bugün halsizliklerim için vitamin takviyesi ile kansızlığım için venofer ampul yüklediler serumla.

Benimki de rutin değil sabah 6:20 de kalkıyorm hissediyorum gece yatarken hissediyorum gün içinde hissediyorum. USG ile bakıyoruz kıpır kıpır. Umarım aralarda uyuyordur dopuncada annesini bol bol uyutur, zaten zor uykuya dalan ve az uyuyan biriyim

bir de idrar testi vermiştim, daha doktorla konuşmadım ama sanırım idrar testinde bir şeyler çıkmış. Lökosit +3 yazıyor, bakteri "BOL" yazıyor. umarım sıkıntılı bir şey değildir
İdrarda enfeksiyon anlamına geliyor diye biliyorum. Referans aralığının çok üstünde değilse önemsemezler. Bol bol su içmeni tavsiye ederim.

Kızımın hastane cicişleri Allah içinde görmeyi nasip etsin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20201007-175049_Instagram.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20201007-175054_Instagram.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20201007-175059_Instagram.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20201007-175106_Instagram.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20201007-175111_Instagram.webp
    27 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20201007-175120_Instagram.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…