2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar hastane çantasına koymak için mama alayım diyorum bir kutu ama hangisi iyidir neye bakmak lazım bilgisi olan var mı ? Etrafımda da hiç mama kullanan yok soramadım kimseye.

Kızlar hastane çantasına koymak için mama alayım diyorum bir kutu ama hangisi iyidir neye bakmak lazım bilgisi olan var mı ? Etrafımda da hiç mama kullanan yok soramadım kimseye.
Ben sma yı da aptamili de araştırdım. Biri gaz yapıyor biri kabız yapıyor diyorlar. Yorumları baya okudum ama Aptamil alıcam ben yine de.

Fuşya çok yakışmış

bizim arkadaşlar keçi sütünden bir mama almışlardı Baby Goat gibi bir ismi vardı. Gaz ve sindirim sorunu olmamıştı bebeklerinin. Bize de kızımda sarılık nedeniyle yanınızda bulunsun diye mama aldırmışlardı ama kullanmamıştık sonra çöpe gitti. Gerek olmazsa elinizde kalır bence buna hastanede sütünüzün olup olmamasına göre karar mı verseniz?

Fusya çok yakışmış

Kızımın hastane cicişleri Allah içinde görmeyi nasip etsin inşallah
İsmine bayıldım öncelikle. Hepimiz sğalıkla kucaklarımıza alırız inşallah Bende bir hastane çıkışı alamadım en son isimli tkaım yaptırmaya karar verdim sizin gibi. Siz nerden yaptrdınız? %100 pamuk mu bir de?

Instagram mugendisinoğlu diye bir sayfa var . Tek tek ürünleri inceliyor ve yıldızlar listesi var o listedinlerden almanı tvasiye ederim.

Teşekkürler nakissepetii sayfanın adı instagramda. Ben herhaldeki pamuktur diye sormadım bile. Siz sorun isterseniz

benim yatacağım hastanede veriyorlarmış ihtiyaç halinde. bir sor kuzum istersen.

noldu canım ben kaçırdım mı?
Ben de hamilelikten önce ufak bi anksiyete sorunum vardı hamile olunca iyice tavan yaptı kendimi durduramıyorum.saçma sapan hareketler yapıyorum.doktorumunda sabrını zorlamak istemiyorum ama elimde değil şımarıklıktan yapmıyorum bunları.sorunum kan uyuşmazlığı buna çok sağlam taktım kafayı.ne olduğunu da anlamadığım için döndüm dönüp kuruyorum kafamda.konu şu ben 8. Haftada kan uyuşmazlığı testi yapıldı negatif çıktı doktorum her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı iğnesi yapalım dedi ben bnegatif eşim a pozitif.neyse iğne yapıldı sonra tabi benim yine bi sürü kanamam oldu.şimdi doktorum diyör ki 28. haftada gerek yok iğneye ve teste çünkü iğne vurulunca test pozitif çıkar dedi.yanlız bu benim hiç kafama yatmadı bi kaç kere sordum o bi kere vurulunca tamamdır.doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre iğne vurulacak dedi.yanlız ben bunu bi turlu anlayamadım biliyorum takıntı yaptım yine saçma sapan bilenler varsa lütfen düzgünce anlatsın bana zor durumdayım

canim cok emin olmamakla birlikte bende doktorunun dedigi gibi biliyorum icine sinmiyorsa bir sonraki kontrolunde baska doktora git onun gorusunu al bide

Herkese merhabaaaaaa
Klasik tarz mı montessori mi derken klasik odaya karar verdik Cumartesi çilek mobilyaya gittik beğendik, malzemesi gerçekten çok iyiii. Büyüyen beşik+şifonyer+dolap 7bin TL. Pazartesi alacaktık ama değişik bir şey oldu. Cumartesi baktığımız oda takımını pazar günü letgo ya biri koydu!!!
Eşimle gidip baktık ne bir yerinde çizik ne bir yerinde sıkıntı vardı. Daha da uzatmadan aynı takımı 2bine aldık. Bebekler gerçekten bereketleriyle geliyormuş
Allah hep böyle şanslı bereketli olmalarını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…