2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
canım benim hiçbir bilgim yok bir arkadaşım 28de de oldu diye hatırlıyorum ama

Ben bugün oldum ama öncesinde kanamam olmamıştı bi önceki düşüğümde kürtaj sırasında yapmışlardı ama onu çok iyi hatırlıyorum

Kızlar iyi akşamlar. Bebiş için yatak yorgan yaptircz . Soğuk bir yerde yaşıyoruz. Yün yaptiracakrik alerji olur sakın yaptırma yün dediler. Pamuk mu olması gerek. Siz ne dersiniz

Battaniye mi örtmek lazım ilk sıralar. Yatak nasıl olacak peki biliyor musunuz
gecen esim yatak ureten biyerle gorusmus yaptirmak icin bize yaptirmasan bile yayli yatak al diger yataklar zamanla cokme yapabilir bebeklere cok yumusak yatak iyi olmaz cok yumusak da alma demis. Bende bebeklere cok yumusak yatak alinmamasi gerektigini okumustum daha once

Kızlar sizinde sırt üstü yatınca beliniz ağrıyor mu ben sağ tarafıma hiç rahat yatıp uyuyamıyorum sol tarafıma yatıyorum ama bazende sırt üstü dönüyorum gece ve bebeğimin bi tarafa toplandığını hissediyorum gün içindede sırt üstü yatınca ayağa kalkarken acayip belim ağrıyor

Kızlar hastane çantasına koymak için mama alayım diyorum bir kutu ama hangisi iyidir neye bakmak lazım bilgisi olan var mı ? Etrafımda da hiç mama kullanan yok soramadım kimseye.
onu deneyerek sececeksiniz bazi cocuklara mesela aptamil iyi gelirken digerlerini kabiz yapabiliyo veya her hangi baska marka ben ilk oglumda bebelac kullanmisdim obur marlalar kabiz yapmisdi

fuşya ve diğer kısa olan çok yakışmış maşaAllah. bence Fuşya

İyi geceler kızlar bebek için çanta bakıyorum klasik okul sırt çantası gibi birşey baktım çok da kullanışlı olacak gibi,Trendyol da çok indirim var bu günlerde öyle birşey mi alsam yoksa bebek çantası gibi mi alsam karar veremedim siz nasıl aldınız?

Evet sert bir yere yattiysam hele mümkün değil kalkamıyorum

Seker yüklemem açlık 70 yokluk 79 çıkmış bişey yok tereddüt etmiştim acaba çıkacak mı şekerim diye ama çok şükür yokmuş

Kızlar hastane çantasına koymak için mama alayım diyorum bir kutu ama hangisi iyidir neye bakmak lazım bilgisi olan var mı ? Etrafımda da hiç mama kullanan yok soramadım kimseye.
baby goat mama cok iyi . icerigini inceledim anne sutune yakinmis. muhendisinoglu da incelemisti en iyisi diyordu bir bak istersen

ben de rokoko nakisli setlere bayildim instagramda goruyorum.yaptirmak istiyorum ama yetismezse diye korktum. çogu ya mesajlara cvp vermiyor ya da doguma yakin teslim ederiz diyorlar. var mi bildiginiz güvenilir hesaplar?

Eklentiler

• 7D8FCC03-811D-4013-A30D-F3A899A52377.webp
    25 KB · Görüntüleme: 47
  • D1005056-808C-47C3-8E48-40227F95C237.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 74557841-9464-4CB2-B44E-4DA8FA991B44.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…