2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
cuma günü bime kraft ın anne bebek çantası geliyormuş ben onu alıcam gayet uygun geldi fiyatı
normal sırt çantalarına biberon koymak sıkıntı olur diye düşünüyorum

baby goat mama cok iyi . icerigini inceledim anne sutune yakinmis. muhendisinoglu da incelemisti en iyisi diyordu bir bak istersen
Teşekkürler kızlar herkese öneriler için baby goat markasını inceleyeceğim. Mama bir adet olsun diyorum ihtiyaç durumunda hastanede hangisini verirler bilemediğimden kaliteli bir mama alayım yanıma. Benim sezeryan olacak hemen süt gelmezse ve doktor uygun görürse onu kullanırız. Olmazsa sağlık ocağına bırakırım ihtiyacı olan birine verirler.

Kızlar hastane çantasına koymak için mama alayım diyorum bir kutu ama hangisi iyidir neye bakmak lazım bilgisi olan var mı ? Etrafımda da hiç mama kullanan yok soramadım kimseye.
Hipp marka çok iyidir. Oğlumda kullandım. Hazmı kolay şeker oranı düşük o dönem çok araştırmıştım genelde hipp önerilmişti.

Yengemden biliyorum drunuzun dediği gibi olmuştu onda da. Doğum sonrası ve ilk zamanlar vurulmuştu.

Tokluk şekeri 131 çıkmıştı. Aile hekimi karbonhidrata dikkat etsin demiş. Sınıra yakınmıymış neymiş. Daha Dr a gitmedim tam ayrıntılı konuşamadım. 140 sınır değilmi ydi kızlar çokmu yakınım sınıra ki.. Ne biliyim gün içinde 50 gr lık şeker kadar şeker alıyormuyumdur bilemedim. Tatlı ile aram fazla yok hamur işi kısmını bazen canım çekiyor oda az yani abartı değil. Beyaz ekmeği mi kessem şeker diyeti yapanlar ekmek yiyormusunuz ben sadece kahvaltıda yiyorum akşamları ekmek yemiyorum uzun zamandır alışkanlık zaten.

Anladım canım teşekkür ederim

Günaydın diyet moduna girdim şekerden ötürü inşaallah güzel ilerler
Günaydın canım. Bende girdim ne yazıkki. Burda kızlarında icinde oldugu bir gruba bakıyorum gebelik kilo takip sayfasına. Kac gündür diyet yapmadığımi farkettim o sayfaya girene kadar. Sen de görmediysen bi incele orayı istersen , faydalı görünüyor

Ben de merak ediyorum diyet yapan arkadaşlar nasıl yapıyor. Günde ne kadar meyve yiyor. Sabah ekmek yiyorum bende evde yapılmış yufka ekmek. Başka yok, meyve ne kadar yiyorlar mesela.

ben de rokoko nakisli setlere bayildim instagramda goruyorum.yaptirmak istiyorum ama yetismezse diye korktum. çogu ya mesajlara cvp vermiyor ya da doguma yakin teslim ederiz diyorlar. var mi bildiginiz güvenilir hesaplar?
cnm ben terlik ve hastane çıkışı siparişi verdim 30 iş günü diyorlar yapım aşamasına 2 hafta oluyor terlik taç takımı geldi ama hastane çıkışı gelmedi bekliyorm bakalım modelde bu

Eklentiler

• 8F3648C5-2164-413C-891B-787545AB4F79.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 55
Aaa görmemiştim canim hangi sayfa adını tam yazabilir misin bende bı bakiyim

Kızlar ya tokluk şekerim 150 çıktı yarın tekrar 100lük yükleme yapıp bakacaklar çok canım sıkıldı bu duruma. Hayır yani hiç tatlıyla aram yok başından beri hamur işi yemiyorum zaten kim yapacak da yiycem bi tek meyve ve ekmek yediğim ekmeksiz de doymam ki ya o tahıllı ekmekleri hiç sevmiyorum.

dün ben de aynı seyi dusundum. Eşimle de konustuk oglumuza yapmadık kızımıza nasıl yapalım dedi. Üzüldüm açıkcası. Oğlumuza yapmadık çünkü o zaman çok borcumuz vardı , o zaman hiçbişey yapamayacakmıyız dedik. Vicdan işin içine girdi ama pandemi de var. Oglumuza sünnet düğünü yapcaktık bu yaz onu da yapamadık. Hayırlısıyla seneye herşeyi hallederiz, yeni doğan fotografını biz cekeriz bizim de prof makinelerimiz var ben bir güzel lens aldırayım, bir kaç da kostüm begendim intagramdan. harikalar. onlardan alıp ışık vs. 150 TL ( su kuaforlerin kulandığı tipten ışıklar ) bence çekeriz.

Eklentiler

• 352BD331-0BF2-47E6-A22C-6B32E71326D2.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 101
  • B2654594-0E6D-4AC4-83D8-0D800C63A830.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 94
  • 8F6AF279-DCD5-4D93-A493-70532A25678C.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 106
  • C0A6BEAD-E0E4-40CC-B7D9-B08AC276904A.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 107
  • 996B78DD-C79C-43BB-AD9B-A16E9717B487.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 103
  • 46EF55A6-9150-4432-BE5F-794E5263EB69.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…