- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #16.781
cuma günü bime kraft ın anne bebek çantası geliyormuş ben onu alıcam gayet uygun geldi fiyatıİyi geceler kızlar bebek için çanta bakıyorum klasik okul sırt çantası gibi birşey baktım çok da kullanışlı olacak gibi,Trendyol da çok indirim var bu günlerde öyle birşey mi alsam yoksa bebek çantası gibi mi alsam karar veremedim siz nasıl aldınız?
Teşekkürler kızlar herkese öneriler için baby goat markasını inceleyeceğim. Mama bir adet olsun diyorum ihtiyaç durumunda hastanede hangisini verirler bilemediğimden kaliteli bir mama alayım yanıma. Benim sezeryan olacak hemen süt gelmezse ve doktor uygun görürse onu kullanırız. Olmazsa sağlık ocağına bırakırım ihtiyacı olan birine verirler.baby goat mama cok iyi . icerigini inceledim anne sutune yakinmis. muhendisinoglu da incelemisti en iyisi diyordu bir bak istersen
Hipp marka çok iyidir. Oğlumda kullandım. Hazmı kolay şeker oranı düşük o dönem çok araştırmıştım genelde hipp önerilmişti.Kızlar hastane çantasına koymak için mama alayım diyorum bir kutu ama hangisi iyidir neye bakmak lazım bilgisi olan var mı ? Etrafımda da hiç mama kullanan yok soramadım kimseye.
Yengemden biliyorum drunuzun dediği gibi olmuştu onda da. Doğum sonrası ve ilk zamanlar vurulmuştu.Ben de hamilelikten önce ufak bi anksiyete sorunum vardı hamile olunca iyice tavan yaptı kendimi durduramıyorum.saçma sapan hareketler yapıyorum.doktorumunda sabrını zorlamak istemiyorum ama elimde değil şımarıklıktan yapmıyorum bunları.sorunum kan uyuşmazlığı buna çok sağlam taktım kafayı.ne olduğunu da anlamadığım için döndüm dönüp kuruyorum kafamda.konu şu ben 8. Haftada kan uyuşmazlığı testi yapıldı negatif çıktı doktorum her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı iğnesi yapalım dedi ben bnegatif eşim a pozitif.neyse iğne yapıldı sonra tabi benim yine bi sürü kanamam oldu.şimdi doktorum diyör ki 28. haftada gerek yok iğneye ve teste çünkü iğne vurulunca test pozitif çıkar dedi.yanlız bu benim hiç kafama yatmadı bi kaç kere sordum o bi kere vurulunca tamamdır.doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre iğne vurulacak dedi.yanlız ben bunu bi turlu anlayamadım biliyorum takıntı yaptım yine saçma sapan bilenler varsa lütfen düzgünce anlatsın bana zor durumdayım
Anladım canım teşekkür ederimgecen esim yatak ureten biyerle gorusmus yaptirmak icin bize yaptirmasan bile yayli yatak al diger yataklar zamanla cokme yapabilir bebeklere cok yumusak yatak iyi olmaz cok yumusak da alma demis. Bende bebeklere cok yumusak yatak alinmamasi gerektigini okumustum daha once
cnm bana da bi önce ki düşükte yapıldı bide 28 de yapılcak, ama kanama olunca nasıl bir yol izleniyor hiç bilmiyormBu konuda iki görüş var bazısı bu iğneyi tekrar vuruduruyor bazısı 1 kere yeterli diyor ikisinde doğruymuş
Bana da yün alerji yapıyor hatta orta kulak iltihabı yapıyor :) yoksa yün yaptiracaktik biz decanim ben yun yaptirmisdim hicde sorun olmadi cok sukur
Günaydın canım. Bende girdim ne yazıkki. Burda kızlarında icinde oldugu bir gruba bakıyorum gebelik kilo takip sayfasına. Kac gündür diyet yapmadığımi farkettim o sayfaya girene kadar. Sen de görmediysen bi incele orayı istersen , faydalı görünüyorGünaydındiyet moduna girdim şekerden ötürü inşaallah güzel ilerler
Ben de merak ediyorum diyet yapan arkadaşlar nasıl yapıyor. Günde ne kadar meyve yiyor. Sabah ekmek yiyorum bende evde yapılmış yufka ekmek. Başka yok, meyve ne kadar yiyorlar mesela.Tokluk şekeri 131 çıkmıştı. Aile hekimi karbonhidrata dikkat etsin demiş. Sınıra yakınmıymış neymiş. Daha Dr a gitmedim tam ayrıntılı konuşamadım. 140 sınır değilmi ydi kızlar çokmu yakınım sınıra ki.. Ne biliyim gün içinde 50 gr lık şeker kadar şeker alıyormuyumdur bilemedim. Tatlı ile aram fazla yok hamur işi kısmını bazen canım çekiyor oda az yani abartı değil. Beyaz ekmeği mi kessem şeker diyeti yapanlar ekmek yiyormusunuz ben sadece kahvaltıda yiyorum akşamları ekmek yemiyorum uzun zamandır alışkanlık zaten.
cnm ben terlik ve hastane çıkışı siparişi verdim 30 iş günü diyorlar yapım aşamasına 2 hafta oluyor terlik taç takımı geldi ama hastane çıkışı gelmedi bekliyorm bakalım modelde buben de rokoko nakisli setlere bayildim instagramda goruyorum.yaptirmak istiyorum ama yetismezse diye korktum. çogu ya mesajlara cvp vermiyor ya da doguma yakin teslim ederiz diyorlar. var mi bildiginiz güvenilir hesaplar?
Aaa görmemiştim canim hangi sayfa adını tam yazabilir misin bende bı bakiyimGünaydın canım. Bende girdim ne yazıkki. Burda kızlarında icinde oldugu bir gruba bakıyorum gebelik kilo takip sayfasına. Kac gündür diyet yapmadığımi farkettim o sayfaya girene kadar. Sen de görmediysen bi incele orayı istersen , faydalı görünüyor
fotograf var mı nasıl oluyor koyudan acıgaBiz de kendimiz badana yaptık dediğin gibi tam 4 gün sürdü çok zor iş badana ama zevkliydi de bir duvara iskandinav dağları yaptık koyudan açığa güzel oldu diğer duvarları bembeyaz istedim
İlk zamanlar dediğiniz 7.8. Hafta falan gibi bi zaman mıYengemden biliyorum drunuzun dediği gibi olmuştu onda da. Doğum sonrası ve ilk zamanlar vurulmuştu.
o nedirBir de anı küplerimiz geldi
erkek miMerhaba kizlarr cinsiyetten anlayanlar tahminde bulunur musunuz ♥
Eki Görüntüle 2701188
dün ben de aynı seyi dusundum. Eşimle de konustuk oglumuza yapmadık kızımıza nasıl yapalım dedi. Üzüldüm açıkcası. Oğlumuza yapmadık çünkü o zaman çok borcumuz vardı , o zaman hiçbişey yapamayacakmıyız dedik. Vicdan işin içine girdi ama pandemi de var. Oglumuza sünnet düğünü yapcaktık bu yaz onu da yapamadık. Hayırlısıyla seneye herşeyi hallederiz, yeni doğan fotografını biz cekeriz bizim de prof makinelerimiz var ben bir güzel lens aldırayım, bir kaç da kostüm begendim intagramdan. harikalar. onlardan alıp ışık vs. 150 TL ( su kuaforlerin kulandığı tipten ışıklar ) bence çekeriz.Bu arada kizlar bu hastanede fotograf cekimi falan isleri icin ne dusunuyorsunuz. pandemiden oturu dogumda hastanelerin anlasmali tek bir fotografcisi var sanirim cekimi o yapiyor. ama ben oglumda yenidogan fotograflarida cektirmistim oyle bir albumu var . e simdi kizimada heves ediyorum studyoya goturemem 3 gunluk bebegi , evde cekim yapriz diyorlar eve misafir kabul etmeyecegim onlari mi sokucam esim zaten izin vermez dipdibe bebegin icine giriyorlar poz verdirtirken ne ypacagimi bilemedim. Esim cok guzel fotograf ceker profesyonel canon makinamizda var aslinda az biraz malzeme toplasam aslinda hallederiz esimle evde ,ben de tasarimciyim göz zevkime de guveniyorum ama bilemedim cok kararsizim
anı küplerinden bende aldımmBir de anı küplerimiz geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?