2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde öyle valla, dün koltuğa sırt üstü uzanmıştım bel ağrısından kalkamadım, eşim yardım etti

Canım Beyaz ekmek normal insanlar için bile sağlıklı değil. Biz eşimle evlendiğimizden beri çavdar yoksa buğday ekmeği tüketiyoruz yıllardır.

ben de bornoz takımı aldım. dün karar verebildim. isimli olanlar çok itici geldi. Klasik olsun annem alcaktı ben seçtim felan. Bambu olmasnı istedim ama bambu olanların da desenleri hiç sevimli değil.
aldığım takım şu :

çok güzelmiş çok beğendim iyi günler de kullan bana hediye geldi bornoz takımı o yüzden almam artk ama hediye gelmemiş olsaydı kesin bende böyle birşey alırdım

çok güzelmiş çok beğendim iyi günler de kullan bana hediye geldi bornoz takımı o yüzden almam artk ama hediye gelmemiş olsaydı kesin bende böyle birşey alırdım
Güle güle kullansın bebişler, bunlarla kalmıyorlar büyüyüp ek havlu ihtiyaçları ortaya çıkıyor o zamana kadar kullanırız.

Bana hiç hediye gelmedi ya , kayınvalidem bişiler alıyor , annem bişeyler alamıyor bana soyluyor ben alıyorum o ödüyor felan Evden çıkamıyor babam biraz rahatsız. bakalım herkes saglıklı olsun , bebşilerde çevremizde ancak oyle mutlu oluruz, eşya felan fani

Bana verilen diyet ekte.Toplam 4 ince dilim tam buğday,çavdarlı vb ekmek.Beyaz ve kepekli ekmek yasak.Toplam 3 pors meyve.Tercihen elma ve az şekerli meyveler.Kizartma,hamurişi,kahve,cay yasak

Eklentiler

• 20200930_181723.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 72
Ya kızlar beni ateş basıyor 2 gündür .Hasta değilim ateşim normal . Ama böyle birden bi hararet geliyor terliyorum. Bir de gece çok dönüyorum sağ sol yavrum içerde bi o yana bi bu yana oluyordur heralde

Canım Beyaz ekmek normal insanlar için bile sağlıklı değil. Biz eşimle evlendiğimizden beri çavdar yoksa buğday ekmeği tüketiyoruz yıllardır.
Bende diyet yaptığım zamanlar tam buğday yedim hep sonra bıraktım ama dediğim gibi çok yemiyorum bir iki dilim anca.. Tekrar devam edeyim olmadı çokta elzem değil ekmek yemişken sağlıklısıni yiyim

Ya kızlar beni ateş basıyor 2 gündür .Hasta değilim ateşim normal . Ama böyle birden bi hararet geliyor terliyorum. Bir de gece çok dönüyorum sağ sol yavrum içerde bi o yana bi bu yana oluyordur heralde
Bana da oluyor eşime diyorum menopozlu teyzeler gibi oldum birden yangınlar oluyor içimde diye. bende bu gece çok döndüm ben her dönemde karnımdaki tekmeledi durdu bi dur kadın yeter sağa sola der gibi oğluma çok uyandım gece öksürdü durdu korktum ateşlenecek diye onu kontrol etmek için yarı uykuyla yattım bu gece bitmek bilmedi bende

Kızlar bu sag kasık agım vardı 1ay once magnezyum vermıstı rahatlamıstım gene basladı cok sııdetlı yasayan varmı niye oluyor agrıdan duramıyorum mınoseti de cok kullanmak ıstemıyorum

bana da hediye gelmiyor ya kuzenim kargoyla göndermiş eve :)) böyle takım benim de bambu deseni dediğin gibi çok beğenmedim tweety li ama iş görür geçmiş olsn cnm baban için de inşallah sağlığına kavulur

Yiyoruz ama beyaz ve kepekli olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…