2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de merak ediyorum diyet yapan arkadaşlar nasıl yapıyor. Günde ne kadar meyve yiyor. Sabah ekmek yiyorum bende evde yapılmış yufka ekmek. Başka yok, meyve ne kadar yiyorlar mesela.
Ben diyetimi paylaştım az önce burda Gebelik takibi sayfasına da başka diyetler ekleyeceğim tekrar.Aksam olur muhtemelen

Ama çok sevimli görünüyorsunuz. Sizin de mi Deniz olacak.Grupta siz hariç biri kız 3 Deniz oldu.Lidya Deniz,Denizhan,ben de sadece Deniz koyacağım
bizim 4 yıl önceden beri deniz eşimle evlenir evlenmez kollarımıza Deniz diye yazdırmştık kız da olsa erkek de olsa ikimizn de istediği isimdi çünkü şimdi nasipse denizimiz geliyor o zaman 2 kız 2 erkek deniz var, bizim de sadece deniz ve kız

Bende diyet yaptığım zamanlar tam buğday yedim hep sonra bıraktım ama dediğim gibi çok yemiyorum bir iki dilim anca.. Tekrar devam edeyim olmadı çokta elzem değil ekmek yemişken sağlıklısıni yiyim

Bebişler için sabredicez artık. Ben de hergün 2 yumurta yemekten yoruldum ama bebeğim için sabrediyorum. Unonun çavdarlarını tavsiye ederim ben çok lezzetli buluyorum.

Günaydın Hanımlar, bugün kontrole gittim yavrumun böbrek genişlemesinden dolayı tekrar ayrıntılı ultrason çektireceğim ama bu sefer peritanolog çeksin dedi doktor 1 hafta içinde de çektirmem lazım İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz doktor var mı?

Ataköy'de Doç. Dr. Ali Ekiz'e gittim ben, çok iç ferahlatan bir perinatolog. Instagramı da var, kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de eskiden beri çok severim sağlıkla gelsinler isimleri ile yaşasınlar

ben de rokoko nakisli setlere bayildim instagramda goruyorum.yaptirmak istiyorum ama yetismezse diye korktum. çogu ya mesajlara cvp vermiyor ya da doguma yakin teslim ederiz diyorlar. var mi bildiginiz güvenilir hesaplar?
Bende daha arştırmadayım. Bulursak birbirmize haber verelim canım. Instagram'dan bakıyorum. Trendyolda bile gördüm dün.

anı küplerinden bende aldımm çok sevdim bebeğim 90 yaşına girse bile kullanabileceğim
uzun ömürlü hahaha
Anı küplerini nerden ne kadara aldınız acaba?

Ben 1.5-2 aydır öyleyim. Bir de Adana'da yaşıyoruz. Klima açık elimde yelpaze yellenip duruyorum. Hep diyorum hamile olduğumu bilmeden menapozluyum diyeceğim. Ve ekime girdik burası hala sıcak. Kışın işime yarayacak dedem kışında Adan ılık hiç bir faydasını göremeyeceğim bu ateş basmasını

anı küplerini bu sayfadan aldım. 115₺ ye aldım ek figür istediğim içn normalde 100₺
bir n11 den bunu alıcam

Eklentiler

• 9ABE8E9B-48DC-403F-8004-1BD7FCD372F2.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar nolur nolmaz diye hastane cantasına mamada alacağım şimdiden alsam sorun olur mu acılmadan doğuma kadar dursa bozulma olur mu acaba

Son kullanma tarihine bakıp alabilirsin, karanlık ortamda muhafaza edersin hiçbir şey olmaz
Başka bi grupta paylaşmışlardı son kullanma tarihi geçmemesine rağmen mamaların içinden kurt çıkmış Hazırlarken dikkatli olmak gerek . Umarım hiç mama vermek zorunda kalmayız

Son kullanma tarihine bakıp alabilirsin, karanlık ortamda muhafaza edersin hiçbir şey olmaz
Sağol canım haftaya tekrar bi alısverişe cıkacağım yeni doğan alısverişini bitirmeyi düşünüyorum Allah korusun erken doğum falan olursa herseyi hazır olsun, o kadar heycanlıyım ki ona kavusmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…