2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Başka bi grupta paylaşmışlardı son kullanma tarihi geçmemesine rağmen mamaların içinden kurt çıkmış Hazırlarken dikkatli olmak gerek . Umarım hiç mama vermek zorunda kalmayız
Amin canım ben de hemen almıcam mamayı da alsam da bozulmaz diye düşünüyordum. Almamak lazım demek

oğlumun öncek biberon avına cıktım evde, dip köşe nihayetinde iki poset biberon buldum. saklarken iyilerdi su anda berbat durumdalar. her iyi markayı almıs doldurmusum oğlum cok mama içti cok kullandık . Sağlık olsun. Sonra hiç kulanmadığım Dr browns biberonları buldum. İnternetten baktım kızlar aşırı pahallanmış bu marka nolmuş öyle 250 fln yazıyodu :S camlar , ilk aşamada kolik olmasın diye onları kullanırım sonrasında mikaya geçeriz.

Ben de korkuyorum zorunlunlu sezeryandan. Şu an bir problemimiz yok ama gebeliğimin başında vardı. Çok önemli değillerdi risk yoktu ama yine de korkuyor insan

ben de normal istiyorum. inşallah bir aksilik olmaz. benim doktorum da çok riskli bir durum olmadığı sürece sezeryana almıyor kimseyi.

Ben de geçen yazmıştım burda dr browns u ama kimse cevap yazmamıştı. Cidden çok pahalı ya siz daha önce kullanmış mıydınız memnun muydunuz değer mi o kadar para vermeye acaba? Bi de camlar çok ağır olmuyo mu?

Panolarda kara tahtadan sonra çok moda oldu. Fiyatı da baya uygunmuş.

Prof Dr Recep Has tavsiye edebilirim. Nişantaşında.

Bende daha arştırmadayım. Bulursak birbirmize haber verelim canım. Instagram'dan bakıyorum. Trendyolda bile
Başka bi grupta paylaşmışlardı son kullanma tarihi geçmemesine rağmen mamaların içinden kurt çıkmış Hazırlarken dikkatli olmak gerek . Umarım hiç mama vermek zorunda kalmayız
bencede insallah mama vermek zorunda kalmayiz ama kimse kendini mama vermicem diye sartlamasin. Oglumda illa mama vermem sutum gelcek diye inat ettim simdiki aklim olsa hastanede kendim emzirsemde azcik mama da verirdim cunku oglum sarilik oldu ve hastanede ytmak zorunda kaldi 3-4 gun. Hepimiz perisan olduk mama ver sutun yetmiyor diyenlere oldurcek gibi bakiyordum:) cok cabaladik oglumla sukur situm bollasti 2 sene emzirdim cokta guzel beslendi oglusum tombik tombikti sadece anne sutuyle. ama kizimda yanima mama alicam once emzircem sonrada azicik mama da vericem zaten 1-2 cay kasigi versek yeter. yeter ki sarilik olmasin. ayrica mama icersede hic uzulmem mama vermek zorunda olan anneler de eksik anneler degil. geceleri mama icip yatsa isime bile gelir uzun uyur belki. oglum surekli emme pesindeydi perisan olmustum. Artik 2 canim var dengeyi kurup kendimi perisan etmeden dengeyi kurmam lazim.

bu arada ekleyemedim arkadasi ben instagramda su rokoko isli tulum taki yastigi yapan yerlerden rokokoevi -esen nakis evi -novibeba-beyazeltasarim calismalarini begendim. bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…